Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Limonko, czemu nie dajesz mi znać, że tego biedaczka wyciągasz?! On mi w głowie siedzi od kiedy zobaczyłam jego zdjęcia na wątku zamojskim. Tak się cieszę, że Ci zapadł w serducho 😄 Zapisz ode mnie 30 zł miesięcznie i od razu Ci wpłacę za kilka miesięcy, żeby już nie było odwrotu 🙂

• Like 1
Posted

Limonko, czemu nie dajesz mi znać, że tego biedaczka wyciągasz?! On mi w głowie siedzi od kiedy zobaczyłam jego zdjęcia na wątku zamojskim. Tak się cieszę, że Ci zapadł w serducho 😄 Zapisz ode mnie 30 zł miesięcznie i od razu Ci wpłacę za kilka miesięcy, żeby już nie było odwrotu 🙂

• Like 1
Posted
Dnia 19.05.2022 o 12:56, agat21 napisał:

Myślałam o Tobie, żeby do Ciebie pisać i wziąć na litość dla Szymusia :-)  ale potem pomyślałam że wcześniej czy później  ( raczej wcześniej ) i tak trafisz na wątek mojego kolejnego jednookiego syncia 😁

Bardzo dziękuję za deklarację 😘

Posted

Wpadam tylko na chwilkę, bo znowu jesteśmy na działce i pracy niezmiennie huk. Niestety 4 sadzonki ogórków wyschły i trzeba było dokupić nowe

Ale do rzeczy, wpadłam, żeby przekazać dobrą wiadomość, Nuncek daje dla Szymusia 25,00 zł stałej. Ogromnie się cieszę i bardzo serdecznie dziekuję.

1092024760_dlaciebiebukietczerwonychr.gif.db3a98b722bf0bf2cab524d2b0d077ba.gif

• Like 1
Posted
Dnia 19.05.2022 o 16:32, elik napisał:

wpadłam, żeby przekazać dobrą wiadomość, Nuncek daje dla Szymusia 25,00 zł stałej. Ogromnie się cieszę i bardzo serdecznie dziekuję.

My z Szymusiem też bardzo dziękujemy 🌸 Szkoda że piesio nie wie, ilu ma przyjaciół, było by mu łatwiej wytrzymać do wyjścia ze schronu 🙂 

Posted
Dnia 19.05.2022 o 16:55, limonka80 napisał:

My z Szymusiem też bardzo dziękujemy 🌸 Szkoda że piesio nie wie, ilu ma przyjaciół, było by mu łatwiej wytrzymać do wyjścia ze schronu 🙂 

A już wiadomo kiedy Szymuś mógłby jechać? Je sli to gdzieś napisane, to przepraszam za gapiostwo 😕 

Posted
Dnia 19.05.2022 o 09:21, limonka80 napisał:

Pojawiły się  informacje, że według pracownika schroniska Szymuś jest psem trudnym w kontakcie, który potrafi wystartować z zębami do innych psów jak i do pracowników ....

Prawdopodobnie jest też niewykastrowany, ponadto wymaga zabiegu oczyszczenia i zaszycia oczodołu. Wszystko to może spowodować, że czas jego pobytu u Jaagi może być dłuższy zanim będzie gotowy do adopcji.

Mam nadzieję, że nie zniechęci to deklarowiczów Szymusia do wspierania psiaka ....

Mnie te informacje nie zniechęciły do pomocy , po rozmowie z Jaagą wiem, że Jej też nie, tak że Szymuś dalej  czeka na nowe życie 🙂

Bardzo się cieszę; jutro będę w schronisku to zajrzę do Szymusia:)

• Like 1
Posted

I Szymuś dostał szansę na lepsze życie, mam nadzieję że okaże się spokojnym psiaczkiem , a jego być może odstraszające zachowanie wynika z lęku bo czuje się słabszy.

• Like 1
Posted
Dnia 20.05.2022 o 07:38, Keyuta napisał:

Limonka80 , czy wpłacać na to samo konto , na które wpłacałam dla Basi i jej psiaków ? 

Tak, proszę na to samo konto 🙂

Posted
Dnia 20.05.2022 o 12:20, limonka80 napisał:

Biedak na posterunku ....

Mówiłaś chłopakowi że ratunek nadchodzi ?

No pewnie, jak obiecałam. Jeśli uwierzył, to może mu będzie  łatwiej przez te dni... 

• Like 1
Posted
Dnia 19.05.2022 o 19:20, agat21 napisał:

A już wiadomo kiedy Szymuś mógłby jechać? Je sli to gdzieś napisane, to przepraszam za gapiostwo 😕 

Dnia 20.05.2022 o 09:21, limonka80 napisał:

Jeszcze nie na 100%, ale prawdopodobnie w przyszłym tygodniu 🙂

Kurtka, a mi się wydawało, że w tym tygodniu  😞