gonia66 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Widzisz - tego właśnie nie wiem. Jeżeli Moria oficjalnie potwierdzi chęć oddania Farta to oczywiście wykupię Fartowi pakiet ogłoszeń, zrobię allegro. Nie widzę natomiast sensu ogłaszania psa, co do którego nie mam pewności, czy zostanie wydany.... I o którym nie wiem nic poza tym, że się fajnie bawi piłką... Co bym miała napisać w ogłoszeniach? Poczekajmy spokojnie na reakcję Fundacji, a o innych kwestiach będziemy dyskutować później.NO tak...rozumiem...no ok...zobaczymy, co powie Fundacja... Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 DZiewczyny...dzwonilam oczywiscie, jutro bede miala wiecej do powiedzenia..ale nie chcialabym tu na wątku wszystkiego pisac.. Ja ze swojej strony moge obiecac Wam, ze nie zostawie sprawy, a co zrobi Fundacja, to sie okaże...Ja chce miec czyste sumienie...mam nadzieje, ze Fundacja tez...bo Fart ciągle żyje... Wiem na pewno, ze Moria postapila niezgodnie z regulaminem adopcji, szukajac psu domu, a nie zawiadamiajac fundacji, ze Go juz nie chce....(bo skoro szuka domu psu- to oznacza, ze go nie chce, bądź nie moze zatrzymać)... Quote
Florentynka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Goniu, słusznie, nie należy na wątku pisać zbyt wiele. Jakby były jakieś konkretne informacje - poproszę na PW. Skoro fundacja powiadomiona to pozostaje nam czekać na decyzję. Quote
gonia66 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 JAkby ktoś chcial coś więcej wiedziec prosze do mnie dzwonic..prosze o PW, podam namiary do kontaktu:).... Quote
Florentynka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dzika_Figa wie ode mnie - przekazałam jej wszystko co mówiłaś, obiecała poinformować zainteresowane Fartem osoby. Quote
gonia66 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Florentynka napisał(a):Dzika_Figa wie ode mnie - przekazałam jej wszystko co mówiłaś, obiecała poinformować zainteresowane Fartem osoby. Super:) Dzięki Florentynko wielkie..ja niestey nie mailam czasu sie zajac pisaniem PW...jak widać..Spajkus podzielil los Farta..:(:( Quote
elkate Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mały biedny NIEFART - mam nadzieję, że fundacja zajmie się sprawą Farta naprawdę rzetelnie. Quote
gonia66 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='elkate']Mały biedny NIEFART - mam nadzieję, że fundacja zajmie się sprawą Farta naprawdę rzetelnie.[/QUOTE]Dziś został juz odebrany z hotelu nasz gałganek Alfik:) Do konca nie bylismy pewni, ze się uda...do konca przestraszeni na maxa wyczekiwawlismy w napieciu, kiedy bedzie chlopak w aucie...ale Alfikowi się udało:):) Dzis jest w domku tymczasowym u DIF i mam andzieje, ze szybko znajdzie domek:) Wierze, ze i Fartowi sie uda...bo wiecie, ze Fart nie jest w domku, jak mial obiecane, ale podczas ostatniej wizyty przy okazji Spajkusia, Fart siedzial w kojcu...:( Nie na takie warunki sie umawiała Fundacja...oj nie....i mam nadzieje, ze Fundacja juz o tym wie...I życze Fartowi powodzenia...i farta oczywiscie:):) Quote
coronaaj Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Tak Pakus jezdzi w Kia Sorento na przednim siedzeniu Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 amikat napisał(a):Wiemy i działamy. Odbieramy FartaAle cudowne wieści!!!!!!!!!:):):) Nie chcialam juz dzwonic i pytac, bo wiem ile macie na głowie i...szczerze mówiąc juz nawet kolejny raz straciłam prawie nadzieję..:)A tu niespodzianka!!:):) Ciesze się niezmiernie. Wierzę, że się uda...choć z praktyki wiem, że lekko nie ma.... Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Odbieracie Farta?Czy być może?Jeszcze może uwierzę w sprawiedliwość.. E/W Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zachary napisał(a):Wstrzymuję oddech......Heheheh....nie tylko TY Iwonko:):):D Quote
Florentynka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Trzymam kciuki za powodzenie akcji w takim razie. Oby Fartowi wreszcie się poszczęściło! Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Florentynka napisał(a):Trzymam kciuki za powodzenie akcji w takim razie. Oby Fartowi wreszcie się poszczęściło!BYłam pewna, ze Florentynka za chwilke tu przebędzie cieszyc sie razem z nami:):) Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Mogę się już cieszyć,że sprawiedliwość górą? E/W Quote
gonia66 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Tego nie wiemy.....moze jutro beda jakies konkretniejsze wiesci:) Quote
amikat Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Dziewczyny i chłopaki - jak go bedę miała u siebie to sie odezwę. Dla dobra sprawy Quote
gonia66 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 amikat napisał(a):Dziewczyny i chłopaki - jak go bedę miała u siebie to sie odezwę. Dla dobra sprawy Hihihi:)Jasne, jasne:) NO to czekamy w takim razie i zagryzamy pazurki:) Quote
koosiek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Bardzo proszę, zajrzyjcie na wątek przerażonego szczeniaka, któremu grozi wydanie na wiejskiej giełdzie: http://www.dogomania.pl/threads/200414 :(:( Quote
Recommended Posts