Tyśka) Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 To zostawiam na Wrocław (myslalam jeszcze o miasteczku jakimś pod Wrocławiem). I czekam na nowe zdjęcia:) 1 Quote
anica Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Dnia 6.05.2022 o 10:01, Tyśka) napisał: To zostawiam na Wrocław (myslalam jeszcze o miasteczku jakimś pod Wrocławiem). I czekam na nowe zdjęcia:) Tysiu ,ja również! tylko nie chciałam Ciebie męczyć , wiem ile masz teraz do zrobienia , ale może zrobimy to tak jak już kiedyś ? jak Mari zrobi nowe zdjęcia to się podzielimy i ja może ... skopijuę Twoje ogłoszenie , dodam nowe zdjęcia i ogłosimy ,gdzieś w jakiejś małej miejscowości? Quote
Tyśka) Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Lepiej nie kopiować ogłoszenia, bo teraz olx jest bardzo wyczulony na to 🙂 Trzeba ogłaszać z innymi zdjęciami, opisem i najlepiej innym imieniem. Dla mnie edytowanie miasta czy dodanie nowych zdjęć to nie problem. 😉 Już teraz, w zaczętym 4. miesiącu jest trochę łatwiej (mimo ząbkowania). Nie zaglądam codziennie (tzn. w ciągu dnia udaje mi się przejrzeć maks z 2-4 wątki), więc pewnie zdjęć nie podmienię od razu jak się pojawią... ale podmienię jak je zobaczę 🙂 1 Quote
anica Posted May 7, 2022 Posted May 7, 2022 Dnia 6.05.2022 o 10:26, Tyśka) napisał: Lepiej nie kopiować ogłoszenia, bo teraz olx jest bardzo wyczulony na to 🙂 Trzeba ogłaszać z innymi zdjęciami, opisem i najlepiej innym imieniem. Dla mnie edytowanie miasta czy dodanie nowych zdjęć to nie problem. 😉 Już teraz, w zaczętym 4. miesiącu jest trochę łatwiej (mimo ząbkowania). Nie zaglądam codziennie (tzn. w ciągu dnia udaje mi się przejrzeć maks z 2-4 wątki), więc pewnie zdjęć nie podmienię od razu jak się pojawią... ale podmienię jak je zobaczę 🙂 😘 OK , super! to zrobisz to jak będziesz mogła , jak znajdziesz chwilkę , dokładnie ,teraz sobie przypominam że OLX usunęło mi ogłoszenia i to chyba nie tylko raz?! Lacky , Miłka i nawet chyba ten Twój Orionek ? to nie będziemy niepotrzebnie tracić czasu , tak naprawdę to dla Odisia powinien być jednak domek z ogródkiem i to taki szyty na miarę ! we Wrocławiu... raczej może być ciężko! zobaczymy? Justynko to już , cztery miesiące? całuski dla ślicznotki ❤️ Quote
limonka80 Posted May 8, 2022 Author Posted May 8, 2022 Jutro przed Odisiem ciężki dzień, dobrze chociaż, że on o niczym nie wie i się nie stresuje.... Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Quote
elik Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Dnia 8.05.2022 o 20:42, limonka80 napisał: Jutro przed Odisiem ciężki dzień, dobrze chociaż, że on o niczym nie wie i się nie stresuje.... Mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze. Będzie dobrze, być inaczej nie może 🙂 1 Quote
elik Posted May 8, 2022 Posted May 8, 2022 Na konto Odisia wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł od anica deklaracja V - 7.05. Bardzo serdecznie dziękujemy oraz 110,00 zł od elik z bazarku - 8.05. 1 Quote
mari23 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Dnia 8.05.2022 o 21:26, anica napisał: Już teraz zaciskam mocno i ciepło myślę❤️ Dnia 8.05.2022 o 21:56, Poker napisał: Trzymam kciuki za chłopaka. Głodny biedak od rana, jeszcze nie wie, co go czeka. Ze zdjęć nic nie wyszło. bo musiałam być w pracy w związku z imprezą patriotyczną. 1 Quote
Tyśka) Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Kciuki trzymam 🙂 A nie myśleliście o jakiś suplementach dla Odisia na wzmocnienie stawów? 🙂 Quote
elik Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Przerwałam prace w ogródku żeby zobaczyć co u chłopak, ale jeszcze nic nie wiadomo. Wracam do pracy, ale kciuki zaciśnięte (w pamięci). Quote
mari23 Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Dnia 9.05.2022 o 10:05, anica napisał: Nastawiam się pozytywnie 🙂 i jest pozytywnie :) Dnia 9.05.2022 o 10:09, limonka80 napisał: Odi, trzymaj się. aż za bardzo dziarsko się trzyma 😉 Dnia 9.05.2022 o 10:36, Poker napisał: Będzie dobrze( dla nas 🙂 ) On chyba nie wie... 😉 Dnia 9.05.2022 o 10:43, Tyśka) napisał: Kciuki trzymam 🙂 A nie myśleliście o jakiś suplementach dla Odisia na wzmocnienie stawów? 🙂 Ja tylko na sekundę, bo wiem, że sie martwicie..... niepotrzebnie! 😉 Odi zachowuje się tak, że mam wątpliwości i sprawdzę, czy naprawdę go wykastrowały;) myślałam, że jak zawsze odbiorę półśpiacego biedaka, a Odisiek żwawszy niż zwykle, kota w gabinecie chciał zjeść wychodząc ! Ma wyczyszczony syf w uszach, na USG brzydko wygląda wątroba i pęcherzyk żółciowy, wrzucę wieczorem wszystko i napiszę, teraz mam tylko chwilkę czasu. Poprosiłam wetkę o osobne rozliczenie całości kosztów Odisia, bo był "na zeszyt", jak reszta moich 😉 2 Quote
limonka80 Posted May 9, 2022 Author Posted May 9, 2022 Dnia 9.05.2022 o 17:06, mari23 napisał: Ja tylko na sekundę, bo wiem, że sie martwicie..... niepotrzebnie! 😉 Odi zachowuje się tak, że mam wątpliwości i sprawdzę, czy naprawdę go wykastrowały;) myślałam, że jak zawsze odbiorę półśpiacego biedaka, a Odisiek żwawszy niż zwykle, kota w gabinecie chciał zjeść wychodząc ! Dziękujemy za wieści 🙂 Jest werwa , jest energia, bravo Odiś 😁 Quote
Tyśka) Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Hihi, znam to skads. Mój staruszek po kastracji też próbował roznieść lecznicę:). Miał być dłużej na obserwacji, a po 40min jak go zawiozłam miałam telefon, żeby go zabierać:). Zdrówka, Odisiu. Olx podarował mi 60% rabatu na ogloszenia. Wyróżnić Odisia? Quote
anica Posted May 9, 2022 Posted May 9, 2022 Dnia 9.05.2022 o 18:28, Poker napisał: Brawo Odiś i mari23 oraz wetka. Bravo wszyscy! my, wy! dobrze że jest dobrze ❤️ 1 Quote
mari23 Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Dnia 9.05.2022 o 21:08, anica napisał: Bravo wszyscy! my, wy! dobrze że jest dobrze ❤️ Właśnie tak !!!! Odiś pełen werwy i energii :) wieczorem zaczął się interesować, co "tam" się wydarzyło (jednak kastrowały;)) i założyłam mu kołnierz, co on wyprawiał, żeby się go pozbyć :) skakał do tyłu nawet, ale kołnierz nie spadł 😉 Koszty wetka podliczyła na 508 złotych, zaokrągliła fakturę. Dostałam 200 zł od Limonki dla Odiego, to zapłaciłam, pozostaje 300 złotych, myślę, że najlepiej wpłacić bezpośrednio na konto lecznicy. W tych kosztach jest już całość opieki po zabiegu, jutro do kontroli i na zastrzyk, czyszczenie i zakrapianie uszu. Poprosiłam o fakturę na nasze stowarzyszenie, bo wtedy wetka liczy "ulgowo" bezdomniaki. 1 Quote
anica Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Dziękujemy , Mari konkretna ta klinika , tak obszerny opis ja od żadnego swojego psa nie dostałam , no super! tylko... czy mamy się martwić ? pęcherz ściana pogrubiała ? ścieńczała ściana kolorowa ,obu nerek ? wątroba z bardzo dużym pęcherzykiem żółciowym ? czy takie zmiany narządów to coś co trzeba leczyć?🤔 Quote
mari23 Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 Dnia 10.05.2022 o 09:39, anica napisał: Dziękujemy , Mari konkretna ta klinika , tak obszerny opis ja od żadnego swojego psa nie dostałam , no super! tylko... czy mamy się martwić ? pęcherz ściana pogrubiała ? ścieńczała ściana kolorowa ,obu nerek ? wątroba z bardzo dużym pęcherzykiem żółciowym ? czy takie zmiany narządów to coś co trzeba leczyć?🤔 Chyba jeszcze nie, ale w przyszłości mogą być problemy. No chyba, że..... "taka jego uroda" ? 😉 "urodową diagnozę" czasem słyszy moja córka szukając przyczyny nie przyswajania żelaza przez organizm. Dnia 10.05.2022 o 10:43, Poker napisał: A jakie są wyniki badania krwi ? Wyniki były dobre, czynnościowo jest dobrze, ale wątroba na USG wygląda źle - to prawie cytat, tak powiedziała pani wet. Do wydruku dołączyła zdjęcia z USG. Quote
Recommended Posts