Jump to content
Dogomania

6 szczeniaków od suczki z łańcucha ma szansę na inne życie niż matka. Wszystkie maluchy juz w swoich domach: Kiwi w Poznaniu, Mimi w Krakowie, Wiola w Mysłowicach, Wiki w Wadowicach, Wega w Bytomiu, Dama w Katowicach:)

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.04.2022 o 11:12, Poker napisał:

Na jakie konto przelać?

Na konto mojego męża. Wstawię rachunek na 202 zł za hotelowanie i kąpiel, reszta jako zwrot.

Resized_20220407_115745.jpeg

Posted
Dnia 6.04.2022 o 21:55, Tola napisał:

Dodam jeszcze, że zarówno Wiki jak i Dama będą chodziły po górach, bo u obu pań miłość do gór jest rodzinna🙂  

Może się gdzieś na szlaku spotkamy 🙂

• Tola changed the title to 6 szczeniaków od suczki z łańcucha ma szansę na inne życie niż matka. Wszystkie maluchy juz w swoich domach: Kiwi w Poznaniu, Mimi w Krakowie, Wiola w Mysłowicach, Wega w Bytomiu, Wiki w Wadowicach, Dama w Katowicach:)
Posted

Tez dostalam wczoraj od pani sms. Musze odpisać, bo nie zrobilam tego i teraz przypomniałam sobie, jak zobaczyłam zdjęcie. Mam szczeniaka sercowego, czekajacego na operacje, którego stan znacznie się pogorszył , wiec na szybko dobijaliśmy się o wizytę do innego kardiologa, żeby drugi specjalista postawił niezalezna diagnozę. Nie mam głowy do innych rzeczy, jak mała  dostaje ataki kilka razy na dobę. 

Powiem Wam, ze bez "świerzbów" w domu jest cisza i spokój. Sa rewelacyjnymi szczeniakami i z energią nadrabiały czas choroby, niedożywienia oraz życia przy łańcuchowej mamie. Ich nowi opiekunowie są zadowoleni i szczęśliwi, choć musze przyznać że w kupie nieźle dały czasem popalić 😉 Szczególnie jak zaczynały się między sobą gryźć lub wokalnie cos wymusić. 

Najważniejsze, że udało się aż 6 suniom zmienić na lepsze życie🥰

• Like 2
Posted
Dnia 8.04.2022 o 10:33, Jaaga napisał:

Tez dostalam wczoraj od pani sms. Musze odpisać, bo nie zrobilam tego i teraz przypomniałam sobie, jak zobaczyłam zdjęcie. Mam szczeniaka sercowego, czekajacego na operacje, którego stan znacznie się pogorszył , wiec na szybko dobijaliśmy się o wizytę do innego kardiologa, żeby drugi specjalista postawił niezalezna diagnozę. Nie mam głowy do innych rzeczy, jak mała  dostaje ataki kilka razy na dobę. 

Powiem Wam, ze bez "świerzbów" w domu jest cisza i spokój. Sa rewelacyjnymi szczeniakami i z energią nadrabiały czas choroby, niedożywienia oraz życia przy łańcuchowej mamie. Ich nowi opiekunowie są zadowoleni i szczęśliwi, choć musze przyznać że w kupie nieźle dały czasem popalić 😉 Szczególnie jak zaczynały się między sobą gryźć lub wokalnie cos wymusić. 

Najważniejsze, że udało się aż 6 suniom zmienić na lepsze życie🥰

Tak, bardzo szybka  i udana akcja pomocy szczeniakom, dziękuję wszystkim, którzy pomogli🌹❣️🌹❣️  

Posted

I niedzielne przedpołudnie Mimi  🙂  Zaanektowała wszystkie łóżka, kanapy i fotele w domu. Z tyłu, widoczny tylko zad, Emi  🙂

IMG-20220410-WA0003.jpg.f7290461852a5a647063975265543182.jpg

• Like 3
Posted
Dnia 10.04.2022 o 16:29, Nesiowata napisał:

Mądra dziewczyna -co będzie sobie żałować. Zwłaszcza jak na to pozwalają.

Pozwalają   🙂 

Posted
Dnia 10.04.2022 o 17:36, Poker napisał:

Wyjątkowo cudne te szczeniorki.  I najważniejsze , że szczęśliwe.

Poleciała opłata za Damulkę.

Wyjątkowo cudne i wyjątkowo szczęśliwe:).

I niech ich szczęście trwa.

Posted

Czy to z tego wątku jest ten piesio?  Nie wiem czy nadal ogłaszać, czy może ma już dom.  U mnie ma ogłoszenie wyróżnione do 29.04. więc jeśli ma już dom, to może innego psiaka podstawić np Wolfika?

Śliczna około 3-miesięczna sunia czeka na kochających Opiekunów
Posted
Dnia 11.04.2022 o 09:55, elik napisał:

Czy to z tego wątku jest ten piesio?  Nie wiem czy nadal ogłaszać, czy może ma już dom.  U mnie ma ogłoszenie wyróżnione do 29.04. więc jeśli ma już dom, to może innego psiaka podstawić np Wolfika?

Śliczna około 3-miesięczna sunia czeka na kochających Opiekunów

Elu, to Wiki z tego wątku i jest juz w domu. Spokojnie zmieniaj na innego psa.

Posted
Dnia 11.04.2022 o 17:11, Jaaga napisał:

Elu, to Wiki z tego wątku i jest juz w domu. Spokojnie zmieniaj na innego psa.

To może Wolfika podstawię, tylko na jakie miasto?

Posted
Dnia 11.04.2022 o 17:17, elik napisał:

To może Wolfika podstawię, tylko na jakie miasto?

To poproszę na Częstochowę, jak można, Alaskan ma kogoś do wizyty, więc będę spokojniejsza.