Jaaga Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Zamówiłam mu dietę w zooplusie: sucha karma i puszki na dosmaczanie suchego. Wyszło 384,60 - 10% mojego rabatu - czyli zapłaciłam 346,14 zł. Quote
Aska7 Posted March 2, 2022 Author Posted March 2, 2022 Jagna, wiem, że lekarz nie ma czasu, ale czy technik albo ktoś inny mógłby mu zrobić fotkę i przesłać do Ciebie. Ciekawa jestem bardzo jak teraz wygląda. Quote
Tola Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Dnia 2.03.2022 o 11:28, Aska7 napisał: Jagna, wiem, że lekarz nie ma czasu, ale czy technik albo ktoś inny mógłby mu zrobić fotkę i przesłać do Ciebie. Ciekawa jestem bardzo jak teraz wygląda. Prawdopodobnie jutro Andrzej zabiera już Drugiego z lecznicy. 1 Quote
agat21 Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Dnia 2.03.2022 o 13:05, Tola napisał: Prawdopodobnie jutro Andrzej zabiera już Drugiego z lecznicy. Fajnie. Będzie w normalnych warunkach wreszcie. Quote
Jaaga Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Dnia 2.03.2022 o 11:28, Aska7 napisał: Jagna, wiem, że lekarz nie ma czasu, ale czy technik albo ktoś inny mógłby mu zrobić fotkę i przesłać do Ciebie. Ciekawa jestem bardzo jak teraz wygląda. Jak Tola napisała, jutro Andrzejpo niego pojedzie. Tola wie, jak trudno jest się w ogóle tam dodzwonić. I tak po dwudziestu próbach, jak mi się udaje, czuję się jak stalkerka. Zrobię zdjecia jak bedzie juz u nas. Miał być kąpany. 1 Quote
mari23 Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Dnia 2.03.2022 o 19:21, Jaaga napisał: Jak Tola napisała, jutro Andrzejpo niego pojedzie. Tola wie, jak trudno jest się w ogóle tam dodzwonić. I tak po dwudziestu próbach, jak mi się udaje, czuję się jak stalkerka. Zrobię zdjecia jak bedzie juz u nas. Miał być kąpany. To tak, jak w mojej lecznicy.... wolę pojechać, niż dzwonić. Bardzo się cieszę, że Drugi dzisiaj opuści lecznicę i jego świat odmieni się diametralnie. Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Dnia 2.03.2022 o 11:23, Jaaga napisał: zapłaciłam 346,14 zł. Za chwilkę zwrócę pieniążki. Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Na konto Drugiego wpłynęło 10zł od Ewy Marty oraz 10zł od Nesiowatej. Pięknie dziękujemy!!! Quote
Jaaga Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Wlaśnie Andrzej mial jechać, ale lekarz powiedział, żeby został do jutra. Mieli go kąpać, jednak dzis po raz pierwszy pojawiła się krew w moczu. Wczesniej byl na antybiotyku. Lekarz go odstawił i d razu nastąpiło pogorszenie Wstrzymali się z kąpielą. Wczesniej nie mógł być kąpany, bo dostał oprysk, który musiał się wchłonąć przed kąpielą. I na dodatek dzis zrobił tez luźną kupę. Quote
agat21 Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Robactwa w nim pewnie od groma, to i kupa okropna. Zmienił przecież też pokarm i to zdecydowanie. Nerki pewnie chore. Nie myślmy od razu o najgorszym. Drugi jest bardzo zaniedbany, ale da radę. Wyjdzie z tego. 1 Quote
Jaaga Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Dnia 3.03.2022 o 18:33, agat21 napisał: Robactwa w nim pewnie od groma, to i kupa okropna. Zmienił przecież też pokarm i to zdecydowanie. Nerki pewnie chore. Nie myślmy od razu o najgorszym. Drugi jest bardzo zaniedbany, ale da radę. Wyjdzie z tego. Dzis jest tam siodmy dzień. Do wczoraj było ok. Jutro zadzwonie i jakby biegunka nie ustąpiła, to Andrzej zawiezie surowicę. Lepiej podać. Mam dziś gule w gardle. Dziewczynki tez zaczynały mieć objawy po tygodniu. Mam nadzieje, że kupa jednak luźniejsza jest z innego powodu. Quote
elik Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Matulu, oby tylko nie to najgorsze. Tyle czasu w schronie, teraz tydzień w klatce 😞 Niechby pożył sobie choć trochu szczęśliwie, jak na psa przystało z trawą pod łapkami i słoneczkiem na grzbiecie i pełną michą smacznego żarełka. Quote
Jaaga Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Dnia 3.03.2022 o 18:44, elik napisał: Matulu, oby tylko nie to najgorsze. Tyle czasu w schronie, teraz tydzień w klatce 😞 Niechby pożył sobie choć trochu szczęśliwie, jak na psa przystało z trawą pod łapkami i słoneczkiem na grzbiecie i pełną michą smacznego żarełka. Nie jest w klatce. Jest luzem. Spi w klatce bo tam wchodzi, nie chce spać na legowisku. Wyprowadzają go na ogrod na spacery. Tez mam nadzieję, że to coś błahego. Karma kupiona, wszystko przygotowane czeka na niego. 1 Quote
elik Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Dnia 3.03.2022 o 18:47, Jaaga napisał: Nie jest w klatce. Jest luzem. Spi w klatce bo tam wchodzi, nie chce spać na legowisku. Wyprowadzają go na ogrod na spacery. Tez mam nadzieję, że to coś błahego. Karma kupiona, wszystko przygotowane czeka na niego. To choć tyle dobrego, że nie jest w kennelu 🙂 Przepraszam, że mącę, ale psiak leży mi na sercu tak, jak i Wam, a choć chcę, nie dam rady dokładnie śledzić wszystkich wątków, tyle ich się narobiło 🙂 No i bardzo dobrze, bo każdy watek, to kolejny wolny psiak 🙂 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Psiaczku, trzymaj się...My tu wszyscy martwimy się o Ciebie...😞 Quote
Nadziejka Posted March 3, 2022 Posted March 3, 2022 Psinuniu kokany zagladam wszytcy martwimy bardzo bardzo dziadziuniu krusztyneczku Quote
elik Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Drugi chyba dzisiaj już pojedzie do Jaaga. Mam nadzieję. Quote
Recommended Posts