Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted

Dzięki Wam za odwiedziny u Gucia. Mam nadzieję, że teraz już nie będzie miał większych dolegliwości. Jedyną mniej pozytywną rzeczą jest koszt tego zabiegu. 1050 zł 😵💫 

Posted
Dnia 22.02.2023 o 23:08, agat21 napisał:

Dzięki Wam za odwiedziny u Gucia. Mam nadzieję, że teraz już nie będzie miał większych dolegliwości. Jedyną mniej pozytywną rzeczą jest koszt tego zabiegu. 1050 zł 😵💫 

O mamo, ale wielka kwota      przeraony1.jpg.60c9ade7555704ed6439def6f801047b.jpg 

Trzeba go będzie uwzględnić w bazarku, który właśnie klecę.

• Like 1
Posted

Z mojego bazarku będzie parę zl. W przyszlym tygodniu postaram się zacząć kolejny. 

• Like 1
Posted

1050 ?????? Ojej 😞 dorzucę coś dodatkowo, straszne koszty 😞

• Like 1
Posted
Dnia 23.02.2023 o 10:03, agat21 napisał:

Dziękuję Wam bardzo za wszelkie wsparcie. To, co się dzieje z kosztami usług weterynatyjnych to jakaś masakra.. 🤯

Boję się o te zwierzaki, których właścicieli nie będzie stać na opiekę weterynaryjną  😞 

Posted
Dnia 23.02.2023 o 23:25, Alaskan malamutte napisał:

Poszło parę zł dla Gucia. Postaram się jeszcze po 1.03 coś wpłacić. 

Agatko, masz jakieś wieści? Jak on się czuje? 

Bardzo bardzo Ci dziękuję ❤️🤗. Gucio głównie śpi. Trochę już je, ale jedną porcję zwrócił. To pewnie jeszcze pozostałość po narkozie 😕

Posted
Dnia 24.02.2023 o 10:04, limonka80 napisał:

Jak dobrze czytać, że Guciuś czuje się lepiej.

Koszt zabiegu powala 😕

Przelałam trochę na pokrycie faktury, po wypłacie jeszcze dołożę.

Wracaj do zdrowia chłopaku ❤️

Dnia 24.02.2023 o 12:17, Aska7 napisał:

Poszedł grosik dla Gutka.

Dzięki Wam ogromne. 🤗❤️ Wasza pomoc jest dla mnie wielką podporą.

Posted
Dnia 25.02.2023 o 20:37, dwbem napisał:

Dziewczyny, po pierwszym postaram się coś podrzucić dla biedaka więc poproszę o konto.

Dziękuję bardzo ciepło. Czuję, że nie jestem sama z Guciowym zdrowiem 😘