wiq Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 zaraz udaje, że nie ma, wlasnymi psami sie musialam zajac :P tylko dogo zostalo wlaczone :P świetna metamorfoza, chyba zaraz sie zbiore i powrzucam wszystkie nasze lublinieckie psiaki na takowy watek, aby Was, wszystkie dobre dusze, uhonorowac tym podsumowaniem :) Quote
Kamii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Erniku az sie poplakalam.. Wspaniale Pieseczku, ze ci sie udalo!!! Dziewczyny jestescie Fantastyczne!! Quote
Kamii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Sluchajcie Kochane!! Widzac, ze dla Was nie ma rzeczy niemozliwych... Ja wiem, ze bid i psich nieszczesc jest mnostwo, ale historia Gandalfa rozwalila mnie na lopatki.... poprostu mysle o nim caly czas.:placz::placz: Chcialam go wziazc ale tak starsznie boje sie ze nie podolam... Piesek byla na spacerze pierwszy raz kilka miesiecy temu od 9 lat...:placz::placz: przepraszam za off ale rzuccie okiem na watek prosze i powiedzcie co myslicie o tym wszystkim. zaraz wkleje link i jeszcze raz sorx za offka Quote
Kamii Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1161/niegdys-piekny-teraz-slepy-gandalf-czarny-juz-10-ty-rok-w-schronisku-141519/index16.html Quote
xmartix Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 jejku, on jest jeszcze mniejszy niż myślałam :crazyeye: taki jak mój taki maluteńki super ma Pańciów Quote
Kamila_s Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Monika,ale masz wlochyyyyyyyyyyy:evil_lol::evil_lol: niezla ta mama Ernisia:evil_lol::evil_lol: i glodomor jeden..wyrzeracz kieblasek...super fotkaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: faktycznie Ernis to kruszynka...jak go Monika trzyma..wydaje sie taki maciupki;);) Monika bravo!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: masz juz na swoim kacie wspaniala adopcje i uratowane psie serduszko!!;););) sciskam Cie mocno ,mocno za to!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Ernisiu badz na maxa happy w nowym domku!!!!!! Monika,a jak Ernis zachowywal sie w tym nowym domku??? jak go ta Pani przyjela???;) Quote
Kamila_s Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Monika zapomnialam...jak ogladalam teraz te zdjecia z Waszej podorozy do nowego domku...pobeczalam sie na maxa!!!!!!!!:eviltong: Jestecie wspaniali ze swoim mezem!! Sciskam Was najmocniej jak potrafie!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kamilko ogromna prosba:oops: moglabys wrzucicc tego psa na nasza klase - PROSZEEEEEE:oops: kolejna maskara w wydaniu "człowieka" POMOŻCIE Ernik znalazl Monike dzieki naszej-klasie moze temu psu tez sie powiedzie juz za duzo wycierpial:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/forum/f1169/pirat-przezyl-horror-stracil-noge-blagam-o-pomoc-poznan-142670/ Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kamila_s napisał(a):Monika,ale masz wlochyyyyyyyyyyy:evil_lol::evil_lol: niezla ta mama Ernisia:evil_lol::evil_lol: i glodomor jeden..wyrzeracz kieblasek...super fotkaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: faktycznie Ernis to kruszynka...jak go Monika trzyma..wydaje sie taki maciupki;);) Monika bravo!!!!!!!!!!!!!1:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: masz juz na swoim kacie wspaniala adopcje i uratowane psie serduszko!!;););) sciskam Cie mocno ,mocno za to!!!!!!!!!!:loveu::loveu: Ernisiu badz na maxa happy w nowym domku!!!!!! Monika,a jak Ernis zachowywal sie w tym nowym domku??? jak go ta Pani przyjela???;) Pańcia rewelacja..brak słów!! Ernik ma wszystko co chce i czego potrzebuje. Głaski ,spacerki ,gotowane jedzonko, miękkie spanko i opiekę non stop. Nigdy nie jest sam:p Gdy wszedł do domu, to cały czas chodził i obwąchiwał wszystko.Widać było,że mu się podoba...Mariusz na chwilę wyszedł ,to drapał za nim w drzwi, ale po chwili stwierdził że szkoda czasu na czekanie ,jeszcze tyle fajnych zakamarków do zwiedzania:eviltong: Nie śmiej się z moich włosów, był okropny wiatr:evil_lol: I tak gorzej wyglądam jak rano wstanę:cool3::evil_lol: Ja kochana?? To co powiedzieć o Was.? Gdyby nie Wy ,nawet nie poznałabym Ernika. :loveu::loveu::loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kamila_s napisał(a): Monika,a jak Ernis zachowywal sie w tym nowym domku??? jak go ta Pani przyjela???;) Ernis na dzien dobry zrobił kupe na dywan:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Ernis na dzien dobry zrobił kupe na dywan:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...zapomniałabym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie u siebie ,tylko u sasiadów :cool3: Quote
Kamila_s Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 HEHEHE no to niezly gentelmen!!:evil_lol::evil_lol: ale co mu sie dziwic ..tyle wrazen..:lol::lol: Gosiu..w tej wlasnie chwili dalam Pirata na n-k;) sledz,sledz co tam pisza;) Quote
wiq Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Kobitki, jak tu taki koncert życzeń, to ja się dołączę: jest dom dla Rotki, na cito transport do Krakowa z Milanówka, lub choć do połowy drogi! http://www.dogomania.pl/forum/f28/czy-z-winy-czlowieka-spedzi-zycie-za-kratamipilnie-potrzebne-ogloszenia-125276/ POMOCY! Quote
iwona213 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Ernisiu kochany ale Ci mamusia domek znalazła, starsznie sięc cieszę :loveu::loveu::loveu: Quote
nescca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Monika...Dla Ciebie i Twojego super faceta:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nescca napisał(a):Monika...Dla Ciebie i Twojego super faceta:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: ...nieeee noooo co Wy oszalałyście?? to nie ja znalazłam domek!! Ja go tylko zawiozłam. Nesca, no coś Ty:oops::oops::oops: ale piękne kwiaty...:cool3: Quote
nescca Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 .......flaszka będzie we wrześniu..... nie mogę się doczekać.....kobieto:evil_lol: Quote
Leyla Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 nescca napisał(a):.......flaszka będzie we wrześniu..... nie mogę się doczekać.....kobieto:evil_lol: ..ja teeeż ;) Quote
Doda_ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 :loveu:Ale super wieści :crazyeye: Piesku życzę Ci dużo szczęscia w nowym domku !:loveu: Quote
xmartix Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 prosiłam o rozliczenie na pw kto wpłacił na ernisia!!!! Proszę też dane adresowe ponieważ jedna osoba chce wpłacić na poczcie! Quote
Leyla Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 xmartix napisał(a):prosiłam o rozliczenie na pw kto wpłacił na ernisia!!!! Proszę też dane adresowe ponieważ jedna osoba chce wpłacić na poczcie! Ojoj, ale mi wstyd,że tyle czekasz na odp.:oops::oops::oops: Jutro wczesnym wieczorkiem wpiszę wszystko. Muszę poczekać na TZ bo sama się nie połapię.... Quote
Leyla Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Oprócz tego co było wypisane na wątku odnotowałam wpłaty: Janina Jadwiga Prażnowska-Krzak 25 zł :p Agnieszka Iwona Derlaga 10 zł:p Anett 5 zł:p Nesca 50 zł:p Bardzo dziękuję za pomoc:Rose::Rose::Rose::Rose: Przepraszam Cię xmatrix,że tyle czekałaś:oops: Quote
anett Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 HIP HIP HURRA, HIP HIP HURRA MAŁY ERNIŚ WŁASNY DOMEK MA:evil_lol::sweetCyb::sweetCyb: Leyla:calus::calus: Quote
Recommended Posts