bumel Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 siekowa napisał(a): Benzik to ma dobrze bo go ciocia Bumel dosyć często odwiedza. :loveu: Szkoda, że go nie może adoptować. :( Siekowa, ale czadowe fotki:multi:, a ile ich zachomikowanych miałaś:cool3: W tym tygodniu udało się mi być u Benza codziennie, we wtorek zabrałam w końcu na zapoznanie swoją własną łajzę - było tak jak myślałam, katastrofa:oops: ale Benz wspaniale się zachowywał, tacy z pianą na pysku go nie ruszają:cool1: A w ogóle to psiaku jest chudziusieńki, wszystkie żebra można mu policzyć:shake: Może zapowiadane odrobaczanie coś tu pomoże... Quote
bumel Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 madcat1981 napisał(a):Bumel, co to za słodziak jest - brak słów:loveu: Wyobrazam sobie jak smutno jest gdy musicie się rozstać...:sadCyber: Madcat, widzę, że poszłaś w ślady Agatki:cool3: Quote
madcat1981 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Cosik zbroiłam, tylko nie wiem co;) Ale teraz jak sobie "pieprznę" (przepraszam) coś nowego to spadniecie z krzeseł:D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 no Benzikowi to dobrze :) każdy pies powinien mieć taką Bumel Quote
bumel Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 U Benzika nic nowego... nic dobrego...ani jednego tel. :shake: Quote
żabusia Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Czy ktoś może pomóc? http://www.dogomania.pl/forum/f28/natychmiast-potrzebne-dt-dla-3-szczeniakow-grozi-im-parwo-123492/ Quote
madcat1981 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Super:) [SIZE="1"]...ale to nie kolega z nowego domku, prawda? :sad::-( Quote
koosiek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Mam trochę jego zdjęć z ostatniego spacerku, wrzucę po powrocie. Quote
bumel Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='madcat1981']Super:) ...ale to nie kolega z nowego domku, prawda? :sad::-( Niestety:shake: Koosiek, czekam na Twoje foteczki:lol: Quote
madcat1981 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Słuchajcie kochani, jest iskierka nadziei;):) Na goldenline.pl jest Pan zainteresowany Benzem tylko nie może się dodzwonić do Bumel. Magda, odbierz:modla: Przekażę Ci treść postu, który napisał i moją odpowiedź. ...Kto wie, może akurat? Quote
koosiek Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 I co z Benzem? Na wątku cisza, więc pewnie nadal czeka :-( Quote
bumel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Benzik pojechał dzisiaj do nowego domu:multi::multi::multi::multi::multi: Wspaniały dom, wspaniali ludzie! Państwo mieli wcześniej wilczura przez 16 lat, który odszedł na jesieni zeszłego roku. Pani Ania zastanawiała się wcześniej nad szczeniakiem, ale jak wypatrzyła Benza na allegro, to zdecydowała się podarować dom właśnie jemu. Mieszkają w domu z ogrodem pod Warszawą, p. Ania pracuje obok domu. Benz nie mógł po prostu trafić lepiej! Będziemy oczywiście w kontakcie, za jakiś czas pojadę do nich odwiedzić Benzika. Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie i idę teraz popłakać sobie…ze szczęścia oczywiście. Quote
madcat1981 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Ooooooooch:multi::multi::multi: Tak długo czekałam aż coś się w końcu wyjaśni:multi::multi::multi: spaniałe wiado mości, Bumel:loveu::loveu::loveu: Zapraszam Cię do odtańczenia ze mną tańca radości: :laola::laola::laola:.. a teraz mozesz juzsobie troszkępochipać;) Należy Ci się :loveu: Wspaniała akcja, gdyby tak każdy wybrał sobie jednego "Benza" i tak uparcie szukał mu domu!!!:diabloti: Gratulacje :D :D :D Benzik, trzymam za Ciebie kciuki w nowym domku:loveu::loveu::loveu: I koniecznie poproszę o zdjęcia jak juz będą:loveu::loveu::loveu::loveu: och, to wspaniały dzień pomimo tego, że poniedziałek:diabloti::loveu::multi::multi::multi: Quote
siekowa Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jej czyli jednak się udało! :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::bigcool::cunao: Trzymam kciuki za naszego wspaniałego Benzika. :loveu::loveu::loveu: Kochana bumel :Rose: :Rose: :Rose: Zaraz się zajmę wczorajszymi fotkami. :) Quote
bumel Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Jej Asia mówię Ci, wiem, że wczoraj po tym telefonie trochę wariowałam, ale czułam podskórnie, że to może być to! Bylo wcześniej parę telefonów, maili i nawet zaliczyłam wizytę Pana Rolanda w azylu:cool1:, ale wciąż to nie było to...No i dzisiaj, jak poznałam osobiście p. Anią i jej Tatę, to już żadnych wątpliwości nie miałam. Madcat dołączam do Twojego tańca radości! Quote
pidzej Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 ranyyyy:multi: ale się cieszę! Dziekuje Bumel ze nie odpuszczalas i robilas wszystko, by znalezc dom Benzowi! jeju:loveu: Quote
koosiek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Szczeniak;) ma już dom?:multi: To teraz kolej na Cygana :razz: Quote
Kostek Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 bumel to ludzie ktorzy napisali maila czy jeszcze ktos inny? Quote
bumel Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Kostek']bumel to ludzie ktorzy napisali maila czy jeszcze ktos inny? Inni - z dziewczyną, która napisała tamtego maila, Martą jestem w kontakcie, umówiłam się z nią na wizytę w azylu w tym tygodniu. Ona nie jest jeszcze zdecydowana na 100% na adopcję pieska, ale mam nadzieję, że jak przyjedzie osobiście, to się w jakimś zakocha. Tylko muszę jej pokazać takie psiaki, które lubią kotki, bo w mieszkaniu są dwa. Macie jakieś kandydatury? Wieści z nowego domu Benzika: Benz zaadoptował się świetnie, w domu obwąchał każdy kąt, doskonale wiedział, że lodówka w domu to strategiczne miejsce:razz: Chodzi za nową Panią krok w krok, wczoraj był też kąpany - może Benzik nie był z tego powodu za szczęśliwy, ale potem wyraźnie się rozochocił i zapraszał wszystkich do zabawy. A wieczorem przyniósł nowej Pani w pysku jeża:-o i był bardzo zdziwiony, jak mu go Ania zabrała (na szczęście jeż przeżył). Quote
Kostek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 i niech mi ktos powie ze niektore psy szczescia nie maja jak tu nagle do Benza kolejka byla:) Quote
Recommended Posts