Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

siekowa napisał(a):

Benzik to ma dobrze bo go ciocia Bumel dosyć często odwiedza. :loveu: Szkoda, że go nie może adoptować. :(

Siekowa, ale czadowe fotki:multi:, a ile ich zachomikowanych miałaś:cool3:

W tym tygodniu udało się mi być u Benza codziennie, we wtorek
zabrałam w końcu na zapoznanie swoją własną łajzę - było tak jak myślałam, katastrofa:oops: ale Benz wspaniale się zachowywał, tacy z pianą na pysku go nie ruszają:cool1:

A w ogóle to psiaku jest chudziusieńki, wszystkie żebra można mu policzyć:shake: Może zapowiadane odrobaczanie coś tu pomoże...

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Bumel, co to za słodziak jest - brak słów:loveu: Wyobrazam sobie jak smutno jest gdy musicie się rozstać...:sadCyber:

Madcat, widzę, że poszłaś w ślady Agatki:cool3:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie kochani, jest iskierka nadziei;):)

Na goldenline.pl jest Pan zainteresowany Benzem tylko nie może się dodzwonić do Bumel. Magda, odbierz:modla:

Przekażę Ci treść postu, który napisał i moją odpowiedź.

...Kto wie, może akurat?

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Benzik pojechał dzisiaj do nowego domu:multi::multi::multi::multi::multi:

Wspaniały dom, wspaniali ludzie! Państwo mieli wcześniej wilczura przez 16 lat, który odszedł na jesieni zeszłego roku. Pani Ania zastanawiała się wcześniej nad szczeniakiem, ale jak wypatrzyła Benza na allegro, to zdecydowała się podarować dom właśnie jemu.
Mieszkają w domu z ogrodem pod Warszawą, p. Ania pracuje obok domu. Benz nie mógł po prostu trafić lepiej! Będziemy oczywiście w kontakcie, za jakiś czas pojadę do nich odwiedzić Benzika.

Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie i idę teraz popłakać sobie…ze szczęścia oczywiście.

Posted

Ooooooooch:multi::multi::multi: Tak długo czekałam aż coś się w końcu wyjaśni:multi::multi::multi: spaniałe wiado mości, Bumel:loveu::loveu::loveu: Zapraszam Cię do odtańczenia ze mną tańca radości: :laola::laola::laola:.. a teraz mozesz juzsobie troszkępochipać;) Należy Ci się :loveu: Wspaniała akcja, gdyby tak każdy wybrał sobie jednego "Benza" i tak uparcie szukał mu domu!!!:diabloti: Gratulacje :D :D :D Benzik, trzymam za Ciebie kciuki w nowym domku:loveu::loveu::loveu: I koniecznie poproszę o zdjęcia jak juz będą:loveu::loveu::loveu::loveu: och, to wspaniały dzień pomimo tego, że poniedziałek:diabloti::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Jej czyli jednak się udało! :multi::multi::multi: :bigcool::bigcool::bigcool::cunao:

Trzymam kciuki za naszego wspaniałego Benzika. :loveu::loveu::loveu:

Kochana bumel :Rose: :Rose: :Rose: Zaraz się zajmę wczorajszymi fotkami. :)

Posted

Jej Asia mówię Ci, wiem, że wczoraj po tym telefonie trochę wariowałam, ale czułam podskórnie, że to może być to!

Bylo wcześniej parę telefonów, maili i nawet zaliczyłam wizytę Pana Rolanda w azylu:cool1:, ale wciąż to nie było to...No i dzisiaj, jak poznałam osobiście p. Anią i jej Tatę, to już żadnych wątpliwości nie miałam.

Madcat dołączam do Twojego tańca radości!

Posted

[quote name='Kostek']bumel to ludzie ktorzy napisali maila czy jeszcze ktos inny?

Inni - z dziewczyną, która napisała tamtego maila, Martą jestem w kontakcie, umówiłam się z nią na wizytę w azylu w tym tygodniu. Ona nie jest jeszcze zdecydowana na 100% na adopcję pieska, ale mam nadzieję, że jak przyjedzie osobiście, to się w jakimś zakocha. Tylko muszę jej pokazać takie psiaki, które lubią kotki, bo w mieszkaniu są dwa. Macie jakieś kandydatury?

Wieści z nowego domu Benzika:
Benz zaadoptował się świetnie, w domu obwąchał każdy kąt, doskonale wiedział, że lodówka w domu to strategiczne miejsce:razz:

Chodzi za nową Panią krok w krok, wczoraj był też kąpany - może Benzik nie był z tego powodu za szczęśliwy, ale potem wyraźnie się rozochocił i zapraszał wszystkich do zabawy.

A wieczorem przyniósł nowej Pani w pysku jeża:-o i był bardzo zdziwiony, jak mu go Ania zabrała (na szczęście jeż przeżył).