bumel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 mru napisał(a):to jest jednak czadowy pies ten Benz on jest poprostu najlepszy:loveu: tylko jakoś chętnych nie ma... Quote
Magdalena Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jeszcze się trafi chętny na Benza, odpowiedzialny i kochający właściciel. Trzymam mocno kciuki. Oddaję do oceny plakat: Można go też ściągnąć stąd: SendSpace.pl - Darmowy hosting plików gdyby były jakieś uwagi, coś zmienić/dopisać - poprawię. Jeśli dorobić wersję czarno-białą co by tyle tuszu nie zżerała,dajcie znać. Znajdź szybciutko kochający domek piesku. Quote
bumel Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Madziu, dla mnie bomba! Plakat jest piękny! Dziękuję Ci bardzo, bardzo! Ruszam z jego drukowaniem:p Quote
koosiek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Benz na sobotnim spacerku: Cudowny, piękny pies. Jak tylko na chwilę odeszłam żeby zrobić mu zdjęcie, zaczął piszczeć - tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem... Quote
bumel Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Śliczności najcudowniejsze na świecie:loveu: Na alegratce jego ogłoszenie ma przez 3 dni ponad 700 wejść i na razie tylko jeden jedyny telefon... Domku, nie zastanawiaj się dłużej! Adoptując Benza to jakbyś wygrał szóstkę w totka! Quote
mru Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 no naprawdę to piękny pies! pomożemy na terenie Warszawy z jego adaptacją do otoczenia (bo ja myślę, że on spokojnie może mieszkać w mieszkaniu... - niewysoko!) :) piszcie o tym w ogłoszeniach. że porada gratis dla Bezna! Quote
bumel Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Asiu, zdjęcia super, tylko z niektórych trzeba by usunąć mój pysk (zrób cięcie od góry, please:cool1:) Quote
bumel Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Mru, bardzo Ci dziękuję! Banerki są piękne, aż sama nie wiem, na który się zdecydować:lol: Quote
bumel Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 izzie1983 napisał(a):Bumel, świetne rozwiązanie :evil_lol: to nawet nie było w planach, tylko ja troche pierdoła jestem jeśli chodzi o wklejanie sygnaturek i to takich, żeby aktywne były...Mru je pieknie podlinkowała, a mimo wszystko coś mi nie wychodziło i w rezultacie mam dwa banerki:cool1: Quote
izzie1983 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 No i bardzo dobrze, do wyboru do koloru :evil_lol: Ja chwilowo miejsca bannerkowe mam zajęte, bo 2 mam stałe (ciekawe które ;-)) a 2 tymczasowe do momentu znalezienia domków ;) (szkoda, że tylko w bannerkach :angryy:) Eeeeeeeeee, jeszcze jakiś chudy się zmieści :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Witam i o zdrowie pytam :) Zatęskniło mi się za Benzem to przylazłam, a co :D Quote
koosiek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Benzio vel Benzyna ;) był dzisiaj na spacerku po łąkach ze swoim kumplem Maksem. Quote
bumel Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 koosiek napisał(a):Benzio vel Benzyna ;) był dzisiaj na spacerku po łąkach ze swoim kumplem Maksem. Ale super, że wzięłaś ich obydwu:lol:. Kochane z nich psy, prawda Koosiek, że w super zgodzie żyją? Mnie nie było przez cały weekend, dzisiaj wpadłam na chwilę do azylu, Benz smutny taki, przygaszony jakoś...straszna z niego przylepa, przykleił się do nogi i nie chciał wczale dalej iść... Quote
koosiek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 No, sama ich nie wzięłam. Miałam pomoc - od której dowiedziałam się zresztą, że Max wygląda jak kojot :hmmmm: Faktycznie fajnie się dogadują. Tacy psi kumple ;) Quote
madcat1981 Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Co za słodziak:loveu::loveu::loveu: Domku, pojaw się:modla: Quote
siekowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Śliczne fotki Benzika :loveu::loveu: Ja też jakieś mam Quote
siekowa Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Benzik to ma dobrze bo go ciocia Bumel dosyć często odwiedza. :loveu: Szkoda, że go nie może adoptować. :( Quote
madcat1981 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bumel, co to za słodziak jest - brak słów:loveu: Wyobrazam sobie jak smutno jest gdy musicie się rozstać...:sadCyber: Quote
Recommended Posts