Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze się trafi chętny na Benza, odpowiedzialny i kochający właściciel.
Trzymam mocno kciuki.

Oddaję do oceny plakat:

Można go też ściągnąć stąd: SendSpace.pl - Darmowy hosting plików

gdyby były jakieś uwagi, coś zmienić/dopisać - poprawię. Jeśli dorobić wersję czarno-białą co by tyle tuszu nie zżerała,dajcie znać.

Znajdź szybciutko kochający domek piesku.

• 2 weeks later...
Posted

Benz na sobotnim spacerku:

Cudowny, piękny pies. Jak tylko na chwilę odeszłam żeby zrobić mu zdjęcie, zaczął piszczeć - tak bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem...

Posted

Śliczności najcudowniejsze na świecie:loveu:
Na alegratce jego ogłoszenie ma przez 3 dni ponad 700 wejść i na razie tylko jeden jedyny telefon...

Domku, nie zastanawiaj się dłużej! Adoptując Benza to jakbyś wygrał szóstkę w totka!

Posted

no naprawdę to piękny pies!

pomożemy na terenie Warszawy z jego adaptacją do otoczenia (bo ja myślę, że on spokojnie może mieszkać w mieszkaniu... - niewysoko!) :) piszcie o tym w ogłoszeniach. że porada gratis dla Bezna!

Posted

izzie1983 napisał(a):
Bumel, świetne rozwiązanie :evil_lol:

to nawet nie było w planach, tylko ja troche pierdoła jestem jeśli chodzi o wklejanie sygnaturek i to takich, żeby aktywne były...Mru je pieknie podlinkowała, a mimo wszystko coś mi nie wychodziło i w rezultacie mam dwa banerki:cool1:

Posted

No i bardzo dobrze, do wyboru do koloru :evil_lol:

Ja chwilowo miejsca bannerkowe mam zajęte, bo 2 mam stałe (ciekawe które ;-)) a 2 tymczasowe do momentu znalezienia domków ;) (szkoda, że tylko w bannerkach :angryy:)

Eeeeeeeeee, jeszcze jakiś chudy się zmieści :evil_lol:

Posted

koosiek napisał(a):
Benzio vel Benzyna ;) był dzisiaj na spacerku po łąkach ze swoim kumplem Maksem.

Ale super, że wzięłaś ich obydwu:lol:. Kochane z nich psy, prawda Koosiek, że w super zgodzie żyją?

Mnie nie było przez cały weekend, dzisiaj wpadłam na chwilę do azylu, Benz smutny taki, przygaszony jakoś...straszna z niego przylepa, przykleił się do nogi i nie chciał wczale dalej iść...

Posted

No, sama ich nie wzięłam. Miałam pomoc - od której dowiedziałam się zresztą, że Max wygląda jak kojot :hmmmm:

Faktycznie fajnie się dogadują. Tacy psi kumple ;)

• 2 weeks later...