AnnaRoza Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ben ma się super :) Boczki są tłuściutkie, futro lśni :) Sprawuje się także bardzo dobrze - najukochańszy pies :) Niedługo znowu wrzucę trochę zdjęć to zobaczycie różnicę :) Quote
mru Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 jaki on śliczny :) i jaki ma fajny ogródek! :cool3: Quote
bumel Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Aniu:loveu:, fantastycznie słyszeć od Ciebie nowe wieści o Benku:lol: "Najukochańszy pies" to wspaniałe słowa, najważniejsze pod słońcem dla wszystkich psich uszków. Czekamy z niecierpliwością na nowe fotki:razz: Quote
bumel Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='mariolka']jak sie sprawuje Benz? :razz: W niedzielę odwiedziliśmy Anię i Bena i muszę powiedzieć, że Ben sprawuje się superowo!!!:loveu: A jak kocha swoją Panią, tylko by się tulił:-) [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] A w jakiej formie - sierść błyszcząca, pysio uśmiechnięte, nabrał chudzinka wreszcie masy, wygląda poprostu wspaniale:loveu: [FONT=Times New Roman][/FONT] A tu macamy boczki Bena i wyjść z podziwu nie możemy, że żeberka nie są już wyczuwalne:multi: [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Wspaniale było Was odwiedzić Kochani!:loveu:[/FONT] Quote
bumel Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Aniu, życzę Tobie i całej Twojej Rodzinie pogodnych, rodzinnych, niezapomnianych bo pierwszych wraz z Benem:-) Świąt Bożego Narodzenia. Magda Quote
madcat1981 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 A ja życzę szczęśliwego Nowego Roku :) Quote
bumel Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 choć jestem z Anią w kontakcie poza dogo i wiem, że Ben ma się bardzo dobrze to tak symbolicznie - tutaj, na wątku poświęconym temu wspaniałemu psu chciałabym życzyć Ani wszystkiego dobrego na Święta... to już drugie Wasze wspólne Święta - duuuużo zdrowia Kochani... Quote
Recommended Posts