Jump to content
Dogomania

Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))

Recommended Posts

Posted

Jutro będą zdjęcia. Na razie leczymy córkę i nie dalam rady zrobić zdjęć. Maluchy zaczy juz się rozłazić, zabrałam im wiec klatkę i maja zrobioną zagrodę. Gaja jest super psinka. Z bliska zobaczylam, że na głowie ma długą idealnie prosta bliznę.  Coś musiala przejść. 

Posted

Porobiłam własnie zdjęcia. Pogoda paskudna, ciemno, mglisto i nie wiem czy coś na nich widać, bo szczeniaki są całkiem czarne. Musze sprawdzić i wyślę je Ewu na maila. Małe już chodzą samodzielnie, dziś je odrobaczymy. Gaja jest przekochana. Wywala brzusio za każdym razem, kiedy mnie widzi. nie da się nie głaskać.

• Like 4
Posted
Dnia 14.11.2021 o 22:47, Poker napisał:

Jaaga, dostałam od znajomych łóżeczko turystyczne. Może się przyda dla szczeniorków? Niekoniecznie tych.

Przyda się?

Posted
Dnia 14.11.2021 o 22:47, Poker napisał:

Jaaga, dostałam od znajomych łóżeczko turystyczne. Może się przyda dla szczeniorków? Niekoniecznie tych.

Dziękuję bardzo, ale niestety w odchowie szczeniąt nie sprawdza się. Przynajmniej u mnie. Mam zagródki i już im rozstawiłam. Szczeniaczki w takiej ilości za duzo siusiają i kupkają, żeby to ogarnać; szybko przesiąka materiał, no i sunia musi mieć miejsce. Mysle, że za to bardzo sie przyda w sytuacji, kiedy byłby jakiś miot odchowywany sztucznie bez suni. Wtedy będa maluchy ogarnięte, nie rozlezą się i miałyby ciepło. Przetrzymaj łózeczko, może gdzieś się przyda. 

Jak domyśłałam się, większość zdjęć niestety nie wyszła. Mam kilka, które przeslę Ewu mailem, bo tu wchodzi mi tylko jedno.

DSC06287 (1).JPG

• Like 2
Posted

Są przesłodkie. Szukają juz jedzonka. Mama Gaja jest najlepszą mamuśką. Mam trochę problemów z chorobą corki, w wolnej chwili powysyłam fotki Ewu. Czy ktoś tu byłby tak mily i potrafił zmniejszyć i wstawić zdjęcia na dogo? Wtedy wysłałabym je na maila. 

Posted
Dnia 16.11.2021 o 13:05, Jaaga napisał:

Są przesłodkie. Szukają juz jedzonka. Mama Gaja jest najlepszą mamuśką. Mam trochę problemów z chorobą corki, w wolnej chwili powysyłam fotki Ewu. Czy ktoś tu byłby tak mily i potrafił zmniejszyć i wstawić zdjęcia na dogo? Wtedy wysłałabym je na maila. 

Jagna dziękuję :)

Ja niestety w temacie zdjęć i wstawiania na dogo nie pomogę..

Posted
Dnia 17.11.2021 o 15:07, ewu napisał:

Gaja i jej bąbelki otrzymały z bazarku imiennego agat21  191 zł:)

i 20 zł od guccio

Dziękujęz całego serca:)

Akurat na szczepionki 😉

Posted
Dnia 17.11.2021 o 12:57, ewu napisał:

Dzisiaj zrobię przelew za szczepionki dla rodzinki.

wyszło 210 zł

Jagna dziękuję:)

Dnia 17.11.2021 o 15:07, ewu napisał:

Gaja i jej bąbelki otrzymały z bazarku imiennego agat21  191 zł:)

i 20 zł od guccio

Dziękujęz całego serca:)

Ewu, czy wpisać to do rozliczeń na pierwszą stronę?

Posted

Maluchy tu na dogo trochę przeze mnie zaniedbane, ale mam chore mame i córke, przyjechały nadprogramowo dwie szczeniaczki z Koffi i wieczorej z adopcji wróciła Laima. Jak się coś wali, to na całego. U nas to już istna lawina. jednak Gaja i dzieci maja sie dobrze irosną zdrowo.

Posted
Dnia 18.11.2021 o 10:31, Jaaga napisał:

Maluchy tu na dogo trochę przeze mnie zaniedbane, ale mam chore mame i córke, przyjechały nadprogramowo dwie szczeniaczki z Koffi i wieczorej z adopcji wróciła Laima. Jak się coś wali, to na całego. U nas to już istna lawina. jednak Gaja i dzieci maja sie dobrze irosną zdrowo.

wspolczuje, trzymaj sie

• Like 1
Posted
Dnia 18.11.2021 o 10:31, Jaaga napisał:

Tak już jest, że nieszczęścia chodzą parami.  Współczuję. Wytrwania życzę. 

Czego chcą od suni, co im się nie podoba?

Posted
Dnia 18.11.2021 o 11:23, elik napisał:

Tak już jest, że nieszczęścia chodzą parami.  Współczuję. Wytrwania życzę. 

Czego chcą od suni, co im się nie podoba?

Napisałam na jej wątku. Tym razem to pies chcial wrócić i coraz bardziej fiksowal ze stresu. Panie są w porządku.