Jump to content
Dogomania

Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))

Recommended Posts

Posted

Dzis bylo juz głaskanko, przytulanko z brzusiem do góry.  Dla mnie, bo jak corka weszła, to ją owarczała. Córka jest zawiedziona, bo nie może się doczekać maluchów. Ja juz dzis mogłam je wygłasiać.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted

Wczoraj wieczorem jeszcze z córka razem udało się  nam pozajmować maluchami. Pozwoliła jej bez problemu brać je na ręce, a ja miałam ją głasiać w tym czasie. Nie spuszczała ich z oczu, ale dopominała się o glaskanie. Zaglądnęłam jej nawet w zęby i to młodziutka sunia. Może jutro uda mi się porobić zdjęcia kluseczkom. 

• Like 5
Posted
Dnia 10.11.2021 o 09:51, ewu napisał:

O jak dobrze, miód na moje serce:)

I na moje, bo trudno o dom dla gryzącego psa. Teraz wiemy, że to tylko troska o dzieci. Bardzo prawdopodobne, że to jej pierwsze maluchy, bo ząbki jak u młodzika. Gaja nie chce wychodzić od małych i załatwia się na podkłady w zagródce, jakby była uczona tego. Nie jest szczekliwa. Szkoda tylko, ze musiało się pojawić potomstwo, żeby mogła uwolnić się z nijakiej wegetacji w budzie. Na szczęście teraz już tylko lepsze przed nią. 

• Like 1
Posted
Dnia 13.11.2021 o 09:24, Jo37 napisał:

A może choć dowiemy się ile jest pań a ile panów wśród młodzieży.

Trzy dziewczynki i trzej chłpcy:)

Mam nadzieję.że nie pokręciłam:)