Jump to content
Dogomania

Niestety! Kolejny dramat i kolejna wyrzucona jak śmieć sunia z sześcioma maleństwami !! :(( Nie ma nic. Tylko nas. Jest już bezpieczna u Jagi, ale na jej utrzymanie nie ma ani grosza. POMOCY! - Psiaczki w DS :))

Recommended Posts

Posted
Dnia 2.11.2021 o 09:15, limonka80 napisał:

Hej, jakoś to będzie, ważne że sunia i dzieciaki już w bezpiecznym miejscu.

Basiu, na Twoje konto?

Tak :)

Dziękuję:)

Posted
Dnia 2.11.2021 o 09:49, agat21 napisał:

Przyszło 300 zł od helli ! 😄 😘 😘 😘 😄 Łałłł! Wielkie wielkie dzięki! Ogromna kwota!

Przesyłam do Ewu 🙂

Dziękuję :)Przekaż podziękowania ode mnie:)

Posted

Maluchy przyjechały w transporterku osobno, sunia w klatce. Mamuśka tak się boi rozłąki, że od wczoraj nie wyszła sie załatwić. Warczy i nie pozwala brać maleństw na ręce. Na szczęście ładnie je starter, pije, więc szczeniaczki będą miały mleczko. Przyjechały bardzo płaczące, częśc miała biegunkę, ale to pewnie po tym, czym mama była karmiona. dziś są ciuchutko, palimy w piecu, więc kaloryfery gorące. Wczoraj byłam przerażona sytuacją, ale jak patrzę na te drobinki, to żal mi ich, bo co one winne, że niechciane. Ich mama jest wystraszona, broni ich jak może, bo nie rozumie, co się stało i dlaczego straciła dom w najtrudniejszym dla niej momencie.

Trafiają do nas rózne psiaki, z róznymi historaimi, ale łączy je to, że to człowiek zgotował im taki los.

• Like 4
Posted
Dnia 2.11.2021 o 13:32, Jaaga napisał:

Maluchy przyjechały w transporterku osobno, sunia w klatce. Mamuśka tak się boi rozłąki, że od wczoraj nie wyszła sie załatwić. Warczy i nie pozwala brać maleństw na ręce. Na szczęście ładnie je starter, pije, więc szczeniaczki będą miały mleczko. Przyjechały bardzo płaczące, częśc miała biegunkę, ale to pewnie po tym, czym mama była karmiona. dziś są ciuchutko, palimy w piecu, więc kaloryfery gorące. Wczoraj byłam przerażona sytuacją, ale jak patrzę na te drobinki, to żal mi ich, bo co one winne, że niechciane. Ich mama jest wystraszona, broni ich jak może, bo nie rozumie, co się stało i dlaczego straciła dom w najtrudniejszym dla niej momencie.

Trafiają do nas rózne psiaki, z róznymi historaimi, ale łączy je to, że to człowiek zgotował im taki los.

Dziękuję,że je przyjęłaś pomimo trudnej sytuacji.

Posted
Dnia 2.11.2021 o 10:13, mari23 napisał:

cudna jest, ale ma smutek i  lęk w oczach, pewnie szczęśliwego życia dotąd nie miała.

Przelałam 50 złotych na pierwsze koszty, będę zaglądać i postaram się jeszcze grosik dorzucić ❤️

Dziękuję :)

Posted
Dnia 1.11.2021 o 21:04, Nadziejka napisał:
Rozsylam zaproszenia do suni z malenkimi
cud ze Jagusia ma miejsce cud i niechaj sie wszystko uda..straszny swiat straszny gorszy coraz

Nadziejko dziękuję:)

Posted
Dnia 2.11.2021 o 14:00, ewu napisał:

Dziękuję Wszystkim za przybycie na wątek, za obecność , za wsparcie:)

Przepraszam ale lajki się wyczerpały.

Bo z lajkami tak jest.

Bulinek pozdrawia.Jeden z wielu uratowanych przez Ciebie.

Posted
Dnia 2.11.2021 o 14:00, ewu napisał:

Dziękuję Wszystkim za przybycie na wątek, za obecność , za wsparcie:)

Przepraszam ale lajki się wyczerpały.

Moje lajki już wczoraj coś chapnęło - i nie chcą wrócić 😕

Posted
Dnia 2.11.2021 o 14:42, guccio napisał:

Bo z lajkami tak jest.

Bulinek pozdrawia.Jeden z wielu uratowanych przez Ciebie.

Wytul go proszę ode mnie. Nie uratowałabym Bulinka gdyby nie został adoptowany przez Ciebie i Twojego Syna.

Dziękuję Wam z całego serca:)

Posted
Dnia 2.11.2021 o 15:04, ewu napisał:

Wytul go proszę ode mnie. Nie uratowałabym Bulinka gdyby nie został adoptowany przez Ciebie i Twojego Syna.

Dziękuję Wam z całego serca:)

Wytulam go ciągle bo to wyjątkowy przytulak.

• Upvote 1
Posted
Dnia 2.11.2021 o 18:37, malagos napisał:

Zagladam i ja do sunieczki... w jakim wieku są szczeniaki, jeszcze ślepe?...

Powinny już otwierać oczka, ale trudno stwierdzić, bo mama tak zazdrośnie ich broni, ze widzę tylko pupki i ogonki. Nie poradziliśmy sobie wczoraj nawet z robieniem zdjęć do kartoteki dla schroniska. Dziś jeszcze bardziej niż wczoraj. Warczy kiedy tylko podchodzimy. Mam nadzieję, że jej to przejdzie, bo trudno będzie zajmować się choćby higieną szczeniąt jak będą bardziej samodzielne. 

Posted
Dnia 2.11.2021 o 18:37, malagos napisał:

Zagladam i ja do sunieczki... w jakim wieku są szczeniaki, jeszcze ślepe?...

Witaj Malgosiu:)