Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.10.2021 o 20:22, Alaskan malamutte napisał:

Tysiu, czy mam zadzwonić do tej pani?

Jeżeli myślisz, że jest to szansa to tak. Najpierw pani Sylwia poleciła ten hotelik, później pod komentarzem właścicielki hoteliku napisała, że ona (p. Sylwia) pomoże z transportem do hotelu, gdyby było trzeba 🙂

Posted
Dnia 26.10.2021 o 20:22, Alaskan malamutte napisał:

Jestem po rozmowie z Sarą. Jak czegoś się dowie, napisze nam tutaj na wątku.

Podpytałam jedną osobę z Gorzowa, która działa "w psach" . Zna ona panią Agnieszkę i słyszała o tym, że prowadzi hotel w Gorzowie, chociaż nigdy tam osobiście nie była. Pani Agnieszka działa w Fundacji Anaconda oraz współpracuje z OTOZ-em z Gorzowa. Przypuszczam, że hoteluje psy fundacyjne i te z OTOZ-u i nie musi szukać psów gdzieś dalej i się reklamować, dlatego ten hotel nie jest w ogóle znany . Jeśli cena jest do zaakceptowania, to mogę podjechać i zobaczyć jak to wygląda, jeśli ta pani się zgodzi (a jeśli się nie zgodzi na wizytę w hotelu to nie ma co głowy sobie nim zawracać).

• Like 1
  • Upvote 2
Posted
Dnia 26.10.2021 o 21:32, Sara2011 napisał:

Podpytałam jedną osobę z Gorzowa, która działa "w psach" . Zna ona panią Agnieszkę i słyszała o tym, że prowadzi hotel w Gorzowie, chociaż nigdy tam osobiście nie była. Pani Agnieszka działa w Fundacji Anaconda oraz współpracuje z OTOZ-em z Gorzowa. Przypuszczam, że hoteluje psy fundacyjne i te z OTOZ-u i nie musi szukać psów gdzieś dalej i się reklamować, dlatego ten hotel nie jest w ogóle znany . Jeśli cena jest do zaakceptowania, to mogę podjechać i zobaczyć jak to wygląda, jeśli ta pani się zgodzi (a jeśli się nie zgodzi na wizytę w hotelu to nie ma co głowy sobie nim zawracać).

Sara, bardzo dziękuję Zobacz obraz źródłowy

Według mnie warto sprawdzić. Wypowiedzcie się proszę, co sądzicie... 

Myślę, że warto też sprawdzić ten drugi hotel, ten na Śląsku. Koszt utrzymania porównywalny..... 

Posted
Dnia 26.10.2021 o 22:19, Alaskan malamutte napisał:

Sara, bardzo dziękuję Zobacz obraz źródłowy

Według mnie warto sprawdzić. Wypowiedzcie się proszę, co sądzicie... 

Myślę, że warto też sprawdzić ten drugi hotel, ten na Śląsku. Koszt utrzymania porównywalny..... 

Uważam, że gdyby niufek miał gdziekolwiek trafić, to sprawdzić trzeba. Hotel nie powinien odmówić wizyty komuś, kto chce tam umieścić psa. Odmowa go dyskryminuje.

Posted

Sprostowanie!!!! 

Ten pies na zdjęciu niżej 

received_2181412281998571.jpeg

a ten , który jest aktualnie w schronisku, którego widziałam i któremu zrobiłam zdjęcia TO DWA RÓŻNE PSY!!!

Rozmawiałam dzisiaj z p. Martą, pracownikiem schroniska, psiak ze zdjęć zimowych został odebrany przez właściciela. 

Nasz "niufek"trafił do schroniska w lipcu 2021r. Kastrowany 27.07.2021r Pierwsze szczepienia miał 04.08.2021r 

Oceniony na ok 4 lata!!

• Like 3
Posted
Dnia 27.10.2021 o 14:04, Alaskan malamutte napisał:

Sprostowanie!!!! 

a ten , który jest aktualnie w schronisku, którego widziałam i któremu zrobiłam zdjęcia TO DWA RÓŻNE PSY!!!

Rozmawiałam dzisiaj z p. Martą, pracownikiem schroniska, psiak ze zdjęć zimowych został odebrany przez właściciela. 

Nasz "niufek"trafił do schroniska w lipcu 2021r. Kastrowany 27.07.2021r Pierwsze szczepienia miał 04.08.2021r 

Oceniony na ok 4 lata!!

O rany!!! Już prostuje na fb.

Posted
Dnia 27.10.2021 o 14:04, Alaskan malamutte napisał:

Sprostowanie!!!! 

Oceniony na ok 4 lata!!

A to niespodzianka !

Dla naszego niufka tylko lepiej ... ❤️

Posted

Niezły „gips” 😁. To wyjaśnia dlaczego tak różnie wyglądał na zdjęciach. Z opisu jednak wynika, że charakter ma jak najbardziej niufopodobny. Stoicki spokój przy nerwowej atmosferze w boksie dobrze rokuje. 

• Like 1
Posted
Dnia 26.10.2021 o 13:59, Myngey napisał:

Część dziewczyny, Livka pisała do mnie w sprawie nufka.

Mam miejsce u siebie, u mnie jest mało psiaków na stanie raz że mało miejsca dwa ostatnio same lękliwe dzikusy, została jeszcze jedna która już jest ogłaszana. 

Pies w domu uczy się schodów jeździć samochodem spacery miasto, las, pola.

Inowrocław wiem daleko, ma czym i mogę podjechać transport biorę na siebie spa tez, karma także.

30 zł doba 

Droga Myngey - dziękuję za Twoją propozycję ❤️

Zastanowimy się wspólnie tu na wątku co zrobić, nie ukrywam, że bardzo ważny jest dla nas koszt.

Musimy mierzyć siły na zamiary ...

Posted
Dnia 26.10.2021 o 22:37, Alaskan malamutte napisał:

Myślę.....może ewu zapytać? 

Czy ktoś już rozmawiał z ewu na temat tego hoteliku koło Rybnika?

Posted
Dnia 27.10.2021 o 18:45, Livka napisał:

Kojarzycie halszkę? ona jest z tych okolic - napisałam do niej.

Może wie coś więcej.

Posted
Dnia 26.10.2021 o 20:13, Tyśka) napisał:

Pani Magdalena Ł. H. z FB deklaruje stałą w wysokości 30zł. Czyj nr konta podać?

Nie mamy jeszcze skarbnika.

Zapytałam jankamałpa czy nie zechciałaby poprowadzić finanse niufcia. Czekam na odpowiedź.

Nie chcę już obciążać Alaskan - tyle dobrego robi ❤️

Posted
Dnia 27.10.2021 o 19:01, Livka napisał:

Nie mamy jeszcze skarbnika.

Zapytałam jankamałpa czy nie zechciałaby poprowadzić finanse niufcia. Czekam na odpowiedź.

Nie chcę już obciążać Alaskan - tyle dobrego robi ❤️

Livko, wpłaciłam 2 dyszki na Twoje konto

• Like 1
Posted
Dnia 27.10.2021 o 18:53, Livka napisał:

Kojarzycie halszkę? ona jest z tych okolic - napisałam do niej.

Może wie coś więcej.

Dnia 27.10.2021 o 18:45, Livka napisał:

Oby udało sie czegoś dowiedzieć, piątek już pojutrze, a do piątku Pani z Hoteliku chce znać decyzję.

Posted
Dnia 27.10.2021 o 19:33, Tyśka) napisał:

Pani z Zamościa jest zainteresowana pomocą psu. Ma w domu samca bernardyna oraz suczke nowofundlandkę. Odesłałam do kontaktu telefonicznego. 

Nikt do mnie nie dzwonił z Zamościa.  Natomiast odezwala się pani, z ktorą rozmawialaś na messengerze. Dlugo rozmawialyśmy. Pani ma podhslankę, dwa pieski w domu i trzy koty. Podhslanka bardzoej na zewnatrz niż w domu. Pani oferuje tymczas z mozliwoscią ds

• Like 1