Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mimo chudości i kiepskiej sierści jest piękny. A będzie przepiękny. Jeśli trochę bardziej zaufa człowiekowi będzie psim ideałem. Rwącym oczy i serca. Należy mu się wspaniały dom po tym jakimś dziadostwie, które trzymało go na łańcuchu, a potem schronie.

Posted
Dnia 9.11.2021 o 17:45, agat21 napisał:

Mimo chudości i kiepskiej sierści jest piękny. A będzie przepiękny. Jeśli trochę bardziej zaufa człowiekowi będzie psim ideałem. Rwącym oczy i serca. Należy mu się wspaniały dom po tym jakimś dziadostwie, które trzymało go na łańcuchu, a potem schronie.

1000 X TAK 🙂

Posted

Boże ... jaki on jest przeraźliwie smutny 😞

Chudy jest straszliwie.

Czy Pani Karolina mówiła kiedy zamierza pójść z Brego do weta ?

Kto wie co w tym ciałku drzemie ...

Oczywiście odkupimy wolontariuszce kaganiec albo po prostu zapłacimy za ten, który używa Brego.

• Like 1
Posted
Dnia 9.11.2021 o 18:13, Livka napisał:

Czy Pani Karolina mówiła kiedy zamierza pójść z Brego do weta ?

Zapytam.

EDIT:

Wet w przyszłym tygodniu. Zapytałam p.Karolinkę co potrzeba Brego, jakieś suplementy czy cos  w tym stylu, niech pisze, zakupimy. 

• Like 1
Posted

I ja także. Jak mam powiadomienie, że na wątku Brego jest nowy post, to pierwsze tu lecę w nadziei, że są jakieś nowe informacje o psiaku.

Posted
Dnia 11.11.2021 o 17:26, Livka napisał:

Ciekawe co u Brego ?

Dnia 11.11.2021 o 20:35, Keyuta napisał:

Też jestem ciekawa. 

Dnia 11.11.2021 o 20:46, elik napisał:

I ja także. Jak mam powiadomienie, że na wątku Brego jest nowy post, to pierwsze tu lecę w nadziei, że są jakieś nowe informacje o psiaku.

Rozmawiałam z panią Karoliną. 

"Brego na razie boi się wszystkiego. Trzeba mu dać czas, aby się oswoił. Burczy, ale jest to oznaka strachu. w schronisku nikt się z nim nie patyczkował, to chłopaka złamali..

Ładnie chodzi na spacerach, bardzo spokojnie. nie rzuca się, nie ciągnie. Boi się i zawsze idzie z tyłu. 

Na razie wizyta u wet odłożona, Brego się boi i nie ma co go stresować. 

niestety, behawiorystka chora na Covid i na razie nie przyjedzie do niufa."

Posted
Dnia 11.11.2021 o 21:00, Alaskan malamutte napisał:

"Brego na razie boi się wszystkiego. Trzeba mu dać czas, aby się oswoił. Burczy, ale jest to oznaka strachu. w schronisku nikt się z nim nie patyczkował, to chłopaka złamali..

Ładnie chodzi na spacerach, bardzo spokojnie. nie rzuca się, nie ciągnie. Boi się i zawsze idzie z tyłu. 

Biedaczek, taki duży, a się boi  😞  Potrzebuje czasu, aby się upewnić, że jest bezpieczny, że nikt mu nie zrobi krzywdy. Oby zrozumiał to jak najszybciej. Dla własnego dobra.

Posted
Dnia 11.11.2021 o 21:00, Alaskan malamutte napisał:

😞

Szkoda mi tego psiaka niesamowicie ...

Posted
Dnia 12.11.2021 o 17:51, Livka napisał:

Biedny Brego ...

"Napracował się " może mu się nudziło ...

Mój Max też wczoraj płakał w kojcu zewnetrznym. Pani Edyta przeniosła go do budynku, do kojca wewnetrznego, był razem z innymi psami i cisza..Nic nie zniszczył, spał spokojnie. 

Brego to duży pies, u pani Karoliny boksy wewnetrzne małe....

Posted
Dnia 12.11.2021 o 17:39, Alaskan malamutte napisał:

Nie wiem...behawiorystka chora..pani Karolina czeka...

Wszystko trwa zbyt długo, a Brego czeka ...

Żal mi psiaka, drepczemy w miejscu, nie mam pomysłu ... 😞

Posted
Dnia 12.11.2021 o 18:10, Livka napisał:

Wszystko trwa zbyt długo, a Brego czeka ...

Żal mi psiaka, drepczemy w miejscu, nie mam pomysłu ... 😞

Liwko, ja też nie mam...

Widocznie Brego potrzebuje więcej czasu...Pani Karolina musi go dobrze poznać...

Pokazałam filmik znajomej, która jes szkoleniowcem. Napisała mi, że powinien dostawać gryzaki regularnie, aby zrzucić stres i napięcie...