Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Laro no to czekamy na info ;)i kciuki zaciskamy:lol: Kaske sie wyskrobie jakos. Ja obiecuje bazarek:cool3: Niedlugo randall obiecala mi przeslac fajne ciuszki na dowolny bazarek;) to bedzie dla Miska;) a ja juz sie tych spacerkow doczekac nie moge:loveu: ciekawe czy jest tam gdzie spacerowac:lol:bo tamtych okolic jakos nie zwiedzalam nigdy:lol: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='Ola la']Laro no to czekamy na info ;)i kciuki zaciskamy:lol: Kaske sie wyskrobie jakos. Ja obiecuje bazarek:cool3: Niedlugo randall obiecala mi przeslac fajne ciuszki na dowolny bazarek;) to bedzie dla Miska;) a ja juz sie tych spacerkow doczekac nie moge:loveu: ciekawe czy jest tam gdzie spacerowac:lol:bo tamtych okolic jakos nie zwiedzalam nigdy:lol: Też czekam na odpowiedź, narazie nic. Trzymajcie kciuki. Ola la, tam jest taka dziura... ale są lasy wokół :loveu: więc napewno będzie gdzie chodzić z psiakami :cool3: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='__Lara'] Ola la, tam jest taka dziura... ale są lasy wokół :loveu: więc napewno będzie gdzie chodzić z psiakami :cool3: no to super ,ze sa laski:cool3:jakkolwiek dziwnie to brzmi:evil_lol: ciekawe kiedy bedzie to szkolenia dla wolontariuszy:lol: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):no to super ,ze sa laski:cool3:jakkolwiek dziwnie to brzmi:evil_lol: ciekawe kiedy bedzie to szkolenia dla wolontariuszy:lol: Ja też jestem ciekawa i czekam z niecierpliwością. Dziwnie? :p obok jest też oczyszczalnia ścieków i zdezelowany przystanek :cool1: ogólnie nieciekawa okolica. Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Mam wieści i to super wieści!!! Wspaniały dom tymczasowy!!! Pani mieszka pod Krakowem, w domku, z nią mieszkają rodzice, wszyscy kochają zwierzęta. Pani wzięła już ze schronu kilka dziadków - piesków, w tym jednego też uratowała od śmierci, bo go inne psy już poturbowały... chce użyczyć kąt dla Miśka :loveu: jej pieski są bardzo łagodne. Mają możliwość non stop wybiegu w ogrodzie. W kojcu, w innej części ogrodu mieszka jeszcze jeden psiak, niewidomy, jest trochę pobudliwy i mieszka tam odseparowany - Pani mi wprost powiedziała, że ma ogród podzielony na sektory :lol: Do tego z pieskami non stop ktoś jest, bo rodzice są cały czas :lol: Myślę, że to super okazja!! Dt na już :loveu: Co do kosztów: Pani powiedziała o sumie ok. 300zł - powiedziała, że nie chodzi jej o zarabianie na Miśku, ale ma te swoje dziadeczki i wiadomo, troszkę pieniążków ciągną, więc dodatkowy pies to kolejny wydatek. Dlatego mi powiedziała, że nie będzie się sztywno trzymać tych 300zł, tyle, ile uzbieramy, ile się da, byleby coś było, żeby jej to choć trochę pomogło. I teraz pytanie: maciaszku, odpalamy coś miesięcznie dla Miśka z naszej skarpety? Pani mi powiedziała, że na zdjęcia możemy jak najbardziej liczyć - przydadzą się do ogłoszeń :loveu: I mnie zapraszała, jak najbardziej możemy pojechać do niej :) CO do wizyty - nie wiem czy ją robić. Poproszę osobę, która mi dała znać o Pani co o niej wie, wiem, że z nią współpracuje, więc wizyta może będzie zbyteczna. Cioteczki, to zbieramy pieniążki? :loveu: Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='__Lara']I teraz pytanie: maciaszku, odpalamy coś miesięcznie dla Miśka z naszej skarpety?Jasne, że odpalamy! Cioteczki, to zbieramy pieniążki? :loveu:Zbieramy! Kiedy Misiek mógłby jechać? I czy pani wie, że Misiek teraz choruje? Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 __Lara napisał(a):Ja też jestem ciekawa i czekam z niecierpliwością. Dziwnie? :p obok jest też oczyszczalnia ścieków i zdezelowany przystanek :cool1: ogólnie nieciekawa okolica. mi juz wali na mozg:evil_lol:no laski w sensie laski:cool3: o fuuuuj zapomnialam ,ze tam jest podobno oczyszczalnia:-o kurde a blisko? Ciekawe czy Misiu jeszcze bedzie do czasu rozpoczecia wolontariatu Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Ojejeeeej teraz przeczytalam! SUper to ja zrobie dzis bazarek! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: ale wiesci takie ,ze w glowie sie nie miesci:loveu: Quote
maciaszek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 __Lara napisał(a):Kurde, co do choroby to zapomniałam powiedzieć... ale maciaszku, to nie jest chyba groźne?Jutro się dowiem jak on się czuje i co dokładnie mu jest. Ale myślę, że jeśli wciąż jest chory to istnieje ryzyko, że zarazi inne psy, tak jak sam został zarażony... Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ojej tez zapomnialam o chorobce:-( ciekawe co to za paskudztwo:angryy: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 [quote name='maciaszek']Jasne, że odpalamy! Zbieramy! Kiedy Misiek mógłby jechać? I czy pani wie, że Misiek teraz choruje?Misiek może jechać w każdej chwili :) jednak dobrze by było uważam gdybyśmy coś uzbierały, zrobiły rozpoznanie ile miesięcznie wyciągniemy na utrzymanie Miśka :) Kurde, co do choroby to zapomniałam powiedzieć... ale maciaszku, to nie jest chyba groźne? Może by go podleczyć, a potem wysłać do dt? Ola la, dziękuję kochana za bazarek :loveu: Quote
Ola la Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 oj ja czulam zawsze jak przejezdzalam kolo schronu autobusem 91:evil_lol: Nocna pora zrobie bazarek misiowy;)narazie to naprawde cos mnie upośledzilo:look3::look3::look3: Quote
__Lara Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Ola la napisał(a):mi juz wali na mozg:evil_lol:no laski w sensie laski:cool3: o fuuuuj zapomnialam ,ze tam jest podobno oczyszczalnia:-o kurde a blisko? Ciekawe czy Misiu jeszcze bedzie do czasu rozpoczecia wolontariatu :evil_lol::evil_lol: no jest oczyszczalnia :p ale nic dziwnego nie czułam :cool1: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 maciaszek napisał(a):Jutro się dowiem jak on się czuje i co dokładnie mu jest. Ale myślę, że jeśli wciąż jest chory to istnieje ryzyko, że zarazi inne psy, tak jak sam został zarażony... No to dowiedz się więcej maciaszku, czekamy na wieści. Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 oj Laruś przepraszam ale bazarek dla Misiunia zrobie dopiero w poniedzialek....musze wiedziec czy Obawa pojdzie do domku....bo jak nie to kasa potrzebna bedzie...:shake: ale licze ,ze jutro znajdzie sie jakiś Lajlowy amator i bede mogla zrobic azarek na Misiaka!:multi: Trzymam kciuki za zdrowko misiowe!:multi: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Super :loveu: maciaszku, trzeba omówić kwestie finansowe. Ile przeznaczamy na dt miesięcznie z naszej skarpety? ile musimy dozbierać? Bedę musiała zmienić tytuł wątku, potrzebne będą stałe deklaracje, dziewczęta i chłopcy!!! do dzieła :cool3: Ola la, ok, nie obrażę się :eviltong: nie martw się, nie powiem Miśkowi :eviltong: cioteczko, pisz takie wesołe i radosne posty - taka energia jak najbardziej jest nam tutaj potrzebna :lol::lol::lol: Quote
maciaszek Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Byłam, Miśka widziałam, pogłaskałam, zdjęcia zrobiłam. Misiek, jak widzicie troszkę się otworzył, odważył i oswoił ze schronem i wychodzi już na zewnątrz. Wciąż w boksie jest sam. Jest już w o wiele lepszej kondycji. Jeszcze troszkę kicha, ale już nie ma wycieku z nosa i w schronie powiedzieli mi, że można go już w zasadzie brać, że nie powinien już zarażać. Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ale fajny Don Misiollo! juz troszke uśmiechy na twarzy Misia widze:evil_lol: a moze to jakiś tik nerwowy:megagrin::megagrin::megagrin::look3::look3::look3: heh. Pewno Laro trza wesole posty pisac!a co!:multi: Jutro za to poznasz Lajle;) Maja jutro przyjsc ludzie ktorzy byli zdecydowani na Telme a ,ze Telma juz wydana to....:cool3: mam niecny plan:evil_lol: mam nadzieje ,ze wszystko pojdzie zgodnie z niecnym planem i w poniedzialek zrobie bazarek na Misiaczka:loveu: Obiecuje tez wplacac na niego jakis pieniążek miesiecznie:lol::oops: ale narazie to mi golo i wesolo:evil_lol::shiny::look3::drink1: a jutro sie zoboczymy:beerchug: a ja nie wiem z jakim ty psiaczkiem bedziesz:niewiem: Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 slicznnaaaaaaaaaaaaa:loveu: widzialam ja na katowickim watku;)przypomnialo mi sie:-D:evil_lol: hehe a o chetnych Ci chodzi tych na Lajle czy na Gwiazdeczke?:cool3: Jutro musi sie rozpetac burza z gradobiciem i niechaj ludzie zlecą sie do Silesii i bierrrąąąąąą wszystkie pięknoty:multi: Kurde ja jakos weny nie mam.Normalnie zaraz sie rozplaszcze jak ropuch ostatni na wyrku i zassssssne:lol: Dobranoca chiba:cool3: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 A z taką Gwiazdką, szalona kobieto :eviltong: taaaa, Lajla ma jutro pójść, nie ma innego wyjścia :evil_lol: To jest Gwiazdka, tadaaaamm: I fajne jest to, że są już potencjalni chętni na nią :loveu: jutro będą na akcji :D Ola la, dzięki za chęć pomocy :loveu: Cioteczki, pomóżcie, choćby grosika na Misiaczka... Quote
Ola la Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ojoj moje posty mają to do siebie ,że zawsze pragną byc przed twoimi:razz: se skaczą dziadygi!:mad: Quote
__Lara Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Ola la napisał(a):ojoj moje posty mają to do siebie ,że zawsze pragną byc przed twoimi:razz: se skaczą dziadygi!:mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Ola la, Lara, maciaszek, agata51 - dzięki, że to jesteście u Miśka:Rose::Rose: bosze, ależ ona uszy...kłapciaste:laugh2_2: on jest po prostu boski i kochany:loveu::multi::loveu: Wyciągnijmy Misia z tego schronu:multi: Taka szansa dobrego DT na już, się trafia raz na milion:cool3: Ile kasy możecie na DT przeznaczyć ze skarpety? Ja deklaruję 30 zł miesięcznie na Misia;) Quote
Recommended Posts