Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 🙂 Ciąg dalszy nastąpi... (zostały mi zdjęcia z Dianką i dzieciakami na kanapie) Quote
agat21 Posted November 4, 2021 Author Posted November 4, 2021 Tysiu, wykonałaś tytaniczną pracę z ogłoszeniami 😵 Quote
mari23 Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 14:39, agat21 napisał: Tysiu, wykonałaś tytaniczną pracę z ogłoszeniami 😵 Tysia jest naszym dogo - mistrzem ogłoszeniowym! ❤️ i to na wielu wątkach :) Quote
Tola Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Są jeszcze moje ogłoszenia suniek na Warszawę, można je dołączyć do zestawu Ada - https://www.olx.pl/d/oferta/cudna-ada-do-adopcji-CID103-IDMloJ7.html Aira - https://www.olx.pl/d/oferta/cudna-aira-do-adopcji-CID103-IDMloYz.html Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 16:11, Tola napisał: Są jeszcze moje ogłoszenia suniek na Warszawę, można je dołączyć do zestawu Ada - https://www.olx.pl/d/oferta/cudna-ada-do-adopcji-CID103-IDMloJ7.html Aira - https://www.olx.pl/d/oferta/cudna-aira-do-adopcji-CID103-IDMloYz.html Są w zestawie 🙂 umieściłam też ogłoszenia od Ciebie i AM. Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 14:52, mari23 napisał: Tysia jest naszym dogo - mistrzem ogłoszeniowym! ❤️ i to na wielu wątkach 🙂 Dnia 4.11.2021 o 14:39, agat21 napisał: Tysiu, wykonałaś tytaniczną pracę z ogłoszeniami 😵 Dziekuje, działam póki mogę i jak potrafię:). Mam nadzieję, że pozostałe smoki znajdą swoje Jamy i Ludków dzięki tym zmasowanym ogłoszeniom. Dzisiaj mialam zapytania o Adę, z Poznania, Katowic i Wrocławia, ale ludzie nawet nie czytali treści ogłoszeń. Mnie serce skradła Aira. Naprawdę... na żywo tylko to się potwierdziło, że ma w sobie coś wyjątkowego 💓 , ale wszystkie z nich są urocze, kochane, swietnie zsocjalizowane z człowiekiem, bez traum. Aż miło popatrzeć :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dzisiaj trzy telefony..."o tego szczeniaka"...😡 Nawet imienia nie potrafiono wymienić...ale to pal licho...Wszyscy umilkli jak dochodzilo do rozmowy o procedurach przedadopcyjnych... Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 😞 ADA NA FEJSBUKU - PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIA Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Telefon o Adę z Torunia... Państwo już maja szczeniaka, adoptowali z Płocka..wizyty nie było. Szczeniak ma 7 mies, kastracja zaplanowana.. Pani do tej pory nie pracowała, teraz pracują oboje od 8 do 16...szukają drugiego szczeniaka do towarzystwa.. Co o tym myslicie? Aha, państwo są w stanie podjechać do Warszawy, gdyby doszło do adopcji. Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Sama nie wiem, mam mieszane uczucia na ten moment. Czy dopilnują kastracji szczeniaka zanim Ada dostanie cieczki? Sprawdzić można. A jak się z nimi rozmawiało? Ada trochę jest gadatliwa, sporo szczeka, pilnuje zasobów przed rodzeństwem. Jak chce zabrać gryzak któremuś psiakowi - szczeka, warczy, chodzi tak długo aż zabierze. Nie daje sobie w kaszę dmuchać. P. Marzenka mi o tym opowiadała, ja widziałam też to na oczy. Dziewczyna z charakterem. Do ludzi potulna. Niby to dzieciak, ale rozwinąć się może w każdą ze stron. Jeżeli samiec uległy, a ludzie z głową na karku to powinno być dobrze. Ale ufam i Twojej intuicji i doświadczeniu 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 20:41, Tyśka) napisał: Sama nie wiem, mam mieszane uczucia na ten moment. Czy dopilnują kastracji szczeniaka zanim Ada dostanie cieczki? Sprawdzić można. A jak się z nimi rozmawiało? Ada trochę jest gadatliwa, sporo szczeka, pilnuje zasobów przed rodzeństwem. Jak chce zabrać gryzak któremuś psiakowi - szczeka, warczy, chodzi tak długo aż zabierze. Nie daje sobie w kaszę dmuchać. P. Marzenka mi o tym opowiadała, ja widziałam też to na oczy. Dziewczyna z charakterem. Do ludzi potulna. Niby to dzieciak, ale rozwinąć się może w każdą ze stron. Jeżeli samiec uległy, a ludzie z głową na karku to powinno być dobrze. Ale ufam i Twojej intuicji i doświadczeniu 🙂 Z panią rozmawiało się fajnie....ale....jakoś nie jestem do końca przekonana... Wysłałam ankietę, zobaczymy co napiszą.... Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 20:45, Alaskan malamutte napisał: Z panią rozmawiało się fajnie....ale....jakoś nie jestem do końca przekonana... Wysłałam ankietę, zobaczymy co napiszą.... Taki plus, że w Toruniu jest p. Magdalena Łęczycka Mrzygłód (https://obiblog.pl/) - w razie problemów. Trzymam kciuki. Quote
Alaskan malamutte Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Kolejne zapytanie o Adę, sms...czekam aż zadzwoni ten ktoś😊 Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 20:53, Alaskan malamutte napisał: Kolejne zapytanie o Adę, sms...czekam aż zadzwoni ten ktoś😊 Fajnie, że coś rusza. Czekamy na TEN domek 🙂 Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Pokażę Wam dzisiaj Adę, bo tylko ona nie załapała się na filmik(i) - jej rodzeństwo można obejrzeć na poprzedniej stronie. Zdjęcia autorstwa Córki Pani Marzenki która przyleciała na parę dni w odwiedziny 🙂 1 Quote
Tyśka) Posted November 4, 2021 Posted November 4, 2021 Dnia 4.11.2021 o 21:33, agat21 napisał: Aaaaleee sesja! 😃 😄 Dropsik i Aira też mają, ale zdjęć jest po 25-30, a muszę je dodawać przez serwer zewnętrzny. Trochę schodzi. 😉 Wrzucę w wolnej chwili. Na razie zdołałam tylko wgrać filmiki Airy i Dropsa (są na str. 38). 2 Quote
Alaskan malamutte Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Fajny telefon o Adę z Kraśnika. Mamy tam kogoś? Domek jednorodzinny, dwoje dzieci 9 i 11 lat. Quote
Tyśka) Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Dnia 5.11.2021 o 09:54, Alaskan malamutte napisał: Fajny telefon o Adę z Kraśnika. Mamy tam kogoś? Domek jednorodzinny, dwoje dzieci 9 i 11 lat. Z samego Kraśnika nikogo nie znam. 😞 Musiałabym popytać po znajomych. Trzymam kciuki, może Pani zwróci ankietę. Taki plus, że względnie blisko 😄 Quote
Recommended Posts