Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Dnia 4.11.2021 o 14:39, agat21 napisał:

Tysiu, wykonałaś tytaniczną pracę z ogłoszeniami 😵

Tysia jest naszym dogo - mistrzem ogłoszeniowym! ❤️ i to na wielu wątkach :)

Posted
Dnia 4.11.2021 o 14:52, mari23 napisał:

Tysia jest naszym dogo - mistrzem ogłoszeniowym! ❤️ i to na wielu wątkach 🙂

Dnia 4.11.2021 o 14:39, agat21 napisał:

Tysiu, wykonałaś tytaniczną pracę z ogłoszeniami 😵

Dziekuje, działam póki mogę i jak potrafię:). Mam nadzieję, że pozostałe smoki znajdą swoje Jamy i Ludków dzięki tym zmasowanym ogłoszeniom. 

Dzisiaj mialam zapytania o Adę, z Poznania, Katowic i Wrocławia, ale ludzie nawet nie czytali treści ogłoszeń.

Mnie serce skradła Aira. Naprawdę... na żywo tylko to się potwierdziło, że ma w sobie coś wyjątkowego 💓 , ale wszystkie z nich są urocze, kochane, swietnie zsocjalizowane z człowiekiem, bez traum. Aż miło popatrzeć :).

• Like 1
Posted

Telefon o Adę z Torunia...

Państwo już maja szczeniaka, adoptowali z Płocka..wizyty nie było. Szczeniak ma 7 mies, kastracja zaplanowana..

Pani do tej pory nie pracowała, teraz pracują oboje od 8 do 16...szukają drugiego szczeniaka do towarzystwa..

Co o tym myslicie?

Aha, państwo są w stanie podjechać do Warszawy, gdyby doszło do adopcji.

Posted

Sama nie wiem, mam mieszane uczucia na ten moment. Czy dopilnują kastracji szczeniaka zanim Ada dostanie cieczki? Sprawdzić można. A jak się z nimi rozmawiało?

Ada trochę jest gadatliwa, sporo szczeka, pilnuje zasobów przed rodzeństwem. Jak chce zabrać gryzak któremuś psiakowi - szczeka, warczy, chodzi tak długo aż zabierze. Nie daje sobie w kaszę dmuchać. P. Marzenka mi o tym opowiadała, ja widziałam też to na oczy. Dziewczyna z charakterem. Do ludzi potulna. Niby to dzieciak, ale rozwinąć się może w każdą ze stron. Jeżeli samiec uległy, a ludzie z głową na karku to powinno być dobrze. 

Ale ufam i Twojej intuicji i doświadczeniu 🙂 

Posted
Dnia 4.11.2021 o 20:41, Tyśka) napisał:

Sama nie wiem, mam mieszane uczucia na ten moment. Czy dopilnują kastracji szczeniaka zanim Ada dostanie cieczki? Sprawdzić można. A jak się z nimi rozmawiało?

Ada trochę jest gadatliwa, sporo szczeka, pilnuje zasobów przed rodzeństwem. Jak chce zabrać gryzak któremuś psiakowi - szczeka, warczy, chodzi tak długo aż zabierze. Nie daje sobie w kaszę dmuchać. P. Marzenka mi o tym opowiadała, ja widziałam też to na oczy. Dziewczyna z charakterem. Do ludzi potulna. Niby to dzieciak, ale rozwinąć się może w każdą ze stron. Jeżeli samiec uległy, a ludzie z głową na karku to powinno być dobrze. 

Ale ufam i Twojej intuicji i doświadczeniu 🙂 

Z panią rozmawiało się fajnie....ale....jakoś nie jestem do końca przekonana...

Wysłałam ankietę, zobaczymy co napiszą....

Posted
Dnia 4.11.2021 o 20:45, Alaskan malamutte napisał:

Z panią rozmawiało się fajnie....ale....jakoś nie jestem do końca przekonana...

Wysłałam ankietę, zobaczymy co napiszą....

Taki plus, że w Toruniu jest p. Magdalena Łęczycka Mrzygłód (https://obiblog.pl/) - w razie problemów.
Trzymam kciuki. 

Posted

Pokażę Wam dzisiaj Adę, bo tylko ona nie załapała się na filmik(i) - jej rodzeństwo można obejrzeć na poprzedniej stronie.

Zdjęcia autorstwa Córki Pani Marzenki która przyleciała na parę dni w odwiedziny 🙂
09b260b834ffd79emed.jpg

cca98cb7b6dea18bmed.jpg

debb63fed8a9bcbcmed.jpg

986bcc3417dec127med.jpg

8bca49c61d3e4044med.jpg

• Like 1
Posted
Dnia 4.11.2021 o 21:33, agat21 napisał:

Aaaaleee sesja! 😃

😄

Dropsik i Aira też mają, ale zdjęć jest po 25-30, a muszę je dodawać przez serwer zewnętrzny. Trochę schodzi. 😉 Wrzucę w wolnej chwili. Na razie zdołałam tylko wgrać filmiki Airy i Dropsa (są na str. 38).

• Like 2
Posted
Dnia 5.11.2021 o 09:54, Alaskan malamutte napisał:

Fajny telefon o Adę z Kraśnika. Mamy tam kogoś?

Domek jednorodzinny, dwoje dzieci 9 i 11 lat.  

Z samego Kraśnika nikogo nie znam. 😞 Musiałabym popytać po znajomych. Trzymam kciuki, może Pani zwróci ankietę. Taki plus, że względnie blisko 😄