Jump to content
Dogomania

Mam na imię Fuks:) Okazało się, że jestem starszym niewidomym pieskiem, a nie suczką i teraz zaczynam nowe życie u dogomaniaczki:)

Recommended Posts

Posted
Przed chwilą, Nesiowata napisał:

Bo byłe ekspresowy.

A może nawet super expres  🙂  Nic to, wpłacę dla Fuksa na konto Fundacji ZEA.

Posted

Nadziejka's Content - Page 4 - Dogomania

Ciociu Nesiu zostawiam sloneczne pozdrowienia
 choc wszedzie leje i zimnica ale moze jutro juz bedzie lepiej
Trzymajcie sie cieplutenko z cala druzyneczka
Posted
1 godzinę temu, Nadziejka napisał:

Nadziejka's Content - Page 4 - Dogomania

Ciociu Nesiu zostawiam sloneczne pozdrowienia
 choc wszedzie leje i zimnica ale moze jutro juz bedzie lepiej
Trzymajcie sie cieplutenko z cala druzyneczka

U nas dziś, jak do tej pory, nie pada.

Posted

Zapomniałam napisać, że Fuksik otrzymał 110,00 zł z bazarku transportowego Gabi. Kwota jest w rozliczeniu na 2 stronie wątku. Bardzo dziękujemy. 

A dziś już przed 6 rano chłopak kręcił się za jedzeniem. Dopominał się dość nachalnie. Teraz to on jest czyścicielem wszystkich misek. 

• Like 1
Posted
20 minut temu, jankamałpa napisał:

Jak mi się ten Fuksik podoba. 

No, kolorowy chłopak jest. I do tego (mimo, że nie widzi na jedno oko) bardzo sprawny. Wesolutki jak szczygiełek i spragniony bliskości człowieka.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Zapomniałam napisać, że Fuksik otrzymał 110,00 zł z bazarku transportowego Gabi. Kwota jest w rozliczeniu na 2 stronie wątku. Bardzo dziękujemy. 

A dziś już przed 6 rano chłopak kręcił się za jedzeniem. Dopominał się dość nachalnie. Teraz to on jest czyścicielem wszystkich misek. 

37 minut temu, Nesiowata napisał:

No, kolorowy chłopak jest. I do tego (mimo, że nie widzi na jedno oko) bardzo sprawny. Wesolutki jak szczygiełek i spragniony bliskości człowieka.

Pozdrawiam przytulam serduchem calem

Posted

Na jakie konto wpłacić kwotę z bazarku imiennego ? czy na konto, z którego płacisz ?

Nieśmiało zaproponuję  przeniesienie rozliczenia na pierwszą stronę - są tam twoje posty Nesiowata ?

Posted
10 minut temu, Aldrumka napisał:

Na jakie konto wpłacić kwotę z bazarku imiennego ? czy na konto, z którego płacisz ?

Nieśmiało zaproponuję  przeniesienie rozliczenia na pierwszą stronę - są tam twoje posty Nesiowata ?

Dzięki za podpowiedź. Konto to samo.

• Tola changed the title to Mam na imię Fuks:) Okazało się, że jestem starszym niewidomym pieskiem, a nie suczką i teraz zaczynam nowe życie u dogomaniaczki:)
Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

Fuksik mówi wszystkim DZIEŃ DOBRY i śpi dalej. Nie chcieli raniutko dać śniadania więc trzeba pospać. Może później będzie lepiej i jednak zlitują się?

The Hedgehog's Balloon by ursulav on DeviantArt

Posted
11 minut temu, limonka80 napisał:

Myślę że się zlitują ...:-))

No jasne, już zapomniał że śniadanie było i ma ogromną ochotę podłączyć się do Aresa który jeszcze nie "dojrzał" do jedzenia.