Tyśka) Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 Bardzo dziękuję za wpłatę z bazarku (06.09.2021) - Nadziejka z bazarku - 20 zł ❤🧡💛💚💙 STAN KONTA Myszki w dn. 06.09.2021: +477,50 zł 1 Quote
Tyśka) Posted September 6, 2021 Author Posted September 6, 2021 14 godzin temu, Tyśka) napisał: Wypromowałam olx na Toruń:) Niestety, olx chyba robi czystki Osób, które mają podwójne ogłoszenia (niezgodne z regulaminem). Rano, tuż po wypromowaniu cofnęli mi ogłoszenie. Nic nie dało się zrobić do teraz, więc podmieniłam ogłoszenie na innego psiaka. W ten sposób Mysia została pozbawiona jednego olxa, ma po jednym ode mnie i malagos. Mam nadzieję, że to wystarczy :( 1 Quote
Poker Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Ja mogę zrobić ogłoszenie. Na jakie miasto ? Quote
Nadziejka Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 Spokojnego tygodnia spokojnej nocy w malagosiowie 1 Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 8 godzin temu, Poker napisał: Ja mogę zrobić ogłoszenie. Na jakie miasto ? Dziękuję:) Poproszę na Pułtusk/Ostrołękę albo okolice Warszawy, najlepiej z namiarami na malagos (najlepiej zna sunię). Moje jest na Łódź, malagos - na Warszawę. Za wyróżnienie oddam, Mysia kasiasta :) Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 Kolejne zgłoszenie z okolic pochodzenia Myszki. Facet chce uśpić rocznego terrierka... pilnie potrzebne miejsce, jakiekolwiek :( Mnie ręce opadły. Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 5 minut temu, mariusz pp napisał: Wiadomo dlaczego? Podobno pan jest w trudnej sytuacji i pies jest problemem. Mamy czas do 12 dni, aby coś psu znaleźć. Wiem tylko że ma rok i dotychczas mieszkał w domu z ogrodem, wychodził na zewnątrz kiedy tylko chciał. Kwestia charakteru czy profilaktyki to już niewiadoma. Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 6 minut temu, Kamila Proc napisał: ile byl u niego? Rok? No rok, od szczeniaka. Quote
Kamila Proc Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 7 minut temu, Tyśka) napisał: No rok, od szczeniaka. toz to czlowiek bez serca 1 Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 3 minuty temu, Kamila Proc napisał: toz to czlowiek bez serca Nie chce oceniać postawy tego człowieka, choć wściekłość mnie bierze. :( Martwi mnie los tego psiaka, co on winny... Quote
konfirm31 Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Piękny psiak. Cóż, są ludzie i taborety ☹️. Dwanaście dni, to sporo. Może znajdzie się ktoś, kogo maluch zauroczy. Swoją drogą, co to za wet, który zgadza się uśpić zdrowego, młodego psa? Quote
ewu Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Zaglądam do Mysi i ręce mi opadły. Przecież taki terier znajdzie piorunem dom. Jaki wet uśpi zdrowego psa, to niezgodne z prawem. Tyśka zadzwoń do mnie proszę. Quote
Tyśka) Posted September 7, 2021 Author Posted September 7, 2021 20 minut temu, ewu napisał: Tyśka zadzwoń do mnie proszę. Jutro zadzwonię. Przepraszam, wstaję o 5, a ostatnio cierpię na deficyt snu :(. A tu nie chodzi tylko o moje zdrowie, więc obiecałam że nie będę ponad możliwości pracować i działać. Psiulka weźmiemy z Martą z Biłgoraja na razie do przechowalni gminnej, tam gdzie był Krecik. Tam długo zostać nie może, bo i warunki słabe (łańcuch), ale przynajmniej uratujemy mu życie do czasu aż nie znajdziemy dt. Będzie można też zrobić mu ładne zdjęcia na spacerze i dowiedzieć się czegokolwiek. Być może znajoma weźmie go na DT, chociaż na chwilę, ale to dopiero za jakiś tydzień. Szukamy. 3 Quote
Poker Posted September 7, 2021 Posted September 7, 2021 Zrobiłam na Pułtusk https://www.olx.pl/d/oferta/muszka-zamieni-usmiech-na-wspanialy-domek-CID103-IDLnlzV.html 1 1 Quote
Tyśka) Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 7 godzin temu, Poker napisał: Zrobiłam na Pułtusk https://www.olx.pl/d/oferta/muszka-zamieni-usmiech-na-wspanialy-domek-CID103-IDLnlzV.html Dziękuję. Za paręnaście minut wyróżnię. Edit: widzę, że wyróżniać mogę tylko przez komputer. Zrobię to po pracy. Quote
Tyśka) Posted September 8, 2021 Author Posted September 8, 2021 9 godzin temu, Poker napisał: Zrobiłam na Pułtusk https://www.olx.pl/d/oferta/muszka-zamieni-usmiech-na-wspanialy-domek-CID103-IDLnlzV.html Dopiero zauważyłam, że ogłoszenie jest wyróżnione. Poker, ile mam zwrócić? Quote
Poker Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 47 minut temu, Tyśka) napisał: Dopiero zauważyłam, że ogłoszenie jest wyróżnione. Poker, ile mam zwrócić? nic 🙂 1 Quote
malagos Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 Rozmawiałam z miłą panią Katarzyną z Łodzi - o Mysi, oczywiscie. To na razie pierwsza osoba, z którą rozmawiałam, ale poczekamy na spokojnie na rozwój wydarzeń. 1 Quote
agat21 Posted September 8, 2021 Posted September 8, 2021 40 minut temu, malagos napisał: Rozmawiałam z miłą panią Katarzyną z Łodzi - o Mysi, oczywiscie. To na razie pierwsza osoba, z którą rozmawiałam, ale poczekamy na spokojnie na rozwój wydarzeń. To już dobrze, że była pierwsza rozmowa. Coś się zaczęło dziać. Trzymam kciuki! 1 Quote
Recommended Posts