Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Tyśka) napisał:

Wypromowałam olx na Toruń:)

Screenshot_20210906-072538_OLXpl.jpg.69edd4773a368daea434639348e7c728.jpg

Niestety, olx chyba robi czystki Osób, które mają podwójne ogłoszenia (niezgodne z regulaminem). Rano, tuż po wypromowaniu cofnęli mi ogłoszenie. Nic nie dało się zrobić do teraz, więc podmieniłam ogłoszenie na innego psiaka. W ten sposób Mysia została pozbawiona jednego olxa, ma po jednym ode mnie i malagos. Mam nadzieję, że to wystarczy :(

• Like 1
Posted
8 godzin temu, Poker napisał:

Ja mogę zrobić  ogłoszenie. Na jakie miasto ?

Dziękuję:) Poproszę na Pułtusk/Ostrołękę albo okolice Warszawy, najlepiej z namiarami na malagos (najlepiej zna sunię). Moje jest na Łódź, malagos - na Warszawę. Za wyróżnienie oddam, Mysia kasiasta :)

Posted
5 minut temu, mariusz pp napisał:

Wiadomo dlaczego?

Podobno pan jest w trudnej sytuacji i pies jest problemem. Mamy czas do 12 dni, aby coś psu znaleźć. Wiem tylko że ma rok i dotychczas mieszkał w domu z ogrodem, wychodził na zewnątrz kiedy tylko chciał. Kwestia charakteru czy profilaktyki to już niewiadoma.

Posted
3 minuty temu, Kamila Proc napisał:

toz to czlowiek bez serca

Nie chce oceniać postawy tego człowieka, choć wściekłość mnie bierze. :( Martwi mnie los tego psiaka, co on winny... 

Posted

Piękny psiak. Cóż, są ludzie i taborety ☹️. Dwanaście dni, to sporo. Może znajdzie się ktoś, kogo maluch zauroczy. Swoją drogą, co to za wet, który zgadza się uśpić zdrowego, młodego psa? 

Posted

Zaglądam do Mysi i ręce mi opadły. Przecież taki terier znajdzie piorunem dom. Jaki wet uśpi zdrowego psa, to niezgodne z prawem. 

Tyśka zadzwoń do mnie proszę.

Posted
20 minut temu, ewu napisał:

Tyśka zadzwoń do mnie proszę.

Jutro zadzwonię. Przepraszam, wstaję o 5, a ostatnio cierpię na deficyt snu :(. A tu nie chodzi tylko o moje zdrowie, więc obiecałam że nie będę ponad możliwości pracować i działać. Psiulka weźmiemy z Martą z Biłgoraja na razie do przechowalni gminnej, tam gdzie był Krecik. Tam długo zostać nie może, bo i warunki słabe (łańcuch), ale przynajmniej uratujemy mu życie do czasu aż nie znajdziemy dt. Będzie można też zrobić mu ładne zdjęcia na spacerze i dowiedzieć się czegokolwiek. Być może znajoma weźmie go na DT, chociaż na chwilę, ale to dopiero za jakiś tydzień. Szukamy.

• Like 3
Posted

Rozmawiałam z miłą panią Katarzyną z  Łodzi - o Mysi, oczywiscie. To na razie pierwsza osoba, z którą rozmawiałam, ale poczekamy na spokojnie na rozwój wydarzeń.

• Like 1
Posted
40 minut temu, malagos napisał:

Rozmawiałam z miłą panią Katarzyną z  Łodzi - o Mysi, oczywiscie. To na razie pierwsza osoba, z którą rozmawiałam, ale poczekamy na spokojnie na rozwój wydarzeń.

To już dobrze, że była pierwsza rozmowa. Coś się zaczęło dziać. Trzymam kciuki!

• Like 1