Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.01.2022 o 12:35, Jo37 napisał:

Limonko - wyrazy współczucia.

Limonko, przytulam i całym sercem współczuję ❤️❤️ 

od wielu lat nie mogę się pozbierać po śmierci przyjaciółki, 27.01. będzie kolejna rocznica.... wiem, jak bardzo i jak długo to boli 😞

Posted
Dnia 7.01.2022 o 11:33, Poker napisał:

limonko, bardzo współczuję utraty przyjaciółki. Boli okropnie.

Dziękuję.

Boli strasznie, jestem jak otępiała a mimo to, ból jest okropny ....

Posted
Dnia 7.01.2022 o 15:50, limonka80 napisał:

Dziękuję, przyjaźnimy się od tylu lat, a teraz Jej nie ma....

Życie to ciąg naprzemiennych radości i smutków.  Niestety tych smutków jest chyba więcej  678707176_pacze.png.9a48c9cb1a13f5e0e0e9fc7ff99764a9.png

Posted
Dnia 7.01.2022 o 12:35, Jo37 napisał:

Limonko - wyrazy współczucia.

Dziękuję, to był grom z jasnego nieba. Jeszcze nie do końca dotarło do mnie że Basia odeszła, a tu kolejna śmierć ....

Posted
Dnia 7.01.2022 o 13:30, mari23 napisał:

Limonko, przytulam i całym sercem współczuję ❤️❤️ 

od wielu lat nie mogę się pozbierać po śmierci przyjaciółki, 27.01. będzie kolejna rocznica.... wiem, jak bardzo i jak długo to boli

Dziękuję. Wiele lat przyjaźni za nami, myślałam że jeszcze sporo przed nami ..... Była pełna życia i radości ....

W poniedziałek po przebiegnięciu 7 km zażartowała, że może spokojnie przebiec drugie tyle, ale woli iść do mnie na kawę.  To była naszo ostatnie spotkanie...

Minęło dopiero kilka dni nowego roku, a śmierć zabrała już dwie takie dobre, życzliwe osoby ....  

• Like 1
Posted
Dnia 7.01.2022 o 16:11, limonka80 napisał:

Dziękuję. Wiele lat przyjaźni za nami, myślałam że jeszcze sporo przed nami ..... Była pełna życia i radości ....

W poniedziałek po przebiegnięciu 7 km zażartowała, że może spokojnie przebiec drugie tyle, ale woli iść do mnie na kawę.  To była naszo ostatnie spotkanie...

Minęło dopiero kilka dni nowego roku, a już śmierć zabrała już dwie takie dobre, życzliwe osoby ....  

O matko 😰 Tak bardzo Ci współczuję.

Posted

D

Dnia 7.01.2022 o 16:13, agat21 napisał:

O matko 😰 Tak bardzo Ci współczuję.

Dziękuję Agata.

Kiedy pisałyśmy w południe nie wspomniałam o tym, bo nie chciałam Ci psuć radości z cudownej Wnusi ....

Posted
Dnia 7.01.2022 o 16:18, limonka80 napisał:

D

Dziękuję Agata.

Kiedy pisałyśmy w południe nie wspomniałam o tym, bo nie chciałam Ci psuć radości z cudownej Wnusi ....

Tak ten świat urządzony - wszystko się przeplata.. Radość i smutek, życie i śmierć..

Posted
Dnia 6.01.2022 o 20:10, sunia2000 napisał:

Grupa bazarkowa z FB, którą tworzę ja, Marzena, Gosia i doraźnie kilka innych dobrych dusz postanowiła przejąć opieke finansową nad babcią Agusią. Już rozmawiałyśmy z kikou. 

Przynajmniej tak możemy się odwdzięczyć Basii za to co robiła dla psiaków przez lata ....

Grupa bazarkowa na FB, gdzie będę wrzuciła info o zapłaconych fv za Agusie: https://www.facebook.com/groups/2404531839876914.

Na dogo rzadko się pojawiam, ale pewnie kikou będzie informowała nadal o jej stanie zdrowia 🙂 

Wielka decyzja, wielkie dzięki

skoro to już zdecydowane i uzgodnione może deklarowicze Agusi mogliby w jakiejś części przenieść swoje deklaracje na dziką Sabinkę, która też opiekowała się ewu

@Figunia, @limonka80, @seramarias, @Nesiowata, @mari23

jeśli mogłybyście wspomóc utrzymanie Sabinki

zapraszam na jej wątek

https://www.dogomania.com/forum/topic/355013-dzika-sabinka-uratowana-z-okolic-biłgoraja-do-tej-pory-pod-opieka-basi-ewu-prosi-o-pomoc/

Posted
Dnia 9.01.2022 o 23:04, Aldrumka napisał:

może deklarowicze Agusi mogliby w jakiejś części przenieść swoje deklaracje na dziką Sabinkę, która też opiekowała się ewu

Ja już tę deklarację zdążyłam przenieść na onka Maro, ale nie ma mowy żebym opuściła Sabinkę - będę dla suni wpałacała 50 zł m/c.

• Like 1
Posted
Dnia 10.01.2022 o 12:27, limonka80 napisał:

Ja już tę deklarację zdążyłam przenieść na onka Maro, ale nie ma mowy żebym opuściła Sabinkę - będę dla suni wpałacała 50 zł m/c.

Tak myślałam, że deklaracje są już może przeniesione. To może mniej ....

Posted
Dnia 9.01.2022 o 23:04, Aldrumka napisał:

Wielka decyzja, wielkie dzięki

skoro to już zdecydowane i uzgodnione może deklarowicze Agusi mogliby w jakiejś części przenieść swoje deklaracje na dziką Sabinkę, która też opiekowała się ewu

@Figunia, @limonka80, @seramarias, @Nesiowata, @mari23

jeśli mogłybyście wspomóc utrzymanie Sabinki

zapraszam na jej wątek

https://www.dogomania.com/forum/topic/355013-dzika-sabinka-uratowana-z-okolic-biłgoraja-do-tej-pory-pod-opieka-basi-ewu-prosi-o-pomoc/

Jak najbardziej moja deklaracja po Agusi może iść na Sabinkę 🙂

Posted
Dnia 10.01.2022 o 17:24, seramarias napisał:

Jak najbardziej moja deklaracja po Agusi może iść na Sabinkę 🙂

Dziękuję, zapiszę na wątku Sabinka, a nr konta podam później (wpłaty od lutego)

Posted
Dnia 11.01.2022 o 22:21, Figunia napisał:

Bede wplacac na Sabinke.

Podajcie proszę nr konta.

Dziękuję:) Konto podam jak je ustalimy. Czy mogę zapisać deklarację w tej samej wysokości ?

• 6 months later...
Posted

Agunia przesyla pozdrowienia. Zdrówko dopisuje, chociaż mieliśmy bardzo niebezpieczną sytuację bo któregoś dnia Agusi brzuszek spuchł jak balon i pędziłyśmy do jedynej otwartej kliniki w okolicy. Jakoś cudem udało udrożnić przewód pokarmowy (plukanie w narkozie), nie było pełnego skretu żołądka i nasza babuleńka doszla do siebie. Rządzi nam tu całą gębą (ze wszystkimi 4 ząbkami😜), szczeka od rana do wieczora, zawsze coś ma do powiedzenia.😊

IMG_20220716_114814.jpg

IMG_20220716_120312.jpg

• Like 1
  • Upvote 1