Ellig Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Bardzo zależało mi na sterylizacji Bemolka...Po ostatnich "kwiatkach" pani "wizytator" wolę na zimne dmuchać... O Bemolka telefony i zapytania są non stop... Np. taki tel z okolic Nowej Soli" "Ja o tego Bemolo, czy jak mu tam...Mam już dwa psiaki: owczarek niemiecki i jamnik, który ślepnie..to pomyślałem, że taki młody by sobie teraz polatał po podwórku..." O matko , ale telefon... Quote
Anula Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Wspomogę Bemolka 50zł.Poproszę o dane do przelewu. 1 Quote
kiyoshi Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Dnia 7.07.2021 o 00:17, Alaskan malamutte napisał: Uwierz mi...ja byłam w szoku...Pani d jest za sterylizacją suczek, natomiast kastracje psów uważa za zbędną... Rany boskie...co to za wizytator? jak można? rozumiem że ktoś jest przeciwny kastracji szczeniaków (ja jestem) ale w ogóle? wizytator? matko....czy inicjały tej wizytatorki to D.W.? Quote
Alaskan malamutte Posted July 11, 2021 Author Posted July 11, 2021 4 minuty temu, kiyoshi napisał: Rany boskie...co to za wizytator? jak można? rozumiem że ktoś jest przeciwny kastracji szczeniaków (ja jestem) ale w ogóle? wizytator? matko....czy inicjały tej wizytatorki to D.W.? D.M 1 Quote
mari23 Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 11 godzin temu, kiyoshi napisał: Rany boskie...co to za wizytator? jak można? rozumiem że ktoś jest przeciwny kastracji szczeniaków (ja jestem) ale w ogóle? wizytator? matko....czy inicjały tej wizytatorki to D.W.? W szoku jestem... wizytator czyli osoba w jakiś sposób pomagająca bezdomnym psom, powinna być świadoma i odpowiedzialna... ech... "świat schodzi na psy"? Niestety nie, bo byłoby cudownie, gdyby na psy schodził. Quote
Alaskan malamutte Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 3 godziny temu, mari23 napisał: W szoku jestem... wizytator czyli osoba w jakiś sposób pomagająca bezdomnym psom, powinna być świadoma i odpowiedzialna... ech... "świat schodzi na psy"? Niestety nie, bo byłoby cudownie, gdyby na psy schodził. Marysiu, po rozmowie z panią Darią myślałam, że eksploduję!! Ja durniejszych argumentów przeciwko kastracji w życiu nie słyszałam (np guz jąder?????, problemy z oddawaniem moczu....) Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pani chcąca adoptować Bemolka uwierzyła w to wszystko....No nic...mam nauczkę.. Quote
Alaskan malamutte Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 Rozmawiałam z Hanią. Jedzie z Bemolkiem na kontrolę, bo coś za bardzo interesuje się ranka no i popiskuje jak biegnie.... Mam nadzieję, że tam wszystko w porządku.... Kolejne zmartwienie.... Quote
Alaskan malamutte Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 Na konto Bemolka wpłynęło 50zł od Anulki. Z całego serca dziękuję! 1 Quote
Ellig Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Rozmawiałam z Hanią. Jedzie z Bemolkiem na kontrolę, bo coś za bardzo interesuje się ranka no i popiskuje jak biegnie.... Mam nadzieję, że tam wszystko w porządku.... Kolejne zmartwienie.... O jej Bemolku! Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrowie Bemolka ❤️ Quote
Alaskan malamutte Posted July 12, 2021 Author Posted July 12, 2021 3 minuty temu, Ellig napisał: O jej Bemolku! Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrowie Bemolka ❤️ Już po wizycie i kontroli. Wedlug lekarza wszystko w porządku. Szwy i rana wygladają dobrze. Jest lekkie otarcie. Bemolek dostał zastrzyk p. bólowy, p.zapalny i antybiotyk. 1 1 Quote
Ellig Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie i kontroli. Wedlug lekarza wszystko w porządku. Szwy i rana wygladają dobrze. Jest lekkie otarcie. Bemolek dostał zastrzyk p. bólowy, p.zapalny i antybiotyk. Bemolek kochany jest zaopiekowany 🤗 Quote
b-b Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 ~Dobrze,że nic poważnego się nie dzieje . Czekamy na dom. Ten prawdziwy :)) Quote
Alaskan malamutte Posted July 13, 2021 Author Posted July 13, 2021 Katowice i okolice dzwonią o Bemolka...od wczoraj...jakiś zmasowany atak... 4 godziny temu, b-b napisał: ~Dobrze,że nic poważnego się nie dzieje . Czekamy na dom. Ten prawdziwy :)) Czekamy... 1 Quote
Ellig Posted July 14, 2021 Posted July 14, 2021 Takie zapytanie z wczoraj. Poprosiłam, żeby zadzwonił. Pan Paweł pyta- Dzień dobry, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne i piesek akceptuje kotki, jesteśmy chętni i zdecydowani na przyjęcie pieska do rodziny. Quote
Alaskan malamutte Posted July 15, 2021 Author Posted July 15, 2021 Zgłosił się fajnie brzmiący domek z Poznania. Mamy kogoś do wizyty?? Z fb już nie chcę.....:-(( Quote
Poker Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 supergoga jest. Nie wiem gdzie teraz mieszka Tyśka, ale może niedaleko. Quote
Alaskan malamutte Posted July 15, 2021 Author Posted July 15, 2021 3 minuty temu, Poker napisał: supergoga jest. Nie wiem gdzie teraz mieszka Tyśka, ale może niedaleko. Tola jutro napisze do Supergogi i do Kajetana 2 Quote
Tyśka) Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 A która część Poznania? Jesli okolice dworca albo IKEA/Obi to w poniedziałek jestem akurat w Poznaniu, mogę zrobić. ;) Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 15 minut temu, Tyśka) napisał: A która część Poznania? Jesli okolice dworca albo IKEA/Obi to w poniedziałek jestem akurat w Poznaniu, mogę zrobić. ;) Czekam na zwrot ankiety przedadopcyjnej i dopiero wtedy będę umawiać wizytę. Nie wiem czy to będzie w poniedziałek ale dziękuję za chęci. Tola rozmawiala już z Supergogą. Też pomoże. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 Bemol bez abażura, z kolegą goldenem 1 Quote
Ellig Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Ale słodziaki ❤️ To zdjecie dodam do ogłoszenia. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 11 minut temu, Ellig napisał: To zdjecie dodam do ogłoszenia. Oby goldena nie chcieli adoptować :-))) Quote
Poker Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Dałoby się trochę poprawić Bemolkowi fryzurkę, żeby był jeszcze śliczniejszy ? Quote
Alaskan malamutte Posted July 16, 2021 Author Posted July 16, 2021 9 minut temu, Poker napisał: Dałoby się trochę poprawić Bemolkowi fryzurkę, żeby był jeszcze śliczniejszy ? Poker, ja dziennie odbieram po kilka telefonów w jego sprawie..wczoraj to istny armagedon...dobrze, że TZ w pracy....Nie wiem, co by się działo, gdyby go jeszcze ufryzować.... Quote
Ellig Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Oby goldena nie chcieli adoptować :-))) Cha, cha, cha... Quote
Recommended Posts