Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo zależało mi na sterylizacji Bemolka...Po ostatnich "kwiatkach" pani  "wizytator" wolę na zimne dmuchać...

O Bemolka telefony i zapytania są non stop...

Np. taki tel z okolic Nowej Soli"

"Ja o tego Bemolo, czy jak mu tam...Mam już dwa psiaki: owczarek niemiecki i jamnik, który ślepnie..to pomyślałem, że taki młody by sobie teraz polatał po podwórku..."

O matko , ale telefon...

Posted
Dnia 7.07.2021 o 00:17, Alaskan malamutte napisał:

Uwierz mi...ja byłam w szoku...Pani d jest za sterylizacją suczek, natomiast kastracje psów uważa za zbędną...

Rany boskie...co to za wizytator? jak można? rozumiem że ktoś jest przeciwny kastracji szczeniaków (ja jestem) ale w ogóle? wizytator? matko....czy inicjały tej wizytatorki to D.W.?

Posted
11 godzin temu, kiyoshi napisał:

Rany boskie...co to za wizytator? jak można? rozumiem że ktoś jest przeciwny kastracji szczeniaków (ja jestem) ale w ogóle? wizytator? matko....czy inicjały tej wizytatorki to D.W.?

W szoku jestem... wizytator czyli osoba w jakiś sposób pomagająca bezdomnym psom, powinna być świadoma i odpowiedzialna... ech... "świat schodzi na psy"? Niestety nie, bo byłoby cudownie, gdyby na psy schodził.

Posted
3 godziny temu, mari23 napisał:

W szoku jestem... wizytator czyli osoba w jakiś sposób pomagająca bezdomnym psom, powinna być świadoma i odpowiedzialna... ech... "świat schodzi na psy"? Niestety nie, bo byłoby cudownie, gdyby na psy schodził.

Marysiu, po rozmowie z panią Darią myślałam, że eksploduję!! Ja durniejszych argumentów przeciwko kastracji w życiu nie słyszałam (np guz jąder?????, problemy z oddawaniem moczu....)

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że pani chcąca adoptować Bemolka uwierzyła w to wszystko....No nic...mam nauczkę..

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Rozmawiałam z Hanią. Jedzie z Bemolkiem na kontrolę, bo coś za bardzo interesuje się ranka no i popiskuje jak biegnie....

Mam nadzieję, że tam wszystko w porządku....

Kolejne zmartwienie....nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0312

O jej Bemolku!
Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrowie Bemolka ❤️

Posted
3 minuty temu, Ellig napisał:

O jej Bemolku!
Bardzo mocno trzymam kciuki za zdrowie Bemolka ❤️

Już po wizycie i kontroli. Wedlug lekarza wszystko w porządku. Szwy i rana wygladają dobrze. Jest lekkie otarcie. Bemolek dostał zastrzyk p. bólowy, p.zapalny i antybiotyk. 

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał:

Już po wizycie i kontroli. Wedlug lekarza wszystko w porządku. Szwy i rana wygladają dobrze. Jest lekkie otarcie. Bemolek dostał zastrzyk p. bólowy, p.zapalny i antybiotyk. 

Bemolek kochany jest zaopiekowany 🤗

Posted

Takie zapytanie z wczoraj. Poprosiłam, żeby zadzwonił. 

Pan Paweł pyta-

Dzień dobry, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne i piesek akceptuje kotki, jesteśmy chętni i zdecydowani na przyjęcie pieska do rodziny.

• Alaskan malamutte changed the title to POZNAŃ!! Potrzebna osoba do wizyty!!!Nawet uroda nie uchroniła go przed porzuceniem...10 mies Bemol jedzie do Szafirki!!!
Posted
15 minut temu, Tyśka) napisał:

A która część Poznania? Jesli okolice dworca albo IKEA/Obi to w poniedziałek jestem akurat w Poznaniu, mogę zrobić. ;) 

Czekam na zwrot ankiety przedadopcyjnej i dopiero wtedy będę umawiać wizytę. 

Nie wiem czy to będzie w poniedziałek ale dziękuję za chęci.

Tola rozmawiala już z Supergogą. 

Też pomoże. 

• Like 1
Posted
9 minut temu, Poker napisał:

Dałoby się trochę poprawić Bemolkowi fryzurkę, żeby był jeszcze śliczniejszy ?

Poker, ja dziennie odbieram po kilka telefonów w jego sprawie..wczoraj to istny armagedon...dobrze, że TZ w pracy....Nie wiem, co by się działo, gdyby go jeszcze ufryzować....