mari23 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 3 godziny temu, Poker napisał: mari23 ma ok. 28 km. Może ona kogoś zna z bliższej miejscowości. Kilka lat temu byłam w Osieku na jakiejś wizycie PA nawet, ale w najbliższym czasie nie dam rady, zdrowie mi "padło" zupełnie, trasy dalszej, niż 10 km nie pokonam :( i nawet diagnozy nie mam, bo na rezonans terminy październikowe :( Anula z drugiej strony Lubina ma podobną odległość, może dałaby radę? Quote
Alaskan malamutte Posted July 5, 2021 Author Posted July 5, 2021 24 minuty temu, mari23 napisał: Kilka lat temu byłam w Osieku na jakiejś wizycie PA nawet, ale w najbliższym czasie nie dam rady, zdrowie mi "padło" zupełnie, trasy dalszej, niż 10 km nie pokonam :( i nawet diagnozy nie mam, bo na rezonans terminy październikowe :( Anula z drugiej strony Lubina ma podobną odległość, może dałaby radę? Zgłosiła sie do wizyty osoba z fundacji pomocy rotkom. Już ustaliłyśmy wszystko. Jutro wizyta. 1 Quote
mari23 Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Zgłosiła sie do wizyty osoba z fundacji pomocy rotkom. Już ustaliłyśmy wszystko. Jutro wizyta. Kamień mi spadł z serca. Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Już po wizycie. Remik ma dom!! Państwo po 60, mieszkają w swoim własnym domu na 40 arowej dzialce. w domu 17 letni kot. Pani Ania też dokarmia okoliczne koty, które przychodzą stolować sie do pęknego, zadbanego ogrodu. Mam obiecane zdjęcia i relacje na bieżąco. Oczywiście zostałm zaproszona na kawkę, jak tylko będę w okolicach :-)) Państwo jutro pojadą po Remika. Imię zostaje. 1 Quote
Gabi79 Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie. Remik ma dom!! Państwo po 60, mieszkają w swoim własnym domu na 40 arowej dzialce. w domu 17 letni kot. Pani Ania też dokarmia okoliczne koty, które przychodzą stolować sie do pęknego, zadbanego ogrodu. Mam obiecane zdjęcia i relacje na bieżąco. Oczywiście zostałm zaproszona na kawkę, jak tylko będę w okolicach :-)) Państwo jutro pojadą po Remika. Imię zostaje. Ale super, bardzo się cieszę Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 5 minut temu, Gabi79 napisał: Ale super, bardzo się cieszę Wyobraź sobie radość pani Ani, jak zadzwoniłam do niej po wizycie :-))) Miałam dzisiaj jeszcze trzy telfony o Remika!!! I jeden baaardzo fajny o Bremolka.Czekam na info z wizyty..jakby co, to mam kolejny domek do sprawdzenia.. Jeszcze tylko niech o Runo ktoś zadzwoni.... 1 1 Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 18 godzin temu, Ellig napisał: Super, mocno trzymam kciuki. 18 godzin temu, Nadziejka napisał: Trzymamy sciskamy ogromnie 6 godzin temu, Ewa Marta napisał: Trzymam z całej siły kciuki za domek:) 4 godziny temu, b-b napisał: Zaciskam kciuki! No i pomogło!!!! DZIĘKUJĘ!!!! 1 Quote
Nesiowata Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 29 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Już po wizycie. Remik ma dom!! Państwo po 60, mieszkają w swoim własnym domu na 40 arowej dzialce. w domu 17 letni kot. Pani Ania też dokarmia okoliczne koty, które przychodzą stolować sie do pęknego, zadbanego ogrodu. Mam obiecane zdjęcia i relacje na bieżąco. Oczywiście zostałm zaproszona na kawkę, jak tylko będę w okolicach :-)) Państwo jutro pojadą po Remika. Imię zostaje. Super! Powodzenia chłopaku! Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Kilka zdjęć z ogrodu, w którym będzie odpoczywał Remik. Bo mieszkać to będzie w domku!! Quote
Nadziejka Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Jest nawet oczko wodne Wszelkiego wszelkiego najlepsiuuuutkiego malenki Calun czas sciskamy trzymamy za nowe wspolne zycie, jak najpiekniejsze z braciszkiem kotunkiem Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 Państwo po Remika przyjeżdżają jutro o 17. 1 Quote
b-b Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Będzie miał chłopak piękny teren do obsikiwania ;)) Powodzenia chłopaku! :)) Quote
Alaskan malamutte Posted July 6, 2021 Author Posted July 6, 2021 3 minuty temu, b-b napisał: Będzie miał chłopak piękny teren do obsikiwania ;)) Powodzenia chłopaku! :)) Mam nadzieję, że państwo mu wybaczą :-) Quote
mari23 Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 12 godzin temu, Ellig napisał: Remik będzie mial jak na wczasach. Quote
Ewa Marta Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ale mu będzie dobrze:) Powodzenia chłopaku, gratuluję adopcji:) Quote
Recommended Posts