Nesiowata Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 36 minut temu, elik napisał: Z powodu moich wędrówek Kraków-działka dopiero niedawno doczytałam, że zaopiekowaliście się tym rodzeństwem. Jestem pełna podziwu i bardzo Wam dziękuję za ogromne serducha W tytule wątku jest napisane są chłopaczek ma już dom, a ciągle jest z Wami. Czy ten dom już jest nieaktualny? Ten dom to właśnie oni. 1 Quote
Ewa Marta Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Z powodu moich wędrówek Kraków-działka dopiero niedawno doczytałam, że zaopiekowaliście się tym rodzeństwem. Jestem pełna podziwu i bardzo Wam dziękuję za ogromne serducha W tytule wątku jest napisane są chłopaczek ma już dom, a ciągle jest z Wami. Czy ten dom już jest nieaktualny? Eluś, Baloo adoptował mój mąż. To była miłość od pierwszej chwili. W zasadzie to dzięki niemu zabraliśmy oba psiaki. Na szczęście ja też pokochałam tego Misia od razu i zostaje z nami na zawsze. Luka niestety szuka domu, ale takiego najlepszego. Quote
Ellig Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 2 godziny temu, elik napisał: Z powodu moich wędrówek Kraków-działka dopiero niedawno doczytałam, że zaopiekowaliście się tym rodzeństwem. Jestem pełna podziwu i bardzo Wam dziękuję za ogromne serducha W tytule wątku jest napisane są chłopaczek ma już dom, a ciągle jest z Wami. Czy ten dom już jest nieaktualny? 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Ten dom to właśnie oni. Tak własnie, Baloo został adoptowany przez Jacka 🙂 Quote
Nadziejka Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Wyczarowany dla Lukuni i Remiczka Sercem Calem Zajrzyj Dobraduszko 10.07! 1 Quote
Ellig Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 "Mamy ostrą burzę. Zdążyliśmy przed największym deszczem wyjść na krótki spacer i pędziliśmy do domu już w deszczu. Wszystkie psiaki pędziły z nami do domu, ale Baluś zamiast do przyczepy wczołgał się pod nią i za nic nie chciał wyjść. Nie pomagały smaczki. W końcu Jacuś prawie się położył i wyciągnął go stamtąd." Quote
Ellig Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 17 minut temu, Nadziejka napisał: Wyczarowany dla Lukuni i Remiczka Sercem Calem Zajrzyj Dobraduszko 10.07! Pięknie dziękujemy Nadziejko ❤️ Quote
UlaFeta Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 1 godzinę temu, Ellig napisał: Brzydkie też mogą być 😂 1 Quote
Ellig Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 36 minut temu, UlaFeta napisał: Brzydkie też mogą być 😂 OK, będę pamiętać 😁 1 Quote
elik Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Ten dom to właśnie oni. 4 godziny temu, Ewa Marta napisał: Eluś, Baloo adoptował mój mąż. To była miłość od pierwszej chwili. W zasadzie to dzięki niemu zabraliśmy oba psiaki. Na szczęście ja też pokochałam tego Misia od razu i zostaje z nami na zawsze. Luka niestety szuka domu, ale takiego najlepszego. 4 godziny temu, Ellig napisał: Tak własnie, Baloo został adoptowany przez Jacka 🙂 Ale numer 🙂 To można powiedzieć, że Baloo wygrał los na loterii życia. Ale mu się poszczęściło 🙂 Znając waszą troskę o psiaki, wiem, że i jego siostra też będzie miała super psiolubny dom. Wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia. 1 Quote
Ellig Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Zgodnie z zaleceniem behawiorystki kupiliśmy dzisiaj 30 / 2x15/ m linki plus dodatki dla Luki i Baloo. Na spacery do lasu mają chodzić na takiej lince . Kwota z paragonu zostaje podzielona na pół i wpisana do rozliczenia Luki. Quote
UlaFeta Posted June 24, 2021 Posted June 24, 2021 Dlaczego dzieciaki mają chodzić na takiej lince? Quote
Ewa Marta Posted June 24, 2021 Author Posted June 24, 2021 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Dlaczego dzieciaki mają chodzić na takiej lince? Bo tracą słuch w lesie i już raz nam się urwały na kilka minut. Luka ma instynkt łowiecki i jak wyczuje trop, to głuchnie. A Baloo razem z nią. Linka ma dać im swobodę, a jednocześnie pozwolić nam na reagowanie natychmiast jak coś wyczują. 1 Quote
UlaFeta Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 10 godzin temu, Ewa Marta napisał: Bo tracą słuch w lesie i już raz nam się urwały na kilka minut. Luka ma instynkt łowiecki i jak wyczuje trop, to głuchnie. A Baloo razem z nią. Linka ma dać im swobodę, a jednocześnie pozwolić nam na reagowanie natychmiast jak coś wyczują. Dziękuję ♥️ Quote
b-b Posted June 25, 2021 Posted June 25, 2021 Lubię oglądać Wasze filmiki. Widać, ze psiaki szczęśliwe a i Wy macie z nich wiele radości :) Quote
Ewa Marta Posted June 25, 2021 Author Posted June 25, 2021 37 minut temu, b-b napisał: Lubię oglądać Wasze filmiki. Widać, ze psiaki szczęśliwe a i Wy macie z nich wiele radości :) W większości radości, ale bywają też frustracje i ból:) Dzisiaj rano wpadła do naszego łóżka Luka i jednym pacnięciem łapki na powitanie rozwaliła mi usta. Quote
Recommended Posts