Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
36 minut temu, elik napisał:

Z powodu moich wędrówek Kraków-działka dopiero niedawno doczytałam, że zaopiekowaliście się tym rodzeństwem. Jestem pełna podziwu i bardzo Wam dziękuję za ogromne serducha   1318355591_miego-dnia.gif.eb8a011fee19ca5f157eaa25c4d13109.gif

W tytule wątku jest napisane są chłopaczek ma już dom, a ciągle jest z Wami. Czy ten dom już jest nieaktualny?

Ten dom to właśnie oni.

• Like 1
Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Z powodu moich wędrówek Kraków-działka dopiero niedawno doczytałam, że zaopiekowaliście się tym rodzeństwem. Jestem pełna podziwu i bardzo Wam dziękuję za ogromne serducha   1318355591_miego-dnia.gif.eb8a011fee19ca5f157eaa25c4d13109.gif

W tytule wątku jest napisane są chłopaczek ma już dom, a ciągle jest z Wami. Czy ten dom już jest nieaktualny?

Eluś, Baloo adoptował mój mąż. To była miłość od pierwszej chwili. W zasadzie to dzięki niemu zabraliśmy oba psiaki. Na szczęście ja też pokochałam tego Misia od razu i zostaje z nami na zawsze. 

Luka niestety szuka domu, ale takiego najlepszego. 

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Ten dom to właśnie oni.

Tak własnie, Baloo został adoptowany przez  Jacka 🙂

Posted

"Mamy ostrą burzę. Zdążyliśmy przed największym deszczem wyjść na krótki spacer i pędziliśmy do domu już w deszczu. Wszystkie psiaki pędziły z nami do domu, ale Baluś zamiast do przyczepy wczołgał się pod nią i za nic nie chciał wyjść. Nie pomagały smaczki. W końcu Jacuś prawie się położył i wyciągnął go stamtąd."

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Ten dom to właśnie oni.

4 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Eluś, Baloo adoptował mój mąż. To była miłość od pierwszej chwili. W zasadzie to dzięki niemu zabraliśmy oba psiaki. Na szczęście ja też pokochałam tego Misia od razu i zostaje z nami na zawsze. 

Luka niestety szuka domu, ale takiego najlepszego. 

4 godziny temu, Ellig napisał:

Tak własnie, Baloo został adoptowany przez  Jacka 🙂

Ale numer  🙂 To można powiedzieć, że Baloo wygrał los na loterii życia. Ale mu się poszczęściło  🙂 Znając waszą troskę o psiaki, wiem, że i jego siostra też będzie miała super psiolubny dom. Wszystkiego najlepszego na wspólnej drodze życia.

• Like 1
Posted

received_2133732150113505.jpeg

received_350431953098580.jpeg

received_1554227564919389.jpeg

Zgodnie z zaleceniem behawiorystki kupiliśmy dzisiaj 30 / 2x15/ m linki plus dodatki dla Luki i Baloo.

Na spacery do lasu mają chodzić na takiej lince .

Kwota z paragonu zostaje podzielona na pół i wpisana do rozliczenia Luki.

received_501325904431778.jpeg

Posted
2 godziny temu, UlaFeta napisał:

Dlaczego dzieciaki mają chodzić na takiej lince?

Bo tracą słuch w lesie i już raz nam się urwały na kilka minut. Luka ma instynkt łowiecki i jak wyczuje trop, to głuchnie. A Baloo razem z nią. Linka ma dać im swobodę, a jednocześnie pozwolić nam na reagowanie natychmiast jak coś wyczują.

• Like 1
Posted
10 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Bo tracą słuch w lesie i już raz nam się urwały na kilka minut. Luka ma instynkt łowiecki i jak wyczuje trop, to głuchnie. A Baloo razem z nią. Linka ma dać im swobodę, a jednocześnie pozwolić nam na reagowanie natychmiast jak coś wyczują.

Dziękuję ♥️

Posted
37 minut temu, b-b napisał:

Lubię oglądać Wasze filmiki. 

Widać, ze psiaki szczęśliwe a i Wy macie z nich wiele radości :)

W większości radości, ale bywają też frustracje i ból:) Dzisiaj rano wpadła do naszego łóżka Luka i jednym pacnięciem łapki na powitanie rozwaliła mi usta.