mari23 Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 18 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Haniu, a może zaproponujesz państwu dwupak? 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Państwo przyjeżdżają po Nikę o 16. Może wyjadą z dwójką? Byłoby...nie, nic, nie zapeszam....ale co szkodzi zaproponować już na miejscu? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 Państwo zostawili Szafirce 200zł Imię Nika zostaje. Pani Asia już dzwoniła z trasy, sunia jest bardzo grzeczna, położyła głowę na kolanach i śpi. Jak dojadą do domu, to zrobią zdjęcia i podeślą. 2 Quote
mari23 Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Jak cudownie!!!! Wspaniały dom dla wspaniałej suni. "Złote cudo" - jak pięknie i trafnie ją określiłaś <3 Bądź szczęśliwa, Nikusiu!!! Jej kolega Adin też ma domek, więc nie będzie smutny po "utracie" przyjaciółki :) 1 Quote
Tola Posted May 7, 2021 Posted May 7, 2021 Bardzo się cieszę, że Nikusia ma taki wspaniały domek i że już na zawsze będzie miała miłość i opiekę:) Gratuluję opiekunce, tym bardziej, że początki szukania nowego domu nie były łatwe. Quote
Alaskan malamutte Posted May 7, 2021 Author Posted May 7, 2021 15 minut temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, że Nikusia ma taki wspaniały domek i że już na zawsze będzie miała miłość i opiekę:) Gratuluję opiekunce, tym bardziej, że początki szukania nowego domu nie były łatwe. Oj tak....Musiałam niestety poblokować niektóre numery telefonów...Było niekiedy "wesoło"... Najważniejsze, że to złote cudo już u siebie! Pani Asia napisała, że zwiedziła domek, ogródek, stresu nie widać. Czas na kolację!! 4 Quote
Ellig Posted May 8, 2021 Posted May 8, 2021 Widać i słychać same dobre wiadomości. Powodzenia Nika Quote
Alaskan malamutte Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 Pierwsze wieści z domku rewelacyjne !! Nika, jak to księżniczka przespała pięknie całą noc na kanapie. Jest bardzo żywa, wszędzie jej pełno, biega po domu, po ogrodzie..a ma gdzie biegać!! Nie odstępuje pańci na krok. Teraz gotują obiad :-)) 5 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 8, 2021 Author Posted May 8, 2021 13 godzin temu, Poker napisał: Wspaniale , że ma super domek. Należało się. 5 godzin temu, Ellig napisał: Widać i słychać same dobre wiadomości. Powodzenia Nika Państwo cos tam wspomnieli, że jak się Nika zaaklimatyzuje, jak już dobrze ją poznają to zastanowią się nad adopcją drugiego pieska. tym razem już starszego, tak 5-6 letniego... A tymczasem Nikusia patrzy pytająco; "Dasz mi coś?".. 4 Quote
Ewa Marta Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Wspaniałe wiadomości! Bardzo się cieszę z kolejnej udanej adopcji:) Quote
Alaskan malamutte Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Dostałam info i nową porcję zdjęć z domku Niki. Nikusia była dzisiaj u weta. Została zaszczepiona na wirusówki, ma podane krople od kleszczy, została zbadana. Sunia jest zdrowiutka. Wet państwa również ocenił Nikę na 10 miesięcy. Sunia waży aktualnie 18 kg! Myślę, że docelowo złapie 20 kg. Państwo zakochani po uszy, mówią o niej nasza kochana, złota Nikusia 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Pani Asia napisała, że Nikusia to wieeeelki pieszczoch i śpioch 1 Quote
Gabi79 Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Po koszmarnym dniu zaglądam do Nikusi, wspaniale, że ma takich fajnych ludzi. To, że Państwo zakochani w Nikusi jakoś wcale mnie nie dziwi Quote
Ellig Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 Dnia 10.05.2021 o 19:16, Alaskan malamutte napisał: Pani Asia napisała, że Nikusia to wieeeelki pieszczoch i śpioch Sama słodycz ❤️ Quote
b-b Posted May 17, 2021 Posted May 17, 2021 Wspaniałe wieści z domku. Powodzenia maleńka i już teraz tylko szczęśliwych dni! Quote
Alaskan malamutte Posted May 19, 2021 Author Posted May 19, 2021 Dostałam dzisiaj zdjęcie Niki. Pani Joasia napisała mi, że to jest jej najpiękniejsza i najukochańsza przyjaciółka! Nie odstępuje jej na krok, całe dnie spędzają razem. Nikusia jest bardzo ciekawska, wszędzie jej pełno. :-)) 4 1 Quote
Alaskan malamutte Posted May 24, 2021 Author Posted May 24, 2021 No cóż...wszyscy zakochani po uszy w Nice.. 3 Quote
szafirka Posted May 25, 2021 Posted May 25, 2021 Fundacji ZEA wystawiłam dzisiaj fakturę za suchą karmę dla całej ostatniej ekipy z Zamościa, tj. Adin, Lucjusz, Cynka, Papi i Nika. Dzięki temu opłata za hotelowanie była niższa. Quote
Recommended Posts