mari23 Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 9 godzin temu, Tola napisał: Dziękuję Wam, trzymajcie kciuki. Jakby mało było tego stresu to jeszcze stan mojej 18 letniej Zulci pogorszył się, jedziemy do lecznicy na USG i krew:( <3 <3 Barsiczka...Tosia...a teraz Zulcia :( :( Quote
beataczl Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 6 godzin temu, Tola napisał: Dziękuję Wam, trzymajcie kciuki. Jakby mało było tego stresu to jeszcze stan mojej 18 letniej Zulci pogorszył się, jedziemy do lecznicy na USG i krew:( Tolu, co u Was. Jak Zulcia się czuje..martwimy się Quote
Onaa Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Biedna Zuleczka. Trzymam kciuki za Cynke, to już dziś. Quote
Jo37 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Psiaki pojechały. Nie znam jeszcze szczegółów. Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Psy wyjechały tuż przed 11.00, bo to jednak 7 psów - każdemu trzeba było założyć obróżkę, wydać książeczkę, podpisać dokumenty. Wszystko poszło szybko i sprawnie dzięki bardzo dobremu przygotowaniu 2 pracowników; ja miałam ściągawkę ( imiona psów i kolory obróżek), ściągawkę miał tez pracownik ( opis psa + książeczka). Nie było problemu z ponownym dopasowywaniem książeczki do psa. Wszystkie psy wspaniale, łagodne, mniej lub bardziej przestraszone. Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Dziękuję pięknie za wszystkie ciepłe myśli i kciuki. Cynka tuz przed wyjazdem Nie mogę odwrócić zdjęcia... Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Z Zulcią nie jest dobrze - nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe, na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów. Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:( Quote
Ellig Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 21 minut temu, Tola napisał: Z Zulcią nie jest dobrze - nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe, na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów. Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:( Smutno... Quote
mari23 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 14 minut temu, Ellig napisał: Cynka jest śliczna ❤️ prześliczna :) a wyglądając z kontenerka uśmiecha się :) 1 Quote
konfirm31 Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 54 minuty temu, Tola napisał: Z Zulcią nie jest dobrze - nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe, na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów. Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:( Przytulam, Tolu. Quote
Nadziejka Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Calem sercem za wszystkie psie serdunka za pana kierowce ktory stokroc pomaga Ciebie Toluniu sciskam przytulam ogromnie Quote
Onaa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 5 godzin temu, Tola napisał: Z Zulcią nie jest dobrze - nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe, na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów. Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:( Bardzo mi przykro Tolu, przytulam mocno, wiem że potrzeba Wam sił, Tobie za nią i za siebie. Strasznie ciężko się pogodzić z tym co nieuchronne. Quote
Onaa Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Cyneczka fajna, taka niewielka, i chyba pogodna :). Quote
Tola Posted April 17, 2021 Author Posted April 17, 2021 Bonus i Uszko już u kikou, reszta ma 2 godz. drogi do szafirki. P. Maciek ma dobry czas. Quote
Nesiowata Posted April 17, 2021 Posted April 17, 2021 Przed chwilą, agat21 napisał: Bezpiecznej dalszej podróży I powrotu. Quote
szafirka Posted April 18, 2021 Posted April 18, 2021 Cynka wygląda trochę jak młody wilczek, a jej futerko jest baaaardzo mięciutkie. Jest troszkę speszona, ale zwiedziła chętnie ogródek, ponasłuchiwała co się dzieje w pobliżu, obwąchała trawkę. Jest wielkim pieszczochem, nadstawia się do głaskania z każdej strony. Jutro zawiozę kupę do zbadania i umówię wizytę u weta. 2 Quote
Tola Posted April 18, 2021 Author Posted April 18, 2021 Jestem bardzo ciekawa Cynki no i reszty psiaków, nawet nie miałam kiedy porozmawiać z szafirką, czekam na informacje tutaj. Quote
Recommended Posts