Jump to content
Dogomania

Cynka z zamojskiego schroniska też dostała szansę na prawdziwy dom i czułą rodzinę. Cynka straciła dom we Wrocławiu, ale znowu ma rodzinę i koleżankę do towarzystwa:):):) Zamieszkała w Lwówku Śląskim.

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, Tola napisał:

Dziękuję Wam, trzymajcie kciuki. Jakby mało było tego stresu to jeszcze stan  mojej 18 letniej Zulci pogorszył się, jedziemy do lecznicy na USG  i krew:(

<3 <3  Barsiczka...Tosia...a teraz Zulcia :( :(  

Posted
6 godzin temu, Tola napisał:

Dziękuję Wam, trzymajcie kciuki. Jakby mało było tego stresu to jeszcze stan  mojej 18 letniej Zulci pogorszył się, jedziemy do lecznicy na USG  i krew:(

Tolu, co u Was. Jak Zulcia się czuje..martwimy się

Posted

Psy wyjechały tuż przed 11.00,  bo to jednak 7 psów - każdemu trzeba było założyć obróżkę, wydać książeczkę,  podpisać dokumenty.

Wszystko poszło szybko i sprawnie dzięki bardzo dobremu przygotowaniu 2 pracowników; ja miałam ściągawkę ( imiona psów i kolory obróżek), ściągawkę miał tez pracownik ( opis psa + książeczka). Nie było problemu z ponownym dopasowywaniem książeczki do psa.

Wszystkie psy wspaniale, łagodne, mniej lub bardziej przestraszone.

Posted

Z Zulcią nie jest dobrze -  nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe,  na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów.

Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:(

Posted
21 minut temu, Tola napisał:

Z Zulcią nie jest dobrze -  nie je, jedna nerka właściwie nie pracuje, serce słabe,  na żołądku utworzył się wrzód i chyba to jest przvczyna wymiotów.

Dostaje kroplówki i nie wiem, co będzie dalej, ale chyba muszę zacząć układać sobie w głowie, ze wszystko ma swój kres:(. Jest mi bardzo ciężko:(

Smutno...

Posted
54 minuty temu, Tola napisał:

Przytulam, Tolu. 

Posted

coeur nounours GIF - Télécharger & Partager sur PHONEKY

Calem sercem za wszystkie psie serdunka  za pana kierowce ktory stokroc pomaga 

Ciebie Toluniu sciskam przytulam ogromnie

Posted
5 godzin temu, Tola napisał:

Bardzo mi przykro Tolu, przytulam mocno, wiem że potrzeba Wam sił, Tobie za nią i za siebie. Strasznie ciężko się pogodzić z tym co nieuchronne.

Posted

Cynka wygląda trochę jak młody wilczek, a jej futerko jest baaaardzo mięciutkie. Jest troszkę speszona, ale zwiedziła chętnie ogródek, ponasłuchiwała co się dzieje w pobliżu, obwąchała trawkę. Jest wielkim pieszczochem, nadstawia się do głaskania z każdej strony. Jutro zawiozę kupę do zbadania i umówię wizytę u weta.

IMG_20210418_101653_800x600.jpg

IMG_20210418_101704_800x600.jpg

IMG_20210418_101706_800x600.jpg

IMG_20210418_101709_800x600.jpg

IMG_20210418_101712_800x600.jpg

IMG_20210418_101750_800x600.jpg

IMG_20210418_101804_800x600.jpg

IMG_20210418_101806_800x600.jpg

• Like 2