maarit Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 26 minut temu, kikou napisał: To Franek sam pieknie dziękuje. Jaki luuuzzz... Quote
KrystynaS Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 Czyli Uszko został Frankiem, Franusiem. Bardzo ładne imię, gratulacje Franiu Quote
agat21 Posted April 20, 2021 Posted April 20, 2021 52 minuty temu, KrystynaS napisał: Czyli Uszko został Frankiem, Franusiem. Bardzo ładne imię, gratulacje Franiu Ha, nawet nie zauważyłam wśród dzisiejszych smutków, że zostałam matką chrzestną ;) Franuś to Franuś - od razu było widać ;) 1 Quote
Aska7 Posted April 21, 2021 Author Posted April 21, 2021 I nie smutny i nie aż tak bardzo stary. Kasia mówi, że adopcyjny. Po wecie i kilku tygodniach poznania charakteru będzie można Frania ogłaszać. Quote
mari23 Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Dnia 20.04.2021 o 22:25, agat21 napisał: Ha, nawet nie zauważyłam wśród dzisiejszych smutków, że zostałam matką chrzestną ;) Franuś to Franuś - od razu było widać ;) Gratulacje dla matki chrzestnej :) 22 godziny temu, Aska7 napisał: I nie smutny i nie aż tak bardzo stary. Kasia mówi, że adopcyjny. Po wecie i kilku tygodniach poznania charakteru będzie można Frania ogłaszać. Wypiękniał u Kasi i na pewno kogoś zauroczy tym swoim spojrzeniem :) Quote
Tyśka) Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 23 godziny temu, Aska7 napisał: I nie smutny i nie aż tak bardzo stary. Kasia mówi, że adopcyjny. Po wecie i kilku tygodniach poznania charakteru będzie można Frania ogłaszać. Jeśli będziesz chciała to mogę go ogłaszać :) Quote
Aska7 Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 Bardzo będę chciała, dziękuję Ci jak nie wiem co : ) Quote
elik Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 1 godzinę temu, mari23 napisał: Wypiękniał u Kasi i na pewno kogoś zauroczy tym swoim spojrzeniem :) U Kasi wszystkie psiaki pięknieją :) Fajnie byłoby, gdyby fajne imię znalazło się w tytule wątku :) Quote
Tola Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Bardzo fajne imię i świetnie pasuje, gratuluję wyboru. Franio przeszedł błyskawiczną metamorfozę, może z wyjazdem do nowego domu będzie podobnie... Quote
agat21 Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 A jak Franuś z robalami się miał? Albo nie doczytałam i gdzieś to już napisane było.. Quote
maarit Posted April 24, 2021 Posted April 24, 2021 9 godzin temu, agat21 napisał: A jak Franuś z robalami się miał? Albo nie doczytałam i gdzieś to już napisane było.. Była mowa o koopie po przyjeździe. Nie było robali. Chyba że coś pomieszałam. Quote
kikou Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Nasz Franio byl na badaniach dzisiaj, wyniki jutro po poludniu albo w środę. Serduszko osluchowo w porządku. Natomiast w uszkach jednak, mimo ze wydawaly sie byc suche, głęboko jest trochę odczyn zapalny, do przeleczenia kroplami. Proszę o dane do faktury od weta. Maluch waży 15,4 i zostal oceniony na +/- 10 lat. Ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczny, nie boi sie samochodów, grzecznie jedzie też w samochodzie. 1 Quote
Aska7 Posted April 26, 2021 Author Posted April 26, 2021 Jak Tola wejdzie tu za jakieś 2 godziny to ustalimy. Pewnie jednak na mnie. Pies idealny : ) Quote
Tola Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 2 godziny temu, Aska7 napisał: Jak Tola wejdzie tu za jakieś 2 godziny to ustalimy. Pewnie jednak na mnie. Pies idealny : ) Jestem, wysyłam kikou na PV dane do faktury na Zea. Cieszę się bardzo że i tutaj wieści po wizycie w lecznicy lepsze niż te, których się spodzieliśmy. Quote
mari23 Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 5 godzin temu, kikou napisał: Nasz Franio byl na badaniach dzisiaj, wyniki jutro po poludniu albo w środę. Serduszko osluchowo w porządku. Natomiast w uszkach jednak, mimo ze wydawaly sie byc suche, głęboko jest trochę odczyn zapalny, do przeleczenia kroplami. Proszę o dane do faktury od weta. Maluch waży 15,4 i zostal oceniony na +/- 10 lat. Ładnie chodzi na smyczy, jest grzeczny, nie boi sie samochodów, grzecznie jedzie też w samochodzie. Pewnie kiedyś miał domek.... grzeczny, spokojny, nie za duży, nie za stary....czyli całkiem adopcyjny Franuś jest :) Quote
agat21 Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Franio jest cudowny :) Znajdzie szybko bardzo dobry dom - taki, na jaki czekał przez te zmarnowane lata w schronie.. Quote
elik Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 17 godzin temu, kikou napisał: Natomiast w uszkach jednak, mimo ze wydawaly sie byc suche, głęboko jest trochę odczyn zapalny, do przeleczenia kroplami. Czyli jednak nie bez powodu przekrzywiał łebek. Quote
Aska7 Posted April 27, 2021 Author Posted April 27, 2021 Trzeba zadziałać, bo może syf się zrobić. Pół Polski zjeździłam z moją sunią z Wielunia, która miała takie zapalenie ucha, że nic nie dało się zrobić. Ablacja przewodu słuchowego, autoszczepionka i nic. Do końca życia będę pamiętała co to proteus mirabilis, a minęlo 10 lat : ( Quote
kikou Posted April 27, 2021 Posted April 27, 2021 Wyników jeszcze nie ma, uszka zakrapiamy, a chłopcy troszkę się wylegują, troszkę pobiegają z kolegami, nawet tak sie trochę trzymają na razem. Z tym ze Bonusik jest aktywniejszy. 5 Quote
Recommended Posts