Ellig Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 11 minut temu, Ewa Marta napisał: Noc przespana w łóżku Państwa. Pobudka tak jak u mnie o 6 rano. Bucky uczy się wszystkiego błyskawicznie. Do mieszkania już sam trafia. Elunia potem może wrzuci zdjęcia. 8 minut temu, Nadziejka napisał: Matunku jak cudnie jak dobrze w sercu radosci . Lolciu to najnajcudowniejszy najgrzeczniejszy iskiereczek skarbeczek 2 Quote
mari23 Posted April 25, 2021 Posted April 25, 2021 Dnia 24.04.2021 o 20:25, Ewa Marta napisał: To niebywałe... Bucky po spacerze wrócił do domu, zawinął się w kłębek i poszedł spać:) Jest kochany, ma doskonały nastrój i zachowuje się tak, jakby mieszkał tam od dawna. Apetyt dopisuje, dobry nastrój też, czego chcieć więcej? Bardzo cieszę się z tej adopcji. Mądry piesek, widać od razu poczuł, że to jego dom i jego ludzie - jak to się mówi - "zaiskrzyło z obu stron" :) Bądź szczęśliwy, pieseczku <3 2 Quote
Ewa Marta Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 Rozmawiałam z domem Buckiego. U niego wszystko w porządku. Bardzo jest kochany, grzeczny, uczy się nowych komend. Pracują z nim głównie na dworze, a w domu piesul odsypia. Bez problemu śpi w ciągu dnia, nie czuwa już tak jak na początku u mnie. Bardzo lubi wskoczyć na kanapę i odpoczywać między Państwem. Pani Ania jest trochę zazdrosna, bo Bucky woli przytulać się do jej męża, ale na szczęście do niej też idzie. Zostaje już na półtorej godziny sam w domu, nic nie niszczy, nie popłakuje. Wygląda na to, że całkowicie zaakceptował swój nowy dom. Pani bardzo dziękowała za tak cudownego psa. Jej zdaniem nie ma z nim żadnego problemu. 4 Quote
elik Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Bardzo dobre wiadomości :) Wygląda na to, że Loluś szybko zaakceptował zmiany w jego życiu. Ot, co znaczy młodość :) :) Quote
beataczl Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 O Lolusiu też dziś myślałam i proszę... Są bardzo dobre wieści. Bardzo, takie że miód na serce jak to mówią. Przypasowali sobie i pies i Państwo. Super! Quote
Sowa Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: Pani Ania jest trochę zazdrosna, bo Bucky woli przytulać się do jej męża, ale na szczęście do niej też idzie. A może za często sama go przytula? Psy jak ludzie - cenią bardziej to, co trudniej dostępne... Quote
Ewa Marta Posted May 1, 2021 Author Posted May 1, 2021 1 godzinę temu, Sowa napisał: A może za często sama go przytula? Psy jak ludzie - cenią bardziej to, co trudniej dostępne... To może być powód. U nas też sunie bardziej zabiegają o Jacka, który mniej się nimi zajmuje. Quote
Sowa Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 A można także przemiennie z przytulaniem - lub zamiast: https://nosem.pl/szkolenie-psa/nagradzanie-psa-zabawa-jak-nagradzac-psa/ Quote
b-b Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Miałam nadzieję ze będą wieści i są. Powodzenia chłopaku :)) 1 Quote
Nadziejka Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Dnia 1.05.2021 o 11:45, Ewa Marta napisał: Rozmawiałam z domem Buckiego. U niego wszystko w porządku. Bardzo jest kochany, grzeczny, uczy się nowych komend. Pracują z nim głównie na dworze, a w domu piesul odsypia. Bez problemu śpi w ciągu dnia, nie czuwa już tak jak na początku u mnie. Bardzo lubi wskoczyć na kanapę i odpoczywać między Państwem. Pani Ania jest trochę zazdrosna, bo Bucky woli przytulać się do jej męża, ale na szczęście do niej też idzie. Zostaje już na półtorej godziny sam w domu, nic nie niszczy, nie popłakuje. Wygląda na to, że całkowicie zaakceptował swój nowy dom. Pani bardzo dziękowała za tak cudownego psa. Jej zdaniem nie ma z nim żadnego problemu. Quote
Nadziejka Posted August 24, 2021 Posted August 24, 2021 Dnia 14.07.2021 o 06:37, Ellig napisał: Lolek pozdrawia z wakacji. Quote
Recommended Posts