Tyśka) Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Oby jak najszybciej poczuł się bezpiecznie. Trzymam kciuki. Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 Tosia, ktora nie chodzila tylko pełzała ze strachu, teraz jest radosną sunią..Coraz bliżej Runo... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 Runuś na swoim poslanku, które na niego czekało❤️ 2 Quote
Isiak Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Ciesze się bardzo, ale też i żal mi Runo. Zabrano go z "domu" (w jego mniemaniu), z miejsca, które znał i pewnie już pokochał. Będzie tęsknił 😢 Quote
agat21 Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Fajne te zdjęcia, chociaż Runo minkę ma jeszcze niepewną, ale widać, że będzie dobrze, że to fajny dom. Szybko się o tym przekona na pewno 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 Musiałam się zresetować...trochę za dużo stresu.. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Jutro do p. Joli zadzwonię. Aska7 ogromne dzięki!!! Quote
Poker Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Nie dziwię się mu, że na razie jest smutkiem. Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i będzie dobrze. Mam jego ogłoszenie promowane do 24 lutego. Jakiego psa wstawić? 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 Dnia 12.02.2022 o 23:47, Poker napisał: Nie dziwię się mu, że na razie jest smutkiem. Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i będzie dobrze. Mam jego ogłoszenie promowane do 24 lutego. Jakiego psa wstawić? Jeśli mogłabym prosić, to Maxa. Tylko pewnie te nowe zdjęcia wszystkie wykorzystane...trzeba by było poprzycinać i wybrać cos z poprzednich.... Quote
Poker Posted February 12, 2022 Posted February 12, 2022 Poprzycinać mogę, to nie problem. podaj strony gdzie są zdjęcia i linki do ogłoszeń. I na jakie miasto zrobić? Quote
Alaskan malamutte Posted February 12, 2022 Author Posted February 12, 2022 Dnia 13.02.2022 o 00:14, Poker napisał: Poprzycinać mogę, to nie problem. podaj strony gdzie są zdjęcia i linki do ogłoszeń. I na jakie miasto zrobić? Dobrze, jutro. Dzisiaj już padłam... Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2022 Author Posted February 13, 2022 Rozmawialam z p. Jolą. Noc minęła spokojnie. Runo zjadł, napił się. Rano za zadne skarby świata nie chcial wyjść na spacer. Dopiero smaczki pomogly. Runo zrobil co trzeba na dworze i pędem do domku!! 5 Quote
Ewa Marta Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Może on kiedyś mieszkał w domu, dlatego jak wsze, to wyjść nie chce, żeby nie wracać do kojca. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2022 Author Posted February 13, 2022 Dnia 13.02.2022 o 11:15, Ewa Marta napisał: Może on kiedyś mieszkał w domu, dlatego jak wsze, to wyjść nie chce, żeby nie wracać do kojca. Calkiem możliwe. Odetchnę dopiero, jak zobaczę uśmiechniętego Runo bawiącego się z Tosią. Quote
Isiak Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Pewnie skojarzył bidulek domową sesję zdjęciową. Ułożył się w domciu do snu, a tu eksmisja do kojca. Pewnie myślał, że będzie powtórka. Jak załapie, że zawsze do domu wraca, to chętnie będzie wychodził na spacerki 🙂 On jest takim kochanym, rozczulającym psiakiem! Jeszcze zapytam: jak finanse Runo? Czy z czymś jeszcze zalega, z jakimiś płatnościami? Czy można już deklarację odwołać? 2 Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2022 Author Posted February 13, 2022 Dnia 13.02.2022 o 11:58, Isiak napisał: Pewnie skojarzył bidulek domową sesję zdjęciową. Ułożył się w domciu do snu, a tu eksmisja do kojca. Pewnie myślał, że będzie powtórka. Jak załapie, że zawsze do domu wraca, to chętnie będzie wychodził na spacerki 🙂 On jest takim kochanym, rozczulającym psiakiem! Jeszcze zapytam: jak finanse Runo? Czy z czymś jeszcze zalega, z jakimiś płatnościami? Czy można już deklarację odwołać? Czekam na rozliczenie od Dexterki. Bedzie oplata za hotelowanie, wizytę wet i badanie cytologiczne ucha. Mam nadzieję, że to jest TEN DOMEK dla Runo. I tego się trzymam. Isiaczku, jesli mogę prosić, poczekaj kilka dni z przeniesieniem deklaracji... Quote
Isiak Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Jasne, że poczekam. Za luty zapłaciłam, a do marca jeszcze trochę czasu. Jak już będzie można, to daj znać. Quote
Alaskan malamutte Posted February 13, 2022 Author Posted February 13, 2022 Dostałam wiadomość od p Joli, że Runo już bez problemu wychodzi na spacery, ale razem z Tosią!! w domu jeszcze dystans, ale to kwestia czasu.. Coraz lepsze wieści!!! 6 Quote
Poker Posted February 13, 2022 Posted February 13, 2022 Fajnie, że chłopak się przełamuje. Będzie dobrze. Quote
Alaskan malamutte Posted February 14, 2022 Author Posted February 14, 2022 Runo dzisiaj rano przywitał panią Jolę merdając ogonkiem!!!❤️ Śniadanko w towarzystwie Tosi 3 1 Quote
Recommended Posts