Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Musiałam się zresetować...trochę za dużo stresu..

Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Jutro do p. Joli zadzwonię. 

Aska7 ogromne dzięki!!!

Zobacz obraz źródłowy

Posted

Nie dziwię się mu, że na razie jest smutkiem. Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i będzie dobrze.

Mam jego ogłoszenie promowane do 24 lutego. Jakiego psa wstawić?

• Like 1
Posted
Dnia 12.02.2022 o 23:47, Poker napisał:

Nie dziwię się mu, że na razie jest smutkiem. Mam nadzieję, że jeszcze parę dni i będzie dobrze.

Mam jego ogłoszenie promowane do 24 lutego. Jakiego psa wstawić?

Jeśli mogłabym prosić, to Maxa. Tylko pewnie te nowe zdjęcia wszystkie wykorzystane...trzeba by było poprzycinać i wybrać cos z poprzednich....

Posted
Dnia 13.02.2022 o 11:15, Ewa Marta napisał:

Może on kiedyś mieszkał w domu, dlatego jak wsze, to wyjść nie chce, żeby nie wracać do kojca.

Calkiem możliwe.  

Odetchnę dopiero, jak zobaczę uśmiechniętego Runo bawiącego się z Tosią. 

Posted

Pewnie skojarzył bidulek domową sesję zdjęciową. Ułożył się w domciu do snu, a tu eksmisja do kojca. Pewnie myślał, że będzie powtórka. Jak załapie, że zawsze do domu wraca, to chętnie będzie wychodził na spacerki 🙂

On jest takim kochanym, rozczulającym psiakiem!

Jeszcze zapytam: jak finanse Runo? Czy z czymś jeszcze zalega, z jakimiś płatnościami? Czy można już deklarację odwołać?

• Like 2
Posted
Dnia 13.02.2022 o 11:58, Isiak napisał:

Pewnie skojarzył bidulek domową sesję zdjęciową. Ułożył się w domciu do snu, a tu eksmisja do kojca. Pewnie myślał, że będzie powtórka. Jak załapie, że zawsze do domu wraca, to chętnie będzie wychodził na spacerki 🙂

On jest takim kochanym, rozczulającym psiakiem!

Jeszcze zapytam: jak finanse Runo? Czy z czymś jeszcze zalega, z jakimiś płatnościami? Czy można już deklarację odwołać?

Czekam na rozliczenie od Dexterki. Bedzie oplata za hotelowanie, wizytę wet i badanie cytologiczne ucha. 

Mam nadzieję, że to jest TEN DOMEK dla Runo. I tego się trzymam.

Isiaczku, jesli mogę prosić, poczekaj kilka dni z przeniesieniem deklaracji...

• Alaskan malamutte changed the title to RUNO MA DOM!!ZAMIESZKAŁ W POZNANIU!!Ja też chcę opuścić schroniskowy, betonowy boks...Runo marzy o domku..Proszę, spełnijmy jego marzenia!!