Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Cudny misio Zdjęcia do ogłoszeń super!!! Quote
Ewa Marta Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 1 godzinę temu, seramarias napisał: Pięknie wygląda po praniu i czesaniu :) 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Ogon - pędzel 30 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Cudny misio Zdjęcia do ogłoszeń super!!! 30 minut temu, agat21 napisał: Wygląda jak wielki pluszak :) 26 minut temu, limonka80 napisał: Ależ z Chesterka piękny pies. Każdy z nich wyciągnięty że schronu, wykąpany i mający nagle swój własny ciepły kąt zmieniają się o 180 stopni. Kolejny skok i zmiana odbywa się, kiedy taka psina dostanie swój dom i rodzinę na własność. Tego życzę każdemu zwierzakowi. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Ogłoszenie Chesterka Łagodny, spokojny Chester do adopcji. Katowice Śródmieście • OLX.pl 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 Ewa Marta, Ellig, jeśli trzeba coś poprawić, dopisać, zmienić, to proszę napiszcie. Na pewno należy ogłoszenie wyróżnić... Quote
Ellig Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ogłoszenie Chesterka Łagodny, spokojny Chester do adopcji. Katowice Śródmieście • OLX.pl 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ewa Marta, Ellig, jeśli trzeba coś poprawić, dopisać, zmienić, to proszę napiszcie. Na pewno należy ogłoszenie wyróżnić... Dziękujemy bardzo , tak oczywiscie wyróżnimy. Tylko wieczorkiem. Quote
pyra Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 napisane "w nowym domu MOGŁABY zamieszkać " a Chester to facet!! Quote
Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 51 minut temu, pyra napisał: napisane "w nowym domu MOGŁABY zamieszkać " a Chester to facet!! Poprawione. Quote
Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka ....Zobaczymy, jak to się rozwinie... 2 1 Quote
Ewa Marta Posted March 9, 2021 Author Posted March 9, 2021 30 minut temu, Alaskan malamutte napisał: No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka ....Zobaczymy, jak to się rozwinie... Bardzo Ci dziękujemy za ogłoszenie i opiekę nad nim:) Wyróżnię zaraz ogłoszenie i spadam do łóżka. Półtorej godziny stomatolog rwał mi szóstkę. Edit: Wyróżnione. Za kilka minut powinno być widać. Quote
b-b Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka ....Zobaczymy, jak to się rozwinie... Quote
Ellig Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka ....Zobaczymy, jak to się rozwinie... 8 minut temu, b-b napisał: Super, ze jest juz odzew z ogłoszenia. Ja również dziękuję i mocno trzymam kciuki. Quote
Alaskan malamutte Posted March 9, 2021 Posted March 9, 2021 33 minuty temu, Ellig napisał: Ja również dziękuję i mocno trzymam kciuki. Pani pisała do mnie sms. Jesteśmy umówione na rozmowę jutro. 2 Quote
Ellig Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 11 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Pani pisała do mnie sms. Jesteśmy umówione na rozmowę jutro. Quote
beataczl Posted March 10, 2021 Posted March 10, 2021 17 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Pani pisała do mnie sms. Jesteśmy umówione na rozmowę jutro. o raju...zaciskam mocno kciuki 1 Quote
Ewa Marta Posted March 10, 2021 Author Posted March 10, 2021 Bardzo dziękujemy Aska7 za wpłatę stałej 50 zł za marzec:) Quote
Alaskan malamutte Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 19 godzin temu, beataczl napisał: o raju...zaciskam mocno kciuki 17 godzin temu, Tyśka) napisał: I jak? Będzie ciąg dalszy? :) Dalszego ciągu nie będzie....Pani nie zadzwoniła, tylko napisała sms, że "znalazła pieska, który według niej bardziej potrzebuje domu i miłości na ostatnie lata swojego życia". Czekamy zatem na domek, który zakocha się TYLKO I WYŁĄCZNIE w naszym pluszaczku. Quote
Ewa Marta Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 9 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Dalszego ciągu nie będzie....Pani nie zadzwoniła, tylko napisała sms, że "znalazła pieska, który według niej bardziej potrzebuje domu i miłości na ostatnie lata swojego życia". Czekamy zatem na domek, który zakocha się TYLKO I WYŁĄCZNIE w naszym pluszaczku. Jeśli to prawda, to w sumie dobrze, że jakiś inny psiak znajdzie dom:) Chesterowi w tej chwili nie jest źle:) Quote
Onaa Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 Czesterek jest śliczny i ma w sobie jakiś melancholijny urok. Quote
Ellig Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 38 minut temu, Onaa napisał: Czesterek jest śliczny i ma w sobie jakiś melancholijny urok. On jest taki poczciwy <3 Quote
Alaskan malamutte Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Jeśli to prawda, to w sumie dobrze, że jakiś inny psiak znajdzie dom:) Chesterowi w tej chwili nie jest źle:) Pani chyba ma jakieś wyrzuty sumienia...Napisała mi sms, że pomoże w szukaniu Chesterkowi domku. Odpisałam, że Chesterek ma ogłoszenie, i że jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany adopcją to zadzwoni. 2 Quote
Ewa Marta Posted March 11, 2021 Author Posted March 11, 2021 11 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Pani chyba ma jakieś wyrzuty sumienia...Napisała mi sms, że pomoże w szukaniu Chesterkowi domku. Odpisałam, że Chesterek ma ogłoszenie, i że jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany adopcją to zadzwoni. Bardzo dobrze odpisałaś:) Quote
Alaskan malamutte Posted March 11, 2021 Posted March 11, 2021 3 minuty temu, Ewa Marta napisał: Bardzo dobrze odpisałaś:) Historia ma ciąg dalszy....dosłownie przed chwilką dostałam kolejnego sms....Baaaardzo obszernego, z wyjaśnieniami...Zachęciłam panią Barbarę, abyśmy jednak porozmawiały a nie pisały..Czekam na telefon... 1 Quote
Recommended Posts