Jump to content
Dogomania

Łaciatek Chester z zamojskiego schroniska po latach w schronisku zmienia adres zamieszkania na lepszy. Już w swoim własnym domu na zawsze!

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, seramarias napisał:

Pięknie wygląda po praniu i czesaniu :)

1 godzinę temu, Aska7 napisał:

Ogon - pędzel

30 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Cudny misiomilosny-emotikon-ruchomy-obrazek-0116 Zdjęcia do ogłoszeń super!!!

30 minut temu, agat21 napisał:

Wygląda jak wielki pluszak :)

26 minut temu, limonka80 napisał:

Ależ z Chesterka piękny pies.

Każdy z nich wyciągnięty że schronu, wykąpany i mający nagle swój własny ciepły kąt zmieniają się o 180 stopni. Kolejny skok i zmiana odbywa się, kiedy taka psina dostanie swój dom i rodzinę  na własność. Tego życzę każdemu zwierzakowi. 

• Like 1
Posted
30 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0224....Zobaczymy, jak to się rozwinie...

Bardzo Ci dziękujemy za ogłoszenie i opiekę nad nim:)  Wyróżnię zaraz ogłoszenie i spadam do łóżka. Półtorej godziny stomatolog rwał mi szóstkę. 

Edit: Wyróżnione. Za kilka minut powinno być widać.

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

No i mamy pierwsze zapytanie o Chesterka nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0224....Zobaczymy, jak to się rozwinie...

kciuki – ASKS

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

8 minut temu, b-b napisał:

kciuki – ASKS

Super,  ze jest juz odzew z ogłoszenia. 

Ja również dziękuję i mocno trzymam kciuki.

Posted
19 godzin temu, beataczl napisał:

o raju...zaciskam mocno kciuki

17 godzin temu, Tyśka) napisał:

I jak? Będzie ciąg dalszy? :)

Dalszego ciągu nie będzie....Pani nie zadzwoniła, tylko napisała sms, że "znalazła pieska, który według niej bardziej potrzebuje domu i miłości na ostatnie lata swojego życia". 

Czekamy zatem na domek, który zakocha się TYLKO I WYŁĄCZNIE w naszym pluszaczku.

Posted
9 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Dalszego ciągu nie będzie....Pani nie zadzwoniła, tylko napisała sms, że "znalazła pieska, który według niej bardziej potrzebuje domu i miłości na ostatnie lata swojego życia". 

Czekamy zatem na domek, który zakocha się TYLKO I WYŁĄCZNIE w naszym pluszaczku.

Jeśli to prawda, to w sumie dobrze, że jakiś inny psiak znajdzie dom:) Chesterowi w tej chwili nie jest źle:)

Posted
8 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Jeśli to prawda, to w sumie dobrze, że jakiś inny psiak znajdzie dom:) Chesterowi w tej chwili nie jest źle:)

Pani chyba ma jakieś wyrzuty sumienia...Napisała mi sms, że pomoże w szukaniu Chesterkowi domku.

Odpisałam, że Chesterek ma ogłoszenie, i że jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany adopcją to zadzwoni.

• Like 2
Posted
11 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Pani chyba ma jakieś wyrzuty sumienia...Napisała mi sms, że pomoże w szukaniu Chesterkowi domku.

Odpisałam, że Chesterek ma ogłoszenie, i że jeżeli ktoś jest poważnie zainteresowany adopcją to zadzwoni.

Bardzo dobrze odpisałaś:)

Posted
3 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Bardzo dobrze odpisałaś:)

Historia ma ciąg dalszy....dosłownie przed chwilką dostałam kolejnego sms....Baaaardzo obszernego, z wyjaśnieniami...Zachęciłam panią Barbarę, abyśmy jednak porozmawiały a nie pisały..Czekam na telefon... 

• Like 1