Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Na koncie Szamanka są następujące wpłaty: 1.helli - 100zł 2.Malti - 25zł 3.Limonka80 - 100zł 4.konfirm31 - 20zł Bardzo dziękuję Quote
Isabel Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Czy byłaby możliwość dołączenia do transportu piesków kotki z Izbicy? Kotka jedzie docelowo do Krakowa, ale to ta sama trasa, kotka wysiadłaby po drodze. Quote
Isiak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 3 godziny temu, konfirm31 napisał: Zawsze chciałam mieć coś biało/ czarno/ w ciapki (ale nie dalmatyńczyk, o nie!) Dlaczego? Są śliczne :) Quote
Isabel Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 49 minut temu, Isiak napisał: Dlaczego? Są śliczne :) Tak, są śliczne, ale podobno to ich jedyna zaleta ;) Przynajmniej takie słyszałam opinie. Ale nie wiem, może wcale tak nie jest. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, Isabel napisał: Czy byłaby możliwość dołączenia do transportu piesków kotki z Izbicy? Kotka jedzie docelowo do Krakowa, ale to ta sama trasa, kotka wysiadłaby po drodze. Myślę, że nie ma przeszkód. Czy p.Arek miałby zabrać kotka z Izbicy? Transport we wtorek, p.Arek do Zamościa do schroniska przyjedzie przed 13 Quote
Isabel Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Myślę, że nie ma przeszkód. Czy p.Arek miałby zabrać kotka z Izbicy? Transport we wtorek, p.Arek do Zamościa do schroniska przyjedzie przed 13 Dzięki :) W stronę Krakowa, Katowic trasa nie prowadzi przez Izbicę, jakoś zorganizujemy przejazd do Zamościa :) Quote
Olena84 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Piękny psiak! Na razię nie mogę pomóc:( Quote
Isiak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 To prawda, piękny! Ale widziałam tam na zdjęciach też takiego białego łaciatego, też jest cudny i taki smutny. Quote
Baltimoore Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Trzymam mocno kciuki za Szamana :)) Quote
Gabi79 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Zapraszam serdecznie na bazarek na pokrycie kosztów transportu Szamanka i Dropiatka: 1 Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, Shirayuki napisał: Zaglądam do pieska :) Witamy Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 50 minut temu, Isabel napisał: Dzięki :) W stronę Krakowa, Katowic trasa nie prowadzi przez Izbicę, jakoś zorganizujemy przejazd do Zamościa :) To akurat wiem :-)) Niestety, nie mogę pomóc. Pracuje rano.... Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 18 minut temu, Baltimoore napisał: Trzymam mocno kciuki za Szamana :)) Witam na wątku SzamankaKciuki bardzo potrzebne!! Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 33 minuty temu, Olena84 napisał: Piękny psiak! Na razię nie mogę pomóc:( Olenko, cieszę się, że zajrzałaś na wątek niebieskookiego, witam pięknie Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 29 minut temu, Isiak napisał: To prawda, piękny! Ale widziałam tam na zdjęciach też takiego białego łaciatego, też jest cudny i taki smutny. O tego Ci chodzi? Quote
Isiak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Tak, o tego! Tak troszeczkę z Quatro mi się skojarzył. Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 Przed chwilą, Isiak napisał: Tak, o tego! Tak troszeczkę z Quatro mi się skojarzył. Jest inny..mniejszy od Quatro, oklapłe uszka..To starszy piesek....Bardzo grzeczny i miły... Quote
Isiak Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 Jest inny, to prawda, ale ma taki ujmujący wyraz pyszczka, jak Quatro :) Szkoda mi go. Zresztą, wszystkich szkoda :( Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 2 minuty temu, Isiak napisał: Jest inny, to prawda, ale ma taki ujmujący wyraz pyszczka, jak Quatro :) Szkoda mi go. Zresztą, wszystkich szkoda :( Ma śliczny pyszczek, taki misiowaty i jest pięknie umaszczony..myślę, że nie czekałby długo na domek... Quote
Isabel Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 16 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To akurat wiem :-)) Niestety, nie mogę pomóc. Pracuje rano.... Już nieaktualne, mamy transport dla kotki na jutro. Ale bardzo dziękuję za odzew :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 8 minut temu, Isabel napisał: Już nieaktualne, mamy transport dla kotki na jutro. Ale bardzo dziękuję za odzew :) Szczęśliwej podróży do swojego domku życzę koteczce :-)) 1 Quote
limonka80 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Jest inny..mniejszy od Quatro, oklapłe uszka..To starszy piesek....Bardzo grzeczny i miły... 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ma śliczny pyszczek, taki misiowaty i jest pięknie umaszczony..myślę, że nie czekałby długo na domek... Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z Szamanem i Dropiatkiem... Jestem już mocno obłożona deklaracjami stałymi i wpłatami dla psiaków na które nie deklarowałam, lecz którym brakuje na utrzymanie, ale dla jednego jeszcze znajdę kilka złotych. Może kogoś jeszcze chwyci za serce... 2 Quote
mari23 Posted February 17, 2021 Posted February 17, 2021 7 minut temu, limonka80 napisał: Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z szamanem i Dropiatkiem... Jestem już mocno obłożona deklaracjami stałymi i wpłatami dla psiaków na które nie deklarowałam, lecz którym brakuje na utrzymanie, ale dla jednego jeszcze znajdę kilka złotych. Może kogoś jeszcze chwyci za serce... zacytuję i do pytania się przyłączę...do deklaracji też, choć wiele ich mam... Quote
Alaskan malamutte Posted February 17, 2021 Author Posted February 17, 2021 9 minut temu, limonka80 napisał: Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z szamanem i Dropiatkiem... Jestem już mocno obłożona deklaracjami stałymi i wpłatami dla psiaków na które nie deklarowałam, lecz którym brakuje na utrzymanie, ale dla jednego jeszcze znajdę kilka złotych. Może kogoś jeszcze chwyci za serce... 1 minutę temu, mari23 napisał: zacytuję i do pytania się przyłączę...do deklaracji też, choć wiele ich mam... Dziewczyny kochane, już dla Dropiatka uprosiłam miejsce u Anecik... gdyby jednak chciał go ktoś wziąć pod swoją opiekę, ja też pomogę...Jutro jadę do schroniska, mogę o niego zapytać i...nawet zarezerwować Quote
Recommended Posts