Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted
49 minut temu, Isiak napisał:

Dlaczego? Są śliczne :) 

Tak, są śliczne, ale podobno to ich jedyna zaleta ;) Przynajmniej takie słyszałam opinie. Ale nie wiem, może wcale tak nie jest.

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Isabel napisał:

Czy byłaby możliwość dołączenia do transportu piesków kotki z Izbicy? Kotka jedzie docelowo do Krakowa, ale to ta sama trasa, kotka wysiadłaby po drodze.

Myślę, że nie ma przeszkód. Czy p.Arek miałby zabrać kotka z Izbicy? Transport we wtorek, p.Arek do Zamościa do schroniska przyjedzie przed 13

Posted
2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Myślę, że nie ma przeszkód. Czy p.Arek miałby zabrać kotka z Izbicy? Transport we wtorek, p.Arek do Zamościa do schroniska przyjedzie przed 13

Dzięki :) W stronę Krakowa, Katowic trasa nie prowadzi przez Izbicę, jakoś zorganizujemy przejazd do Zamościa :)

Posted
2 minuty temu, Isiak napisał:

Jest inny, to prawda, ale ma taki ujmujący wyraz pyszczka, jak Quatro :) Szkoda mi go. Zresztą, wszystkich szkoda :(

Ma śliczny pyszczek, taki misiowaty i jest pięknie umaszczony..myślę, że nie czekałby długo na domek...

Posted
16 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

To akurat wiem :-)) Niestety, nie mogę pomóc. Pracuje rano....

Już nieaktualne, mamy transport dla kotki na jutro. Ale bardzo dziękuję za odzew :)

Posted
1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Jest inny..mniejszy od Quatro, oklapłe uszka..To starszy piesek....Bardzo grzeczny i miły...

1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał:

Ma śliczny pyszczek, taki misiowaty i jest pięknie umaszczony..myślę, że nie czekałby długo na domek...

Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z Szamanem i Dropiatkiem...

Jestem już mocno obłożona deklaracjami stałymi i wpłatami dla  psiaków na które nie deklarowałam, lecz którym brakuje na utrzymanie, ale dla jednego jeszcze znajdę kilka złotych. Może kogoś jeszcze chwyci za serce...  

• Like 2
Posted
7 minut temu, limonka80 napisał:

Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z szamanem i Dropiatkiem...

Jestem już mocno obłożona deklaracjami stałymi i wpłatami dla  psiaków na które nie deklarowałam, lecz którym brakuje na utrzymanie, ale dla jednego jeszcze znajdę kilka złotych. Może kogoś jeszcze chwyci za serce...  

zacytuję i do pytania się przyłączę...do deklaracji też, choć wiele ich mam...

Posted
9 minut temu, limonka80 napisał:

Dla mnie też wygląda jak Quatro. Nieśmiało zapytam.... nie znalazło by się dla niego jakieś miejsce ? Może mógłby wyjechać z szamanem i Dropiatkiem...

1 minutę temu, mari23 napisał:

zacytuję i do pytania się przyłączę...do deklaracji też, choć wiele ich mam...

Dziewczyny kochane, już dla Dropiatka uprosiłam miejsce u Anecik...

gdyby jednak chciał go ktoś wziąć pod swoją opiekę, ja też pomogę...Jutro jadę do schroniska, mogę o niego zapytać i...nawet zarezerwować

20210216_121447.jpg