Jump to content
Dogomania

Szaman ma dom!! Zamieszkał w Krakowie. Niebieskooki Szaman, z guzem na tylnej łapie, pogryzionym pyszczku błaga o pomoc!! On też chce opuścić zimny, betonowy boks...

Recommended Posts

Posted
12 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Króciutko rozmawiałam z Anetką. Z Szamankiem wszystko dobrze, rana po usunięciu guza goi się  dobrze. Szaman jest grzeczny, abażur mu nie przeszkadza. Humor dopisuje. Szwy będą zdjęte w odpowiednim czasie.  

Tylko domu mu brakuje:)

• Like 1
Posted
31 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Miałam pierwszy telefon o Szamanka z Wrocławia....zobaczymy co z tego wyniknie...

Wysyłam ankietę PA

Wrocław wyrasta na główny "teren eksportowy" zamojszczaków ;) oby to był TEN własnie domek ! <3

Dla Pongusia też ma być wizyta PA we Wrocławiu

Posted
1 minutę temu, mari23 napisał:

Wrocław wyrasta na główny "teren eksportowy" zamojszczaków ;) oby to był TEN własnie domek ! <3

I nie tylko zamojszczakow.Tigrunia, która prawie 3 lata czekała na dom też zamieszkała we Wrocławiu. 

Posted
12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Miałam pierwszy telefon o Szamanka z Wrocławia....zobaczymy co z tego wyniknie...

Wysyłam ankietę PA

Mocno trzymam kciuki. 

Posted

Ważne ,że odzew jest... ,a który domek dostanie chłopaka to już nieważne. I tak będzie to najlepszy z najlepszych!

Posted

U Szamanka wszystko dobrze. Troszkę chyba ten kołnierz już mu przeszkadza, próbuje go zmniejszyć :-)))

Zdjęcie szwów w piątek, musi wytrzymać. W piątek mają już być wyniki biopsji. Proszę o kciuki, jak zawsze stresuję się. 

• Like 2
Posted
1 godzinę temu, Patmol napisał:

I co?  Któryś domek ma szansę?

Domek z Wrocławia przyjedzie w sobotę poznać Szamanka. Tylko poznać..

Domek z Krakowa musi poustawiać wszystko aby przyjechać na zapoznanie. Tutaj nie mam watpliwości i Szamanek mógłby jechać gdyby zaiskrzyło.

• Like 1
  • Upvote 1