Ewa Marta Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Króciutko rozmawiałam z Anetką. Z Szamankiem wszystko dobrze, rana po usunięciu guza goi się dobrze. Szaman jest grzeczny, abażur mu nie przeszkadza. Humor dopisuje. Szwy będą zdjęte w odpowiednim czasie. Tylko domu mu brakuje:) 1 Quote
Ellig Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 17 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Pięknie dziękuję za ogłoszenie, jak wrócę do domu to wyróżnię. Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 18 minut temu, Ewa Marta napisał: Tylko domu mu brakuje:) Pewnie on z tych, co musi chwilkę poczekać :-))) Quote
Alaskan malamutte Posted March 18, 2021 Author Posted March 18, 2021 Miałam pierwszy telefon o Szamanka z Wrocławia....zobaczymy co z tego wyniknie... Wysyłam ankietę PA 3 Quote
mari23 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 31 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam pierwszy telefon o Szamanka z Wrocławia....zobaczymy co z tego wyniknie... Wysyłam ankietę PA Wrocław wyrasta na główny "teren eksportowy" zamojszczaków ;) oby to był TEN własnie domek ! <3 Dla Pongusia też ma być wizyta PA we Wrocławiu Quote
Gabi79 Posted March 18, 2021 Posted March 18, 2021 1 minutę temu, mari23 napisał: Wrocław wyrasta na główny "teren eksportowy" zamojszczaków ;) oby to był TEN własnie domek ! <3 I nie tylko zamojszczakow.Tigrunia, która prawie 3 lata czekała na dom też zamieszkała we Wrocławiu. Quote
Ellig Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Miałam pierwszy telefon o Szamanka z Wrocławia....zobaczymy co z tego wyniknie... Wysyłam ankietę PA Mocno trzymam kciuki. Quote
Alaskan malamutte Posted March 19, 2021 Author Posted March 19, 2021 1 godzinę temu, Patmol napisał: to pięknie Mam wątpliwości....Co prawda ankieta wypełniona i nie ma się do czego przyczepić....Jest jednak pewne ale... Drugi domek z Krakowa brzmiał zdecydowanie lepiej, ale na razie cisza... 1 Quote
b-b Posted March 19, 2021 Posted March 19, 2021 Ważne ,że odzew jest... ,a który domek dostanie chłopaka to już nieważne. I tak będzie to najlepszy z najlepszych! Quote
Baltimoore Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 Trzymam kciuki żeby trafił się naprawdę fajny domek, gotowy na adopcję energicznego wesołego psa, potrzebującego uwagi. 1 Quote
konfirm31 Posted March 20, 2021 Posted March 20, 2021 I ja trzymam kciuki za najlepszy dom dla Szamana i wierzę, że Alaskan wybierze jak zwykle - najlepiej :). 2 Quote
Alaskan malamutte Posted March 22, 2021 Author Posted March 22, 2021 U Szamanka wszystko dobrze. Troszkę chyba ten kołnierz już mu przeszkadza, próbuje go zmniejszyć :-))) Zdjęcie szwów w piątek, musi wytrzymać. W piątek mają już być wyniki biopsji. Proszę o kciuki, jak zawsze stresuję się. 2 Quote
konfirm31 Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Kciuki mocno zaciśnięte :). Wcale mu się nie dziwię, że ma dosyć chodzenia w abażurze! Quote
Ellig Posted March 22, 2021 Posted March 22, 2021 Musi być dobrze, kciuki i dobre myśli wysyłamy. Quote
Alaskan malamutte Posted March 24, 2021 Author Posted March 24, 2021 1 godzinę temu, Patmol napisał: I co? Któryś domek ma szansę? Domek z Wrocławia przyjedzie w sobotę poznać Szamanka. Tylko poznać.. Domek z Krakowa musi poustawiać wszystko aby przyjechać na zapoznanie. Tutaj nie mam watpliwości i Szamanek mógłby jechać gdyby zaiskrzyło. 1 1 Quote
Recommended Posts