Alaskan malamutte Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 3 godziny temu, Patmol napisał: Nad czym tu myśleć do końca kwietnia? nie wiem. Jeden dzień czy dwa to tak, ale miesiac? Trzymam kciuki za ten domek w Krakowie. Pies naprawdę bardzo ładny. To samo powiedziałam państwu.... Spotkanie jutro o godz 10. Oby zaiskrzyło.... Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 14 minut temu, Sowa napisał: Pan miał już psa, czy to pierwszy? Domek z Krakowa miał pieska. Był u nich 9 lat. Adoptowany od Murki. Z tego co pamiętam Billi był ze schroniska z Mielca. 1 Quote
Sowa Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 To super, Szaman ma chyba nielichy temperament. Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 10 minut temu, Sowa napisał: To super, Szaman ma chyba nielichy temperament. To dosyć młody psiak, tyle czasu siedział w schronie.. Anecik mówi, że na początku ciagnie na smyczy, chodzi trochę chaotycznie ale za chwilę się uspokaja. Regularne spacery, zajecie, jakieś ćwiczenia i powinno być dobrze. Szaman generalnie jest spokojny, nie niszczy, nie jest szczekliwy. Zobaczymy jak to się jutro ułoży... 1 Quote
Sowa Posted March 28, 2021 Posted March 28, 2021 Jakby potrzebowali, to ja mieszkam w Krakowie... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 28, 2021 Author Posted March 28, 2021 3 minuty temu, Sowa napisał: Jakby potrzebowali, to ja mieszkam w Krakowie... Bardzo dziękuję. Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Szaman ma dom!!!! Pan Adam przyjechał już ze swoja obróżką. Anecik mówi, że jak zobaczył Szamanka, przykucnął, pogłaskał i zapytał: To co chłopaku? Jedziemy do domku!! Jedziesz z nami? " 3 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Szaman zamieszka w Krakowie, w bloku na parterze. W domu jest pan, pani i 18 letni syn. Często przychodzi w odwiedziny mama pana, więc tak naprawdę Szaman nie będzie na długo zostawał sam. Chyba właśnie o takim domku marzyłam dla naszego księciunia!! 3 Quote
konfirm31 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Ale radość :)))!!! Wszystkiego najlepszego dla Szamana i jego Rodziny :))) 1 Quote
Aska7 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Już ? To expres. Powodzenia niebieskooki Książę : ))) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 3 minuty temu, Aska7 napisał: Już ? To expres. Powodzenia niebieskooki Książę : ))) Całą swoją młodość spędził "za kratami"....Teraz w końcu ma DOM...Niech chłopak korzysta z życia...Niech będzie kochany.. Kolejny psiak czeka na wybawienie..... 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 Na konto Szamanka wpłynęło 339zł z bazarku Gabi. 1 Quote
Aska7 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Kolejny psiak czeka na wybawienie..... Który ? Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 2 minuty temu, Aska7 napisał: Który ? Chciałabym takiego, który ma już kilkuletni staż schroniskowy...Podjadę, zobaczę i zarezerwuję...mam miejsce u Anecik.. 1 2 Quote
agat21 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Jakie wspaniałe wieści o Szamanku! To po tym okropnym smutnym weekendzie balsam dla duszy :) 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 29, 2021 Author Posted March 29, 2021 2 minuty temu, agat21 napisał: Jakie wspaniałe wieści o Szamanku! To po tym okropnym smutnym weekendzie balsam dla duszy :) Agatko, teraz musimy zająć się adopcją Pongusia. Mam wyróżnione ogłoszenia, podmienię na Pongo, o ile się zgodzisz... Quote
agat21 Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 12 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Agatko, teraz musimy zająć się adopcją Pongusia. Mam wyróżnione ogłoszenia, podmienię na Pongo, o ile się zgodzisz... Oj, jak bardzo będę wdzięczna! Właśnie na wątku Feniksa pisałam, że zaniedbałam Pongo i pewnie dlatego nie ma nim żadnego zainteresowania. Z tego mojego ogłoszenia na Katowice nie było żadnego telefonu, może dlatego, że napisałam, żeby dzwonić po 17.00 ?? Muszę dowiedzieć się u Anetki kiedy zabieg usunięcia pongowego brodawczaka, bo już chyba skończył brać antybiotyk. Quote
malti Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Cudowna wiadomość !!! Powodzenia w nowym domku :) 1 Quote
Ewa Marta Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Gratuluję! Nareszcie się wybiega i ma w końcu rodzinę dla siebie. Myślałam, że Chester będzie pierwszy, ale Szaman go wyprzedził. Bardzo się cieszę:) 1 Quote
Patmol Posted March 29, 2021 Posted March 29, 2021 Alaskan malamutte -super. To może teraz jakieś innego psa ogłosić? Bo mam wolne miejsce dla jakiegoś psa na OLX Tylko potrzebuję tekst i zdjęcia 1 Quote
Recommended Posts