Jump to content
Dogomania

Nowe sunie z W. Nie wyjadą :(( Zabierzemy sunie z GH na podlasiu- psie smutne historie i MY- po to by je odmienić :) Muszka, Kropcia, Żabka, Efi i Ivi MAJĄ DOMY <3

Recommended Posts

Posted
Dnia 7.05.2021 o 15:17, jankamałpa napisał:

Poszła stała.

już jest 10 zł od Ciebie i 60 zł od agat21 :) :) dziękuje ślicznie.

Dziś miałam pytanie o kropcie, o adopcje do Francji, odmówiłam

Czekam dalej, nie trace nadzieji, mam tez nadzieje, że na dniach dostaniemy zdjęcia Efi :D

Posted
3 godziny temu, kiyoshi napisał:

j mam tez nadzieje, że na dniach dostaniemy zdjęcia Efi :D

Narazie takie zdjęcia udało się zrobić. Efi jest z tych psiaków, które słao współpracują i często wychodzi na zdjęciach na smutną sierotkę.

IMG_7855.JPG

IMG_7888.JPG

IMG_7889.JPG

IMG_7930.JPG

IMG_7935.JPG

IMG_7938.JPG

IMG_7939.JPG

IMG_7953.JPG

IMG_7956.JPG

IMG_7959.JPG

IMG_7965.JPG

IMG_7977.JPG

• Like 6
  • Upvote 1
Posted

To świetnie!  Poza tym, to chyba dobrze rokuje, jeśli  potencjalny domek*  jedzie do pieska w odwiedziny. 

*napisałam właściciel, ale to jakoś słabo odbieram, choć  stylistycznie  lepiej :). 

Posted
46 minut temu, Mruczka napisał:

To świetnie!  Poza tym, to chyba dobrze rokuje, jeśli  potencjalny domek*  jedzie do pieska w odwiedziny. 

*napisałam właściciel, ale to jakoś słabo odbieram, choć  stylistycznie  lepiej :). 

tak, to zwykle dobrze rokuje, ale zobaczymy jak będzie tym razem. Kciuki na pewno potrzebne

a dla Efi zrobiłam pierwsze ogłoszenie na Bielsko

https://www.olx.pl/d/oferta/efi-kochana-wrazliwa-srednia-sunia-adopcja-CID103-IDJPoWC.html

Posted
14 godzin temu, beataczl napisał:

kciukujemy zawsze , mocno 🙂

Dziękuję. Wizyta wstepnie ok 15tej. A w razie czego mam jeszcze kontakt do tej drugiej Pani która wczoraj dzwoniła. 

Pasowałoby żeby Kropeczka poszła na swoje

Pisałam też chwilę z Panią od Muszki. Nadal się boi i bardzo powoli się przełamuje. Akceptuję tylko Panią a dzieci i mąż są obok ale zaufanie ma tylko do Pani i za nią chodzi krok w krok

Myślę że przelamie się ale potrzeba więcej czasu. To wrażliwa psinka, delikatna. Aha- zmieniła imię na Mary :)) dziś poproszę Mariolke o rejestrację chipa

• Like 1
Posted

Pani była u Kropci, kasia pisąła mi że się spodobała, Pani miała kontkatować się ze mną w sprawie adopcji....ale jak dotąd nie zadzwoniła :(

Przelałam Marioli 39 zł na rejestracje chipa Muszki- Mary. I od razu rozpisuje 36 zł za wyróznienia 3 razy olx dla EFI- zaraz dorobie jeszcze na Katowice i Kraków...

Ciekawe czy ta Pani zadzwoni o Kropcie, czy jednak się rozmyśliła?? nie wiem co myśleć...czekam do jutra

Posted
35 minut temu, kiyoshi napisał:

Pani była u Kropci, kasia pisąła mi że się spodobała, Pani miała kontkatować się ze mną w sprawie adopcji....ale jak dotąd nie zadzwoniła :(

Przelałam Marioli 39 zł na rejestracje chipa Muszki- Mary. I od razu rozpisuje 36 zł za wyróznienia 3 razy olx dla EFI- zaraz dorobie jeszcze na Katowice i Kraków...

Ciekawe czy ta Pani zadzwoni o Kropcie, czy jednak się rozmyśliła?? nie wiem co myśleć...czekam do jutra

Może Pani z tych co potrzebują więcej czasu. 

Posted
15 godzin temu, seramarias napisał:

Może Pani z tych co potrzebują więcej czasu. 

nie wiem..raczej to nic dobrego nie znaczy. Ldzie zwykle dzwonią w ciągu kilka godzin jeśli naprawde zalezy im na psie, a tu cisza....pewnie jakies inne pieski jeszcze będzie oglądać....

Kurcze. Trudno. Jutro wyróżnie kilka ogłoszeń Kropci, bo własnie traca ważność.

A tutaj Efi ogłoszona i wyrózniona jeszcze na Kraków i Katowice

https://www.olx.pl/d/oferta/efi-srednia-zrownowazona-bardzo-lagodna-7-latka-adopcja-CID103-IDJQsYJ.html

https://www.olx.pl/d/oferta/zrownowazona-lagodna-kochajaca-swiat-efi-adoptuj-CID103-IDJQf81.html

Posted

Nie odezwała się ta Pani...Napisałam do tej drugiej rodziny chętnej...zobaczymy czy nie znaleźli już innego pieska.

A tymczasem wyróznie 3 olxy Kropci.- koszt 36 zł. Gdzieś musi być ten jej dom.

Posted
Dnia 15.05.2021 o 15:03, kiyoshi napisał:

Dzisiaj do Efi ma przyjechać rodzina z Katowic na zapoznanie....zobaczymy.

oj....zakochali się w Efi....Sunia juz na swoim :)

• Like 5
Posted

Efi przeprowadziła sie do Katowic, do zielonej dzielnicy Giszowiec. Zamieszkała z młodym małżeństwem (wiek 30/ 40 lat) w mieszkaniu na parterze, z kotkiem. Państwa ujął bardzo charakter Efi- jej delikatność, łagodność w kontaktach z całych światem- w tym z kotami i mała córeczką Kasi. Pasował im jej wiek, jej spokój, to że wypełnia w pełni to wizję psa jakiego szukają. Dla Pana jest Efi pierwszym psem, Pani natomiast miała zawsze psy w rodzinie.

Wczoraj już dostałyśmy wiadomośc że Efi to cudowna, idealna sunia, dziś też to potwierdzono. Efi jak widać przyklejona do Pana :D będe relacjonować co dalej :)

efi1.jpg.f5b1b9cd5235df1ddadb8169c0881fa9.jpgefi2.jpg.02d36c77d2b41ca5f593dbe9609c39a3.jpg

• Like 5
Posted

Na koncie suiek mam 50 zł od Kasi z fb i 20 zł od yoana <3 DZIĘKUJE <3 Naszej Kasi przelałam 150 zł za pobyt Efi w maju :) <3

Pan od Efi dziś znó wysłał kilka wiadomości, wszystko naprawde dobrze, prosiłam tylko, żeby jej nadmiernie nie rozpieścili, żeby już uczyli np. zostawać samej w domu itd. Póki co to wpatrzeni w nią jak w obraz :)