kiyoshi Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 Dnia 7.05.2021 o 15:17, jankamałpa napisał: Poszła stała. już jest 10 zł od Ciebie i 60 zł od agat21 :) :) dziękuje ślicznie. Dziś miałam pytanie o kropcie, o adopcje do Francji, odmówiłam Czekam dalej, nie trace nadzieji, mam tez nadzieje, że na dniach dostaniemy zdjęcia Efi :D Quote
kasiainat Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 3 godziny temu, kiyoshi napisał: j mam tez nadzieje, że na dniach dostaniemy zdjęcia Efi :D Narazie takie zdjęcia udało się zrobić. Efi jest z tych psiaków, które słao współpracują i często wychodzi na zdjęciach na smutną sierotkę. 6 1 Quote
agat21 Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 Pięknie wygląda. :) Na co najmniej zrelaksowaną sierotkę ;) 2 Quote
kiyoshi Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 Śliczne zdjęcia. Efi widać że jest taka wrażliwa i dobra sunia. Spróbujemy pooglaszac na razie z tymi zdjęciami. Może akurat :))) Quote
kiyoshi Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 dzisiaj miałam aż dwa telefony o Kropcie, jedna Pani ma przyjechac jutro do Kasi poznać sunie :) 2 Quote
Mruczka Posted May 11, 2021 Posted May 11, 2021 To świetnie! Poza tym, to chyba dobrze rokuje, jeśli potencjalny domek* jedzie do pieska w odwiedziny. *napisałam właściciel, ale to jakoś słabo odbieram, choć stylistycznie lepiej :). Quote
kiyoshi Posted May 11, 2021 Author Posted May 11, 2021 46 minut temu, Mruczka napisał: To świetnie! Poza tym, to chyba dobrze rokuje, jeśli potencjalny domek* jedzie do pieska w odwiedziny. *napisałam właściciel, ale to jakoś słabo odbieram, choć stylistycznie lepiej :). tak, to zwykle dobrze rokuje, ale zobaczymy jak będzie tym razem. Kciuki na pewno potrzebne a dla Efi zrobiłam pierwsze ogłoszenie na Bielsko https://www.olx.pl/d/oferta/efi-kochana-wrazliwa-srednia-sunia-adopcja-CID103-IDJPoWC.html Quote
kiyoshi Posted May 12, 2021 Author Posted May 12, 2021 14 godzin temu, beataczl napisał: kciukujemy zawsze , mocno 🙂 Dziękuję. Wizyta wstepnie ok 15tej. A w razie czego mam jeszcze kontakt do tej drugiej Pani która wczoraj dzwoniła. Pasowałoby żeby Kropeczka poszła na swoje Pisałam też chwilę z Panią od Muszki. Nadal się boi i bardzo powoli się przełamuje. Akceptuję tylko Panią a dzieci i mąż są obok ale zaufanie ma tylko do Pani i za nią chodzi krok w krok Myślę że przelamie się ale potrzeba więcej czasu. To wrażliwa psinka, delikatna. Aha- zmieniła imię na Mary :)) dziś poproszę Mariolke o rejestrację chipa 1 Quote
kiyoshi Posted May 12, 2021 Author Posted May 12, 2021 Pani była u Kropci, kasia pisąła mi że się spodobała, Pani miała kontkatować się ze mną w sprawie adopcji....ale jak dotąd nie zadzwoniła :( Przelałam Marioli 39 zł na rejestracje chipa Muszki- Mary. I od razu rozpisuje 36 zł za wyróznienia 3 razy olx dla EFI- zaraz dorobie jeszcze na Katowice i Kraków... Ciekawe czy ta Pani zadzwoni o Kropcie, czy jednak się rozmyśliła?? nie wiem co myśleć...czekam do jutra Quote
seramarias Posted May 12, 2021 Posted May 12, 2021 35 minut temu, kiyoshi napisał: Pani była u Kropci, kasia pisąła mi że się spodobała, Pani miała kontkatować się ze mną w sprawie adopcji....ale jak dotąd nie zadzwoniła :( Przelałam Marioli 39 zł na rejestracje chipa Muszki- Mary. I od razu rozpisuje 36 zł za wyróznienia 3 razy olx dla EFI- zaraz dorobie jeszcze na Katowice i Kraków... Ciekawe czy ta Pani zadzwoni o Kropcie, czy jednak się rozmyśliła?? nie wiem co myśleć...czekam do jutra Może Pani z tych co potrzebują więcej czasu. Quote
kiyoshi Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 15 godzin temu, seramarias napisał: Może Pani z tych co potrzebują więcej czasu. nie wiem..raczej to nic dobrego nie znaczy. Ldzie zwykle dzwonią w ciągu kilka godzin jeśli naprawde zalezy im na psie, a tu cisza....pewnie jakies inne pieski jeszcze będzie oglądać.... Kurcze. Trudno. Jutro wyróżnie kilka ogłoszeń Kropci, bo własnie traca ważność. A tutaj Efi ogłoszona i wyrózniona jeszcze na Kraków i Katowice https://www.olx.pl/d/oferta/efi-srednia-zrownowazona-bardzo-lagodna-7-latka-adopcja-CID103-IDJQsYJ.html https://www.olx.pl/d/oferta/zrownowazona-lagodna-kochajaca-swiat-efi-adoptuj-CID103-IDJQf81.html Quote
kiyoshi Posted May 13, 2021 Author Posted May 13, 2021 Nie odezwała się ta Pani...Napisałam do tej drugiej rodziny chętnej...zobaczymy czy nie znaleźli już innego pieska. A tymczasem wyróznie 3 olxy Kropci.- koszt 36 zł. Gdzieś musi być ten jej dom. Quote
kiyoshi Posted May 15, 2021 Author Posted May 15, 2021 Dzisiaj do Efi ma przyjechać rodzina z Katowic na zapoznanie....zobaczymy. 2 Quote
kiyoshi Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Dnia 15.05.2021 o 15:03, kiyoshi napisał: Dzisiaj do Efi ma przyjechać rodzina z Katowic na zapoznanie....zobaczymy. oj....zakochali się w Efi....Sunia juz na swoim :) 5 Quote
beataczl Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 7 minut temu, kiyoshi napisał: oj....zakochali się w Efi....Sunia juz na swoim 🙂 byłam tego pewna. powodzenia Efi! No to była Adopcja-express. 1 Quote
kiyoshi Posted May 16, 2021 Author Posted May 16, 2021 Efi przeprowadziła sie do Katowic, do zielonej dzielnicy Giszowiec. Zamieszkała z młodym małżeństwem (wiek 30/ 40 lat) w mieszkaniu na parterze, z kotkiem. Państwa ujął bardzo charakter Efi- jej delikatność, łagodność w kontaktach z całych światem- w tym z kotami i mała córeczką Kasi. Pasował im jej wiek, jej spokój, to że wypełnia w pełni to wizję psa jakiego szukają. Dla Pana jest Efi pierwszym psem, Pani natomiast miała zawsze psy w rodzinie. Wczoraj już dostałyśmy wiadomośc że Efi to cudowna, idealna sunia, dziś też to potwierdzono. Efi jak widać przyklejona do Pana :D będe relacjonować co dalej :) 5 Quote
agat21 Posted May 16, 2021 Posted May 16, 2021 Wspaniale! Dobrego życia malenka w nowym domu! ♡ Quote
kiyoshi Posted May 17, 2021 Author Posted May 17, 2021 Na koncie suiek mam 50 zł od Kasi z fb i 20 zł od yoana <3 DZIĘKUJE <3 Naszej Kasi przelałam 150 zł za pobyt Efi w maju :) <3 Pan od Efi dziś znó wysłał kilka wiadomości, wszystko naprawde dobrze, prosiłam tylko, żeby jej nadmiernie nie rozpieścili, żeby już uczyli np. zostawać samej w domu itd. Póki co to wpatrzeni w nią jak w obraz :) Quote
Recommended Posts