mari23 Posted February 23, 2021 Posted February 23, 2021 16 godzin temu, szafirka napisał: Oli nie jest jakiś smutny, że nikt właściwy nie dzwoni w jego sprawie. Rozkręcił się bardzo i zaczął inicjować zabawę w grupie. https://youtu.be/X6NJHAO2B0E Przecudny jest Oli !!!! I nawet nieśmiałą Lili do zabawy wciągnął :) Dobrze, że akurat sama w pracy jestem, bo mogliby sie zdziwić, że uśmiecham się do monitora i łzy ocieram... Quote
Anula Posted February 23, 2021 Author Posted February 23, 2021 13 minut temu, mari23 napisał: Przecudny jest Oli !!!! I nawet nieśmiałą Lili do zabawy wciągnął :) Dobrze, że akurat sama w pracy jestem, bo mogliby sie zdziwić, że uśmiecham się do monitora i łzy ocieram... U Hani psiaczki są szczęśliwe,mają fajny,spory wybieg.A Oli i inne dopiero teraz korzystają z życia.U nas przepiękna wiosenna pogoda. Quote
Nadziejka Posted February 24, 2021 Posted February 24, 2021 Dnia 16.02.2021 o 11:18, Nadziejka napisał: Zapraszam serdecznie na kramik Oliwciowy zapraszam w odwiedziny caluni czas Quote
b-b Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 Zrobili fajną promocję na pronowanie ogłoszeń na OLX Czas na wykorzystanie: Dni: 1 Godziny: 11 Minuty: 33 Quote
Nadziejka Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 Dnia 16.02.2021 o 11:18, Nadziejka napisał: Zapraszam serdecznie na malusi kramik Oliwciowy Ciociu Anulko pslalam z zakonczonego kramku 38 zl dla nunusia Olusia Quote
Anula Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 10 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciociu Anulko pslalam z zakonczonego kramku 38 zl dla nunusia Olusia Bardzo dziękuję Nadziejko. Coś cicho się zrobiło z zapytaniami o Oliverka. Quote
Tola Posted March 2, 2021 Posted March 2, 2021 2 minuty temu, Anula napisał: Bardzo dziękuję Nadziejko. Coś cicho się zrobiło z zapytaniami o Oliverka. Cicho, dzisiaj rozmwiałam z Hanią... Zmieniłam Oliverkowi OLX na Zielona Górę. Może potem na Poznań? Quote
Anula Posted March 2, 2021 Author Posted March 2, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Cicho, dzisiaj rozmwiałam z Hanią... Zmieniłam Oliverkowi OLX na Zielona Górę. Może potem na Poznań? Dobrze Martuniu.Dziękuję. Quote
szafirka Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Rzeczywiście cicho, nikt nie dzwoni. Uroda cudna, ale chyba wiek odstrasza niektórych. Na dniach zrobię nowe zdjęcia, to może TEN KTOŚ go zauważy. Jutro planuję zawieźć kupę Oliverka do badania. Jak będzie zdrowy, to umówię się na szczepienie. Quote
Anula Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 18 godzin temu, b-b napisał: Mam mu gdzieś zrobić ogłoszenie? Sama nie wiem jeszcze na jakie miasta zrobić.Ma 3 ogłoszenia wyróżnione do 09.03.21 na Opole.Katowice i Zieloną Górę,wcześniej miał na Wrocław,Szczecin. 2 godziny temu, szafirka napisał: Rzeczywiście cicho, nikt nie dzwoni. Uroda cudna, ale chyba wiek odstrasza niektórych. Na dniach zrobię nowe zdjęcia, to może TEN KTOŚ go zauważy. Jutro planuję zawieźć kupę Oliverka do badania. Jak będzie zdrowy, to umówię się na szczepienie. Dziękuję Haniu oby już nie było jakiś sublokatorów.A szczepienie też jest bardzo ważne.Zaraz zrobię przelew za hotelik za marzec. Quote
Onaa Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Najlepszy domek dla Oliverka gdzieś już na pewno jest , tylko jeszcze musi się znaleźć :). 1 Quote
Alaskan malamutte Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 20 godzin temu, Anula napisał: Coś cicho się zrobiło z zapytaniami o Oliverka. Ostatnie zapytanie o Olivierka miałam 28.02 z Katowic. Tradycyjnie napisałam, aby dzwonić pod podany numer telefonu.... Quote
Anula Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Ostatnie zapytanie o Olivierka miałam 28.02 z Katowic. Tradycyjnie napisałam, aby dzwonić pod podany numer telefonu.... Hania obiecała nowe zdjęcia,trzeba będzie podmienić na lepsze. Quote
b-b Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 5 godzin temu, Anula napisał: Sama nie wiem jeszcze na jakie miasta zrobić.Ma 3 ogłoszenia wyróżnione do 09.03.21 na Opole.Katowice i Zieloną Górę,wcześniej miał na Wrocław,Szczecin. A może zrobić na Poznań. Niech sobie wisi ?:) 1 Quote
Anula Posted March 4, 2021 Author Posted March 4, 2021 14 godzin temu, b-b napisał: A może zrobić na Poznań. Niech sobie wisi ?:) Dobrze,bardzo dziękuję.Bardzo proszę napisz,że Oliver przebywa w Nowej Soli(woj.lubuskie) i tel.do Hani. Quote
Anula Posted March 5, 2021 Author Posted March 5, 2021 Nadeszła deklaracja stała od mari23 za III.Ślicznie dziękuję. Quote
b-b Posted March 5, 2021 Posted March 5, 2021 https://www.olx.pl/d/oferta/oli-psiak-szukajacy-swojej-rodziny-CID103-IDIOg1b.html Quote
szafirka Posted March 8, 2021 Posted March 8, 2021 W sobotę miałam telefon od Pani z Nowej Soli, ale nic konkretnego. Zaprosiłam, by poznała Oliverka, powiedziała, że da znać którego dnia w tygodniu wybierze się do nas. Oli nie ma pasożytów, szczepimy w środę. Quote
Recommended Posts