Isiak Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 28 minut temu, Onaa napisał: Jaśminek ma w sobie coś ujmującego :). Oj, to prawda :) Quote
Tola Posted February 3, 2021 Posted February 3, 2021 Dnia 2.02.2021 o 11:37, kiyoshi napisał: Za pobyt Jasminka w styczniu Aneta wystawiła fakturę na Fundację ZEA. Pobyt opłaci y że środków zebranych na zbiórce. Tolu daj znać ile tam było żebym mogła rozpisać. Dziś ogłosiła Jasminka jeszcze na Częstochowę. Póki co był tylko 1 telefon od jakiegoś młodego chłopca... :) Takze czekamy, wierzymy Faktura Jaśminka na 412 zł za hotelowanie, dzisiaj opłacona. 8_2_2021 ZEA.pdf 1 Quote
kiyoshi Posted February 3, 2021 Author Posted February 3, 2021 1 minutę temu, Tola napisał: Faktura Jaśminka na 412 zł za hotelowanie, dzisiaj opłacona. 8_2_2021 ZEA.pdf 90.41 kB · 1 download Bardzo Ci dziękuje Tolu :) Quote
kiyoshi Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Trochę się dzieje u Jasminka. Dwie rodziny skontaktował się ze mną w jego sprawie. Z pierwsza Panią rozmawiałam wczoraj ale niestety nie jest to dom dla Jasminka. Druga Pani ma dzwonić dzisiaj i zobaczymy. Najbardziej mnie śmieszy bo ludzie którzy dzwonią o niego myślą że on ma na imię DZASMIN! Jakby już polskie "J" nie istniało w alfabecie...... :)) Quote
kiyoshi Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 Ta druga Pani zadzwoniła i bardzo miło się nam rozmawiało. DOm znajduje się pod Wrocławiem, z ogrodem, dwoma kotkami uratowanymi spod śmietnika i sunia z interwencji z pseudohodowli. Nie wiem czy wszystko przegadałam, starałam sie, ale pierwsze wrażenie wywarła na mnie bardzo dobre. Poprosiła o numer do Anety i będzie sie umawiac na zapoznanie- mam nadzieje.... a tym czasem Aneta zrobiła kilka fajnych zdjęć Jaśminka zwanego Dżasminem. 3 Quote
limonka80 Posted February 5, 2021 Posted February 5, 2021 Ależ on ma uroczy pyszczek, na zdjęciach od przodu ma takie okrągłe policzki jak najedzony chomik :-) 1 Quote
kiyoshi Posted February 5, 2021 Author Posted February 5, 2021 11 minut temu, limonka80 napisał: Ależ on ma uroczy pyszczek, na zdjęciach od przodu ma takie okrągłe policzki jak najedzony chomik :-) Taaak :))) też zwróciłam uwage W ogóle ma coś takiego bardzo pogodnego w sobie. Szkoda że nie dałam rady poznać go osobiscie Quote
Tianku Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dżasmin chomiczek ma takie coś w sobie że banan na twarzy jak sie na Niego patrzy :))) Quote
Jo37 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Przed adopcją trzeba go chyba wykastrować. Quote
Tyśka) Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Trzymam kciuki za spotkanie :) Oby zaiskrzyło. Quote
kiyoshi Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 4 godziny temu, Jo37 napisał: Przed adopcją trzeba go chyba wykastrować. tzn. ja uważam że DS tez może sobie psa wykastrować. Na chwile obecną Jaśmin będzie miał szczepienią p/wściekliżnie za kilka dni, potem trzeba odczekać ok. 2 tygodnie na kastracje. Ten dom, który ma teraz przyjechać na zapoznanie zadecydował, że jesli dojdzie do adopcji to poczeka do kastracji te 2 tygodnie. Ale co przyniesie los to tylko on wie. 3 Quote
Tola Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: tzn. ja uważam że DS tez może sobie psa wykastrować. Na chwile obecną Jaśmin będzie miał szczepienią p/wściekliżnie za kilka dni, potem trzeba odczekać ok. 2 tygodnie na kastracje. Ten dom, który ma teraz przyjechać na zapoznanie zadecydował, że jesli dojdzie do adopcji to poczeka do kastracji te 2 tygodnie. Ale co przyniesie los to tylko on wie. Ja tylko przypominam, że Jaśminek ma sporą sumkę na zbiórce, kastracja też tam jest wpisana, a pieniądze musimy wydać na Jaśminka;) Quote
kiyoshi Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 4 minuty temu, Tola napisał: Ja tylko przypominam, że Jaśminek ma sporą sumkę na zbiórce, kastracja też tam jest wpisana, a pieniądze musimy wydać na Jaśminka;) a jak nie wydamy na Jasminka to co się z nimi stanie? oddamy darczyńcom czy jak to fundacje przeprowadzają? nie mam zamiaru trzyać psa w hoteliku gdy będzie chętny dom, tylko dlatego, ze są pieniązdze na zbiórce. Przejdą na użytek Twojej Fundacji, przecieżdla siebie ich nie wezme ;) Dla mnie najwazniejszy jest DOM Quote
Tola Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 6 minut temu, kiyoshi napisał: a jak nie wydamy na Jasminka to co się z nimi stanie? oddamy darczyńcom czy jak to fundacje przeprowadzają? nie mam zamiaru trzyać psa w hoteliku gdy będzie chętny dom, tylko dlatego, ze są pieniązdze na zbiórce. Przejdą na użytek Twojej Fundacji, przecieżdla siebie ich nie wezme ;) Dla mnie najwazniejszy jest DOM Nie chodziło mi o trzymanie psa w hoteliku, ale o to, że są pieniądze i można teraz w ramach zbiorki opłacać potrzeby Jaśminka. 1 Quote
kiyoshi Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 59 minut temu, Tola napisał: Nie chodziło mi o trzymanie psa w hoteliku, ale o to, że są pieniądze i można teraz w ramach zbiorki opłacać potrzeby Jaśminka. ok ok :) opłacam Tolu, ale z kastracją musze poczekać min 2 tygodnie po szczepieniu ;) Powiem szczerze, że byłabym szczęsliwa gdyby na zbiórce był nadmiar kasy i pomogła ona jeszcze komuś....Dużo bardziej się martwie tym, ze Jaśminek się zasiedzi, zbiórka sie skończy a deklaracji stałych nie ma.... Także- trzymajmy kciuki za dom przede wszystkim. Quote
Tola Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 3 godziny temu, kiyoshi napisał: ok ok :) opłacam Tolu, ale z kastracją musze poczekać min 2 tygodnie po szczepieniu ;) Powiem szczerze, że byłabym szczęsliwa gdyby na zbiórce był nadmiar kasy i pomogła ona jeszcze komuś....Dużo bardziej się martwie tym, ze Jaśminek się zasiedzi, zbiórka sie skończy a deklaracji stałych nie ma.... Także- trzymajmy kciuki za dom przede wszystkim. Mam nadzieję, że Jaśminek pierwszy znajdzie dom, nim skończą się fundusze, tego życzę. 1 Quote
agat21 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Dnia 5.02.2021 o 08:28, kiyoshi napisał: Trochę się dzieje u Jasminka. Dwie rodziny skontaktował się ze mną w jego sprawie. Z pierwsza Panią rozmawiałam wczoraj ale niestety nie jest to dom dla Jasminka. Druga Pani ma dzwonić dzisiaj i zobaczymy. Najbardziej mnie śmieszy bo ludzie którzy dzwonią o niego myślą że on ma na imię DZASMIN! Jakby już polskie "J" nie istniało w alfabecie...... :)) DŻASMIN?! Leżę i płaczę. Ze śmiechu :D Quote
agat21 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Ta rodzina z Wrocławia brzmi obiecująco. :) Fajni ludzie. Oby pokochali Jaśminka zwanego Dżasminem, a i on ich takoż. Ciekawe tylko jak z kotami w razie czego się odnajdzie. Quote
Recommended Posts