Poker Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 Rodzina była dziś w odwiedzinach u Lusi. Obie z Anecik mamy wrażenie, że nie zaiskrzyło. Dzwoniła jeszcze jedna pani i miała zadzwonić po g. 18 , ale cisza. Nie spieszy mi się. Lusia musi mieć super domek, który będzie chciał ją , a nie po prostu psa. Quote
Tyśka) Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dobrze, że zainteresowanie jest :) Znajdzie swoich Ludzi. Quote
Tola Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 OLX wrocławskie ma sporą oglądalność, 12 pobrań nr tel, ale chyba nikt sensowny nie odezwał się. Quote
Poker Posted January 6, 2021 Author Posted January 6, 2021 Pani z Katowic , która miała za dzwonić po 18, zadzwoniła znacznie później , bo musiała doładować telefon. Dobra kobieta, ale to nie domek dla "mojej" suni. Z Wrocławia nikt nie dzwonił. Quote
Ewa Marta Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Bardzo mi przykro, że Lusia nadal szuka domku. Oddałaś naszej Florce bardzo fajny domek, a Lusia została:( Quote
Poker Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 16 minut temu, Ewa Marta napisał: Bardzo mi przykro, że Lusia nadal szuka domku. Oddałaś naszej Florce bardzo fajny domek, a Lusia została:( I fajnie, że Florcia ma domek. Lusia też znajdzie. Ewa Marta nie martw się. Quote
Poker Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 Kolejny telefon w sprawie Lusi. Bardzo fajna pani, ale niestety 70 lat. Na szczęście zrozumiała dlaczego nie powinna mieć tak młodego pieska. Nawet podziękowała mi za wytłumaczenie i rozmowę. Ustaliłyśmy ,że pani jest zdecydowana na małą sunię do 6 - 7 kg , w wieku 6-8 lat, czarną , z krótką sierścią. Pani pochowała sunię w grudniu po 14 latach. Biedna płacze jak mówi o niej. Pani mieszka w Dąbrowie Górniczej. Może macie jakąś biedę na oku ? Dam znać ewu, może ona pomoże. Quote
kiyoshi Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Poker moja Korcia jest malutka ale ma 10 lat. To urocza sunia--ta z Wojtyszek odebrana. Quote
Poker Posted January 7, 2021 Author Posted January 7, 2021 Przed chwilą pani zadzwoniła , że znalazła 5. letnią sunię w Skarżysku Kamiennej .Jutro będzie miała wizytę PA i pojedzie po nią. Bardzo dziękowała za rozmowę, bo dzięki niej zaczęła szukać starszej suni i szybko znalazła. 2 1 Quote
Poker Posted January 11, 2021 Author Posted January 11, 2021 trzymajcie kciuki jutro od g.15. 1 Quote
Jo37 Posted January 11, 2021 Posted January 11, 2021 25 minut temu, Poker napisał: trzymajcie kciuki jutro od g.15. Trzymam. Quote
Ewa Marta Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 12 godzin temu, Poker napisał: trzymajcie kciuki jutro od g.15. Ja już teraz trzymam:) Quote
Tola Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 13 godzin temu, Poker napisał: trzymajcie kciuki jutro od g.15. Ja też trzymam, oby tym razem się udało! Quote
Poker Posted January 12, 2021 Author Posted January 12, 2021 Już nie mam siły do telefonów od ludzi 65+. Nie mogą zrozumieć dlaczego nie powinni brać młodego psa. Powołuję się na swój wiek jako argument, ale do niektórych to nie przemawia. Czują się urażeni. Trudno. Sunia jest najważniejsza. Quote
Poker Posted January 12, 2021 Author Posted January 12, 2021 Teraz trzymajcie kciuki , żeby adaptacja Lusi i jack russel teriera przebiegła pomyślnie. Pan Arek pojechał odwieźć sunię, żeby od razu zrobić wizytę w domku. Sunia pojechała. Państwo bardzo fajni, ogarnięci, 27 i 29 lat. Psiaki na czas pracy będą pod opieką "babci"czyli mamą pana. Między psami zaiskrzyło. Zobaczymy czy dwa żywioły nie rozniosą chałupy. 2 1 Quote
Bella1 Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Ja też zawsze byłam i jestem zdania że ludzie w pewnym wieku nie powinni mieć młodych psów . Jednak w chwili obecnej przekonałam się jak trudno jest szukać psa dla starszych ludzi , w mojej rodzinie małżeństwo 60 + straciło swojego pieska , chcą dać dom potrzebującemu psu i aż trudno uwierzyć masę ludzi zaangażowane jest w szukaniu i dotychczas nic . Nie mają jakiś wygórowanych wymagań ma być mały /4 piętro/ w średnim wieku . 5 godzin temu, Poker napisał: Już nie mam siły do telefonów od ludzi 65+. Nie mogą zrozumieć dlaczego nie powinni brać młodego psa. Powołuję się na swój wiek jako argument, ale do niektórych to nie przemawia. Czują się urażeni. Trudno. Sunia jest najważniejsza. Quote
Ewa Marta Posted January 12, 2021 Posted January 12, 2021 Chyba nie ma się co bać wzajemnych psich relacji. Od razu zwiększyło między nimi:) Quote
Poker Posted January 12, 2021 Author Posted January 12, 2021 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Może chałupa z dobrych materiałów? to mieszkanie w bloku, więc się okaże... 2 godziny temu, Bella1 napisał: Ja też zawsze byłam i jestem zdania że ludzie w pewnym wieku nie powinni mieć młodych psów . Jednak w chwili obecnej przekonałam się jak trudno jest szukać psa dla starszych ludzi , w mojej rodzinie małżeństwo 60 + straciło swojego pieska , chcą dać dom potrzebującemu psu i aż trudno uwierzyć masę ludzi zaangażowane jest w szukaniu i dotychczas nic . Nie mają jakiś wygórowanych wymagań ma być mały /4 piętro/ w średnim wieku . proszę się spytać na wątku maleństw, które prowadzi ewu. Dostałam zdjęcie Alutki, 5. letniej suni,ok.8 kg wagi, która czeka na domek w schronisku w M. Ja bym powiedziała ,że bardzo trudno znaleźć domy dla psów 4+ 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Chyba nie ma się co bać wzajemnych psich relacji. Od razu zwiększyło między nimi:) Tak, od razu szaleli. Bardzo dziękuję za wgranie filmików. 1 Quote
Ewa Marta Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 Ale to energia:) Lusia trafiła na godnego sobie towarzysza:) 1 Quote
Recommended Posts