Poker Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 On jest naprawdę przystojnym , a właściwie dostojnym facetem. 1 Quote
Moli@ Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Gdzie kupiłyście szelki i jaki to rozmiar? Zapinane na klamerkę? Mogę prosić o namiary... Superaśne :) Quote
jankamałpa Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 5 minut temu, Moli@ napisał: Gdzie kupiłyście szelki i jaki to rozmiar? Zapinane na klamerkę? Mogę prosić o namiary... Superaśne :) To ja też poproszę jeśli można o namiary. Quote
Anula Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Dnia 30.12.2020 o 19:26, beka napisał: Witajcie. Czytałam ze sa potrzebne szelki. W miasteczku Wilanow mieszka Gosia z Psorcolor, która szyje super szelki. Ma gotowce lub może uszyć na miarę, rowniez antyucieczkowe. Maksio z Zamościa poleca . Warto sie z nią skontaktować. 664923311. https://m.facebook.com/psorcolor/ Tu jest post o szelkach. Quote
Moli@ Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 godzinę temu, Anula napisał: Tu jest post o szelkach. Dzięki :) Quote
Alaskan malamutte Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Amberek na spacerku :-) Pani Magda napisała, że uwielbia węszyć, nurkować w śniegu. Jest fajnie! 9 1 Quote
Anula Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 No,cudny jest,jak dla mnie bardzo proludzki.Jeżeli trzeba będzie szukać Amberkowi domku to myślę,że nie jeden domek zakocha się w jego oczach. Quote
agat21 Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Pyszczuś dużo lepiej wygląda, już nie jest taki rozdrapany :) 1 Quote
agat21 Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 W ogóle fajnie, że obok domu takie fajne spacerowe tereny, Amberek nie musi chodzić po chodnikach, trawnikach, między samochodami.. Po drugiej stronie ulicy, przy której teraz mieszka już zaczynają się pola :) Quote
Poker Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Żeby DT stał się DS. To moje marzenie. 2 1 Quote
Alaskan malamutte Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: Żeby DT stał się DS. To moje marzenie. Nie tylko Twoje :-)) 2 Quote
agat21 Posted January 17, 2021 Author Posted January 17, 2021 Spokojnie, trzeba dać czas ludziom. ;) Może tak się przywiążą do Amberka, że nie będą chcieli go oddać :) Ale nic na siłę i nic pochopnie. To musi być ich własna i przemyślana decyzja. 1 3 Quote
Poker Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 godzinę temu, agat21 napisał: Spokojnie, trzeba dać czas ludziom. ;) Może tak się przywiążą do Amberka, że nie będą chcieli go oddać :) Ale nic na siłę i nic pochopnie. To musi być ich własna i przemyślana decyzja. oczygwizdek,ale pomarzyć można Quote
Anula Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 I nie za długo bo co będzie jak Amberek przywiąże się do tego domku? Quote
Ewa Marta Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 godziny temu, agat21 napisał: W ogóle fajnie, że obok domu takie fajne spacerowe tereny, Amberek nie musi chodzić po chodnikach, trawnikach, między samochodami.. Po drugiej stronie ulicy, przy której teraz mieszka już zaczynają się pola :) ja na te pola dojeżdżam rano z Ursynowa, bo tam jest super teren. Quote
KrystynaS Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Fajnie Amber ma teraz. Czyściutki, zadbany, najedzony, leczony. Pięknieje bo czuje się szczęśliwy i bezpieczny. 1 1 Quote
KrystynaS Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 Dobrze, że po fajnym spacerze wraca do ciepłego domu. Gdyby został w schronisku nie wiem jak by przetrwał te mrozy o ile by przetrwał. On taki chudy, ale teraz chyba już trochę przytył. 2 Quote
agat21 Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 Amberek ma się bardzo dobrze, drapanie na szczęście nie wraca, jest dużo lepiej. P. Magda napisała mi, że jest bardzo grzeczny, ale wczoraj chciał na spacerze pobawić się z jakimś innym psem, czyli polatać sobie z nim, a tu nic z tego.. no i był lament! :D Trzeba mu zakupić linkę, na której mógłby sobie trochę pohasać i być pod kontrolą. Nie dziwota przecież, że chce trochę swobody jednak bidul mieć. Rozejrzę się w zooplusie, może razem z karmą kupimy od razu. 6 1 Quote
agat21 Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 A, i właśnie probiotyk Amberek zaczął brać. :) 2 Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Zapytam koleżankę, której pożyczałam jakiś czas temu 5 metrową taśmę. Zrobioną z super surówca, łatwego do mycia. jeśłi może mi szybko oddać, to chętnie pożyczę Amberkowi. Kupiłam ja w maxi zoo dla mojego Rokusia. Nie była tania, ale jest super. 1 Quote
agat21 Posted January 19, 2021 Author Posted January 19, 2021 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Zapytam koleżankę, której pożyczałam jakiś czas temu 5 metrową taśmę. Zrobioną z super surówca, łatwego do mycia. jeśłi może mi szybko oddać, to chętnie pożyczę Amberkowi. Kupiłam ja w maxi zoo dla mojego Rokusia. Nie była tania, ale jest super. Dziękuję Ci bardzo, ale 5 m to trochę za mało dla Amberka, żeby mógł sobie pobiegać z innym psiakiem ;) P. Magda musiałaby biegać razem z nim, a powiedziała, że nie jest tak szybka :D Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Przed chwilą, agat21 napisał: Dziękuję Ci bardzo, ale 5 m to trochę za mało dla Amberka, żeby mógł sobie pobiegać z innym psiakiem ;) P. Magda musiałaby biegać razem z nim, a powiedziała, że nie jest tak szybka :D Z jednej strony szkoda, z drugiej fajnie, że 5 metrów to dla niego za mało:) Quote
KrystynaS Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 To kup agat linkę 10 metrową, chyba starczy. Dobrze, że pobierze trochę probiotyku, ureguluje przewód pokarmowy. Czyli sprawa drapania można powiedzieć rozwiązana czy jeszcze nie zupełnie Quote
Nadziejka Posted January 19, 2021 Posted January 19, 2021 Tulinkam zachwycam i z serca calego sciskam za wszystko Amberkowe I Za Twojego piesiunia Agacku stoookrosci Quote
Recommended Posts