Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
53 minuty temu, Ewa Marta napisał:

No niestety.... Państwo się wycofali. Uznali, że to za wcześnie po śmierci ich ukochanego psa. Szkoda, że zajmowali czas mój i Anety. Wielka szkoda, bo Mela miałaby u nich dobrze, ale nic na siłę. Dalej szukamy domku:(

Szkoda, głównie że bez sensu zajmowali Wam czas, ale może na Melunię czeka lepszy domek  :)

• Like 2
Posted

Myślę , że to pretekst , by nie urazić nikogo. Może mieli ochotę na wycieczkę tylko właśnie pytanie po kie licho zabierają czas i robią nadzieję?

• Like 1
Posted

Dziecinada i tyle, może się komuś narażę, ale nie rozumiem tłumaczenia, że ktoś nie jest gotowy na nowego psa po śmierci poprzedniego. To po co szukali i zawracali 4 litery?

Melcia znajdzie super dom u kogoś kto się zakocha od pierwszego wejrzenia, zobaczycie

• Like 2
Posted

Myślę, że mówiła prawdę. Bo jak zaczęły się rozmowy, to cały czas mówiła o swoim psiaku. Wcześniej szukała psa identycznego, ale ktoś jej wyjaśnił, że to nie jest dobry pomysł i znalazła Melę... Miałaby tam dobrze, Państwo pełni miłości, ale to Panią przerosło i jak zaczęła sobie wyobrażać Melę w ich domu, to nie dala rady. Wielka szkoda. Powiedziałam Pani, żeby zaczekała z adopcją jeśli tak czuje, bo żaden pies nie będzie jej Mikusiem:(

Posted

W sumie dobrze, że szczerze powiedziała, że nie jest jednak gotowa na nowego psa. Pewnie spotkanie w hoteliku uzmysłowiło jej to, że ból jest zbyt mocny :( Rozumiem to. A dla Melci szukamy domku dalej.

• Like 2
Posted
Dnia 20.11.2020 o 11:24, Ewa Marta napisał:

Myślę, że mówiła prawdę. Bo jak zaczęły się rozmowy, to cały czas mówiła o swoim psiaku. Wcześniej szukała psa identycznego, ale ktoś jej wyjaśnił, że to nie jest dobry pomysł i znalazła Melę... Miałaby tam dobrze, Państwo pełni miłości, ale to Panią przerosło i jak zaczęła sobie wyobrażać Melę w ich domu, to nie dala rady. Wielka szkoda. Powiedziałam Pani, żeby zaczekała z adopcją jeśli tak czuje, bo żaden pies nie będzie jej Mikusiem:(

Mnie takie telefony rozwalaja... Nie wiem czemu ktoś dzwoni skoro jeszcze nie chce innego psiaka.

Moze jestem niesprawiedliwa, nie wiem.

Posted
3 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Bardzo dziękujemy za wpłatę 226,10 zł z bazarku Gabi79! To wielka pomoc:)

Bardzo się cieszę, że udało się utargować tyle na bazarku

Posted
11 minut temu, Gabi79 napisał:

Bardzo się cieszę, że udało się utargować tyle na bazarku

To prawie opłacony pobyt Meli w listopadzie:) Piękny wynik:) Bardzo dziękujemy:)

A my mamy kolejny ciekawy domek na horyzoncie. Pan przemaglowany przeze mnie , wysyła zdjęcia swojej suni (podobnej do naszej suni i też Meli). Mam już wstępnie sprawdzoną lokalizację. Czekamy co przyniesie spotkanie z całą rodzinką:) Poprosimy o kciuki:)

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
32 minuty temu, Ewa Marta napisał:

To prawie opłacony pobyt Meli w listopadzie:) Piękny wynik:) Bardzo dziękujemy:)

A my mamy kolejny ciekawy domek na horyzoncie. Pan przemaglowany przeze mnie , wysyła zdjęcia swojej suni (podobnej do naszej suni i też Meli). Mam już wstępnie sprawdzoną lokalizację. Czekamy co przyniesie spotkanie z całą rodzinką:) Poprosimy o kciuki:)

A skąd jest rodzina? Tzn. z jakiego miasta? Trzymam kciuki!!! 

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

O której mają być?

Jeszcze nie dogadali godziny, ale po południu. Rozmawiałam jeszcze dzisiaj z żoną Pana i uczulałam bardzo na wykonanie badań kontrolnych kału po leczeniu lamblii. Pani się trochę zmartwiła. Pan jej o tym nie mówił. mają jeszcze rozmawiać:( 

Posted

Chyba przestanę podawać swój numer w ogłoszeniach:( Adopcji nie będzie:( Okazało się, że Pan nic o lambliach Pani nie powiedział. Powiedział mi, że chcą ją adoptować, ale w..... styczniu:( Mówię, że nie ma mowy. Pan pyta, czy jeśli będzie płacił za jej jedzenie, to czy może na nich zaczekać. Mówię, że to nie tylko jedzenie, ale utrzymanie w hotelu, kolejne badanie kału itp... To go przeraziło, a mnie uświadomiło, że jeśli na wejściu martwią go takie koszty, to co by było, gdyby Mela zachorowała:(  

Jestem rozczarowana bardzo:(

Posted

Szkoda, że kolejny dom okazał się niewypałem, ale lepiej, że nie doszło do adopcji, bo kto wie, co by było, gdyby sunia potrzebowała leczenia.

• Like 1