elik Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 2 minuty temu, Poker napisał: Ja się bałam , że dogo umarła. Takie słychy chodziły. Na szczęście okazało się, że to nieprawda. Nie widzę dat przy postach :( Quote
uxmal Posted September 15, 2020 Posted September 15, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: Ja się bałam , że dogo umarła. Dogo może w każdej chwili zostać wyłączonone. Trzeba mieć plan B . Tak na wszelki wypadek. 1 1 Quote
seramarias Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 I ja zaglądam na wątek pięknej Melci. 7 godzin temu, uxmal napisał: Dogo może w każdej chwili zostać wyłączonone. Trzeba mieć plan B . Tak na wszelki wypadek. Popieram Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 10 godzin temu, Poker napisał: Ja się bałam , że dogo umarła. Brakowało czegoś przez te kilka dni, co? 10 godzin temu, elik napisał: Wspaniale, że suni9a już bezpieczna. Teraz będzie tylko lepiej. Jestem pewna, że będzie lepiej:) Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: Dogo może w każdej chwili zostać wyłączonone. Trzeba mieć plan B . Tak na wszelki wypadek. To prawda, trzeba pozbierać kontakty, mieć możliwość kontaktowania się poza dogo. 7 godzin temu, Nesiowata napisał: Jestem i ja. Bardzo fajnie! Bardzo serdecznie dziękuję za wpłatę dla suniek. Figa i Mela dostały po 10 zł od Cioci Nesiowatej:) 2 godziny temu, seramarias napisał: I ja zaglądam na wątek pięknej Melci. Popieram Bardzo Ci dziękuję za wczorajszy kontakt. To pokazuje, że warto mieć zapisane swoje numery:) 1 Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Zniknęła opcja edytowania na dole przy poście. Żeby edytować, trzeba na górze postu kliknąć 3 kropki i tam wybrać edycję. Chciałam wpisać wpłatę Nesiowatej i automatycznie nacisnęłam "cytuj", które jest w miejscy starego "edytuj". Quote
uxmal Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 47 minut temu, Ewa Marta napisał: Zniknęła opcja edytowania na dole przy poście. Żeby edytować, trzeba na górze postu kliknąć 3 kropki i tam wybrać edycję. Chciałam wpisać wpłatę Nesiowatej i automatycznie nacisnęłam "cytuj", które jest w miejscy starego "edytuj". A czy wiesz gdzie mogę znaleźć kto mnie cytuje. To bylo bardzo praktyczne rozwiązanie Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 16 minut temu, uxmal napisał: A czy wiesz gdzie mogę znaleźć kto mnie cytuje. To bylo bardzo praktyczne rozwiązanie Tej opcji nie znałam nawet wcześniej. Nie mam pojęcia. Może ktoś wie? Dogo ruszyło i stan konta Meli się powiększa:) Bardzo pięknie dziękujemy za wpłatę 150 zł Seramarias:) Quote
elik Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: A czy wiesz gdzie mogę znaleźć kto mnie cytuje. To bylo bardzo praktyczne rozwiązanie 1 godzinę temu, Ewa Marta napisał: Tej opcji nie znałam nawet wcześniej. Nie mam pojęcia. Może ktoś wie? To jest tam gdzie było, czyli w "dzwonku" na górze, po prawej stronie koło piktogramu wiadomości. Tam jest też kto nas lajkuje. Quote
elik Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 2 godziny temu, Ewa Marta napisał: To prawda, trzeba pozbierać kontakty, mieć możliwość kontaktowania się poza dogo. Też tak uważam. Ale to trzeba byłoby już zrobić, bo nie wiadomo kiedy znowu dogo walnie i nie będzie jak zebrać tych kontaktów. Tylko jak to zrobić? Dobrze byłoby, gdyby ktoś zaufany zechciał zebrać numery telefonów i adresy e-mail tych, którzy będą chcieli je podać. Musi to być jedna osoba, żeby było wiadomo do kogo potem uderzać o dane kontaktowe. Oczywiście te dane trzeba będzie zgromadzić poza dogo, na własnym dysku. Trzeba to zrobić jak najprędzej. 1 Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 59 minut temu, elik napisał: To jest tam gdzie było, czyli w "dzwonku" na górze, po prawej stronie koło piktogramu wiadomości. Tam jest też kto nas lajkuje. Myślałam, że jest jakaś inna opcja, która oznacza tylko cytaty. W dzwonku rzeczywiście są oznaczone reakcje innych:) Quote
Tyśka) Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Melduję się u Melci i mocno zaciskam za szybkie przekonanie się, że ludzie są dobrzy :) Wspaniale, że jest już na wolności. O zebraniu kontaktów też pomyślałam, bo Dogomania jest jednym z nielicznych psiarskich Forum, które się zachowało do "dzisiejszych" czasów. Inne, na których byłam już dawno umarły i to z dnia na dzień... Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 23 minuty temu, Tyśka) napisał: Melduję się u Melci i mocno zaciskam za szybkie przekonanie się, że ludzie są dobrzy :) Wspaniale, że jest już na wolności. O zebraniu kontaktów też pomyślałam, bo Dogomania jest jednym z nielicznych psiarskich Forum, które się zachowało do "dzisiejszych" czasów. Inne, na których byłam już dawno umarły i to z dnia na dzień... Tutaj też Cię przywitam:) Mela robi niewielkie postępy:) Została wyniesiona na dwór i powoli uczy się chodzić na smyczy. Jak już skończy lamentować na widok człowieka i odważy się dopuścić go bliżej, daje brzusio do głaskania. Jest cudowna:) Szew posterylkowy wygląda tak sobie. Dzisiaj będzie go oglądał na zdjęciach wet, a Aneta przemywa go octeniseptem. Tak wyglądała na dzisiejszym spacerze na smyczy: 1 Quote
uxmal Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 3 godziny temu, elik napisał: Też tak uważam. Ale to trzeba byłoby już zrobić, bo nie wiadomo kiedy znowu dogo walnie i nie będzie jak zebrać tych kontaktów. Tylko jak to zrobić? Dobrze byłoby, gdyby ktoś zaufany zechciał zebrać numery telefonów i adresy e-mail tych, którzy będą chcieli je podać. Musi to być jedna osoba, żeby było wiadomo do kogo potem uderzać o dane kontaktowe. Oczywiście te dane trzeba będzie zgromadzić poza dogo, na własnym dysku. Trzeba to zrobić jak najprędzej. A może umówimy się tak że jakby coś uderzyło to lecimy na grupę dogomania.pl na Fb. Quote
elik Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 47 minut temu, uxmal napisał: A może umówimy się tak że jakby coś uderzyło to lecimy na grupę dogomania.pl na Fb. Dla mnie fb jest beznadziejne do takiego działania, jakie tu uprawiamy. Każdy psiak powinien mieć swoją działkę, a to mało realne na fb. A co z osobami, które nie maja profilu na fb? fb z czasów, gdy zaczynałam tam bywać było zupełnie inne. W dużej mierze można było działać intuicyjnie. Po wielu zmianach, jakie tam wprowadzono, a każda na gorsze, zupełnie nie potrafię się tam poruszać, że o utworzeniu wydarzenia, co kie3dyś było prostą czynnością, nawet nie wspomnę. Quote
elik Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 3 godziny temu, Ewa Marta napisał: Szew posterylkowy wygląda tak sobie. Dzisiaj będzie go oglądał na zdjęciach wet, a Aneta przemywa go octeniseptem. Tak wyglądała na dzisiejszym spacerze na smyczy: Blizna po sterylce, jak większość z tego schronu, mocno zaczerwieniona :( Ale ząbeczki prześliczne, bielutkie perełki. Quote
Isiak Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Miałam wpłacić w poniedziałek, przepraszam za zwłokę - ale za to poleciało "z odsetkami" :))) Quote
uxmal Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 9 godzin temu, elik napisał: To jest tam gdzie było, czyli w "dzwonku" na górze, po prawej stronie koło piktogramu wiadomości. Tam jest też kto nas lajkuje. Nie mam dzwonka. :( byl przed aktualizacją. Może jest widoczny na kompie a niedostepny na tablecie I tel. Quote
elik Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 6 godzin temu, uxmal napisał: Nie mam dzwonka. :( byl przed aktualizacją. Może jest widoczny na kompie a niedostepny na tablecie I tel. Myślę, że nie powinno być w tym różnicy pomiędzy kompem a tabletem, ale wszystko jest możliwe :) Cytat Po ostatnich zmianach na dogo nie widzę aktywności forum. A gdzie można było zobaczyć tą aktywność? Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 12 godzin temu, Isiak napisał: Miałam wpłacić w poniedziałek, przepraszam za zwłokę - ale za to poleciało "z odsetkami" :))) Bardzo dziękujemy! W poniedziałek nie mogłaś wpłacić, bo ja nie podałam wcześniej numeru konta, a dogo podniosło się dopiero we wtorek w nocy:) Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 13 godzin temu, Isiak napisał: Miałam wpłacić w poniedziałek, przepraszam za zwłokę - ale za to poleciało "z odsetkami" :))) Dotarła już wpłata od Isiak! Daj nam losie takie odsetki za zwłokę 1 dnia:) Sunie dostały zamiast obiecanych 25 zl dla każdej aż 40 zl dla każdej:) Pięknie dziękujemy!!!! Dziękujemy też baaaardzo mocno Dorci 01 za wpłatę 20 zł stałej dla Figi i 20 zł stałej dla Meli:) Quote
Tyśka) Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 15 godzin temu, uxmal napisał: Nie mam dzwonka. :( byl przed aktualizacją. Może jest widoczny na kompie a niedostepny na tablecie I tel. Aktualnie nie ma panelu logowania w wersji mobilnej. Jeśli ktoś był stale zalogowany na Forum na telefonie/tablecie to jest szczęściarzem i ma dostęp do Dogomanii z pozycji usera. Jeśli jednak nie jest zalogowany to nie może tego zrobić :( Ale nawet jeśli jest zalogowany na telefonie to nie ma PW, dzwonków itd. (na komputerze wszystko działa jak należy) - może dodadzą tę opcję w wersji mobilnej, może im to umknęło. 2 Quote
Livka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla Meli przeznaczył 100 zł. Konto już mam. Quote
Recommended Posts