Jump to content
Dogomania

Koniec rozliczony Mamy imię!!! Płyń po morzach i oceanach marzeń, bądź szczęśliwa. Nadaję Ci imę Tasza. Bazarek imieniny dla Suni no name do 21.06.2020

Recommended Posts

Posted
50 minut temu, Poker napisał:

Moje ulubione imię Bella. Ukochana tymczasowiczka tak się nazywała. Była u nas 12 lat temu.

Masz jej zdjęcie? 

Posted
47 minut temu, elik napisał:

Tak miała też na imię moja sunia przygarnięta z lublińskiego schronu. Dożyła z nami 16-tu lat.

Wow! 16 lat.

Posted
33 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Wszystkie imiona mają coś w sobie. Piękne sa:)

Zawsze jak jest bazarek imienny próbuje wymyśleć imię I nie mam pomysłu:)

Posted
2 godziny temu, uxmal napisał:

Masz jej zdjęcie? 

Jasne, od 12 lat stale dostaję. Teraz 21 czerwca będzie rocznica jak ją oddałam  i chorowałam tydzień. Miałam taka deprechę ,że strach.

.929988504_Bella4.JPG.3b4db26219475acc54e7f9690ae4b3e2.JPG

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Zajrzałam już wcześniej :). 

Oooo :)* Jak będziesz miała czas to wpadnij :)

Posted
7 minut temu, Poker napisał:

Jasne, od 12 lat stale dostaję. Teraz 21 czerwca będzie rocznica jak ja oddałam  i chorowałam tydzień. Miałam taka deprechę ,że strach,

.

Też bym pewnie miała. :( po każdym psie. 

Posted

Mam problem, na które imię zagłosować?  Już mialam zagłosować, a tu pojawiły się nowe propozycje i mam dylemat. To może będzie sunia trojga imion? Płyń po morzach i oceanach marzeń, bądź szczęśliwa. Nadaję Ci imię Koja, Bella z domu Tasza

• Like 2
Posted
Przed chwilą, jankamałpa napisał:

Mam problem, na które imię zagłosować?  Już mialam zagłosować, a tu pojawiły się nowe propozycje i mam dylemat. To może będzie sunia trojga imion? Płyń po morzach i oceanach marzeń, bądź szczęśliwa. Nadaję Ci imię Koja, Bella z domu Tasza

Jak arytokrata :)