rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 6 godzin temu, Alaa napisał: To ja doloze temu Ogorku 50zl stalej. Omatko!!! Dziękuję, Alaa!!! Mamy pełne deklaracje! 1 Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 6 godzin temu, uxmal napisał: Ale się Rozi ucieszy dzisiaj rano. 1 godzinę temu, Tianku napisał: Noooo :) Dawno nie miałam takiego poranka 1 Quote
hop! Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Dnia 2.03.2020 o 15:56, rozi napisał: Tak naprawdę, to ja z niczym nie mam problemu od początku :))) Jak bez problemu znajdziesz dobry dom stały dla Ogórka, to uznam Cię za szczęściarę. :-) 1 Quote
malagos Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 52 minuty temu, hop! napisał: Jak bez problemu znajdziesz dobry dom stały dla Ogórka, to uznam Cię za szczęściarę. :-) nawet jeśli z problemem, to też będzie super :) 1 Quote
hop! Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 2 godziny temu, malagos napisał: nawet jeśli z problemem, to też będzie super :) Ale najlepiej bez problemu. :-)) 2 Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Dobrze słychać, coraz lepiej słychać, nic nie będę pisać, bo na włosku wisi to "lepiej". Quote
uxmal Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 No i teraz przycupnę w pozycji oczekującej na wieści 1 Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: No i teraz przycupnę w pozycji oczekującej na wieści Wygląda na to, że jest zarezerwowany Jeśli Kiyoshi dogra sprawę transportu, to jutro... DT czeka na Ogórka. Matko... Quote
uxmal Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 6 minut temu, rozi napisał: Wygląda na to, że jest zarezerwowany Jeśli Kiyoshi dogra sprawę transportu, to jutro... DT czeka na Ogórka. Matko... :))) fajnie :) Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Pani Anna G-R zadeklarowała jeszcze jednorazowo 50zł na pierwsze potrzeby Ogórka mojego. Idę się powiesić, bo to ponad moje siły jest! Ten odzew wspaniały. Dziękuję!!! Quote
Poker Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 29 minut temu, rozi napisał: Pani Anna G-R zadeklarowała jeszcze jednorazowo 50zł na pierwsze potrzeby Ogórka mojego. Idę się powiesić, bo to ponad moje siły jest! Ten odzew wspaniały. Dziękuję!!! TY się nie wieszaj, bo się nie nacieszysz Ogóraskiem. No chyba , że zamierzasz na czyjejś szyi. 1 Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 6 minut temu, Poker napisał: TY się nie wieszaj, bo się nie nacieszysz Ogóraskiem. No chyba , że zamierzasz na czyjejś szyi. Mnie się cały czas wydaje, że on do mnie jedzie. Nie ma lekko :( Quote
uxmal Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 14 minut temu, Poker napisał: TY się nie wieszaj, bo się nie nacieszysz Ogóraskiem. No chyba , że zamierzasz na czyjejś szyi. Skończyły mi się lajki :) Quote
uxmal Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 8 minut temu, rozi napisał: Mnie się cały czas wydaje, że on do mnie jedzie. Nie ma lekko :( Nie wiem jak to jest ale chyba bym nie jadła z nerwów. I nogi od chodzenia w kółko miałabym zjechane. Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Skończyły mi się lajki :) No ja ciągle mam niedomiar Quote
rozi Posted March 4, 2020 Author Posted March 4, 2020 Muszę iść spać. Czekam na wiadomości od Kiyoshi, czy się uda jutro. Wszystkim życzę takiej radości, jaką ja mam. Ogórek jeszcze nic nie wie. Dobrej nocy, dobrych snów! Quote
kiyoshi Posted March 4, 2020 Posted March 4, 2020 Przepraszam rozi....nie uda się jutro :( ta Asia któr miała zabierać dwa piaczki na SŁupsk...musiała odwolać transport, bo w Radysach nadal nie potrafią jej powiedziec, czy psy które chce zabrać SĄ czy NIE...:( szukają :( Przykro mi...naobilam nadzieji....Jesli się uda i ta Asia zorganizuje inny transport przed 13tym to bedzie o nas pamiętać..Jeśli nie- to zabierze swoje psy z Pati i Ogórem te 13tego... Tyle dobrze, że Oórka udało się zarezerwować... Chociaż ja to w radysach wszelkie wieści przyjmuje z jakims ciężarem...ale to już moje takie.... No nic...dobrej nocy..przykro mi naprawde Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 9 godzin temu, kiyoshi napisał: musiała odwolać transport, bo w Radysach nadal nie potrafią jej powiedziec, czy psy które chce zabrać SĄ czy NIE...:( szukają :( Czyli były zarezerwowane, a nie wiadomo, czy są? Kiyoshi, bardzo proszę, sprawdź naszą rezerwację, czy Ogórek jest. Może ktoś mógłby go pilnować w jakiś sposób, zaglądać do niego, póki nie wyjedzie... Quote
Tianku Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 23 minuty temu, rozi napisał: Może ktoś mógłby go pilnować w jakiś sposób, zaglądać do niego, póki nie wyjedzie... tam to nierealne Quote
Aska7 Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 No nie wyorażam sobie, że teraz mógłby zniknąć : ( 1 Quote
rozi Posted March 5, 2020 Author Posted March 5, 2020 Szukałam kiedyś (na odległość) starego pieska, o którym mówili w schronie, i wolontariuszka, że na pewno go nie ma, że przepatrzyli wszystkie boksy, że umarł, ale nie odpuszczałam i jakoś jednak znaleźli. Siedział w boksach kwarantanny, nie wiadomo czemu, bo w schronisku był ponad dwa lata. Quote
Alaa Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 Nie moga znalezc zarezerwowanych psow, niedobrze. Rozi ja nie znam realiow ale nie da sie tam zadzwonic do kogos ogarnietego mniej wiecej i zeby powierdzil rezerwacje Ogorka tak na sicher? Quote
Recommended Posts