uxmal Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 8 godzin temu, rozi napisał: Ktoś może wie, jak przesłać z telefonu plik audio? Kos tak pięknie u mnie śpiewa Tak https://voca.ro/3c2GcVGy4eE 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 Kos :))) Ojjj, znam ja tego jegomościa :) U mnie też siadają pojedynczo na czubkach drzew i nawołują. 1 Quote
uxmal Posted April 5, 2020 Posted April 5, 2020 8 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Kos :))) Ojjj, znam ja tego jegomościa :) U mnie też siadają pojedynczo na czubkach drzew i nawołują. Moja mama nazywa je truskawkowy ptaszek :))) Pięknie śpiewa. A taki niby zwyczajny, czarny gościu :) Quote
Aska7 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Ja im zimą nadziewam połówki jabłek na siatkę ogrodzeniową : ) i daję rodzynki, bo one są głównie owocożerne. I siedzą u mnie w jałowcach, bo ich owoce też bardzo lubią : ) 1 Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: Tak https://voca.ro/3c2GcVGy4eE Wiedziałam, że sobie z tym poradzisz :))) Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 3 godziny temu, Aska7 napisał: Ja im zimą nadziewam połówki jabłek na siatkę ogrodzeniową : ) i daję rodzynki, bo one są głównie owocożerne. I siedzą u mnie w jałowcach, bo ich owoce też bardzo lubią : ) U mnie mają spiżarnię na dzikiej róży :))) I nie tylko one. Mam dwa krzaki dzikiej róży. Każdego roku jeden na nalewkę, drugi jako spiżarnia dla ptaków, i tak na zmianę. 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Dajcie tu Ogórka! Bo nam się wątek ornitologiczny robi :))) Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 6 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Dajcie tu Ogórka! Bo nam się wątek ornitologiczny robi :))) Po południu poproszę o jakąś fotkę. Chyba że chcesz plik audio, jak Ogórek śpiewa, zostawiony w mieszkaniu :D 1 Quote
Aska7 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 34 minuty temu, rozi napisał: Po południu poproszę o jakąś fotkę. Chyba że chcesz plik audio, jak Ogórek śpiewa, zostawiony w mieszkaniu :D Ja chcę 1 Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 Nasze poprzednie suczydełko - Didi, rasa Rejsztokiemski Stróżujący ;))) wyła jak stary odkurzacz Czajka. 2 Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Ja chcę Niemaniema. Uwaga, donoszę!!! Ogórek nasz jest umówiony na kastrację w klinice Tygrysek w Słupsku na czwartek, na 10:00 Klinika ma podobno bardzo dobre opinie. Będzie miał badania podstawowe (w tym nerkowe i wątrobowe), cena 80zł. Przy okazji narkozy będzie obejrzany, czy wszystko w porządku, uszy, zęby, pazurki, co tam tylko. Cena kastracji 350zł. 1 1 Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: To nie zdąży Zdążyłoby się ufarbować w cebuli, ale nie zdąży wzorków wyskrobać :) Quote
Dusia-Duszka Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: To nie zdąży Daj spokój z tym malowaniem. Drapane też się dobrze prezentują :))) Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 Przed chwilą, Dusia-Duszka napisał: Daj spokój z tym malowaniem. Drapane też się dobrze prezentują :))) Patrz wyżej. Quote
Aska7 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 22 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Daj spokój z tym malowaniem. Drapane też się dobrze prezentują :))) Kraszanki to chyba bolesne Quote
Aska7 Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 4 minuty temu, rozi napisał: A te botoksy nie? Nie wiem, nie stosuję Quote
rozi Posted April 6, 2020 Author Posted April 6, 2020 Doszły wpłaty stałe od: Alaa Perełka1 koja Uzupełniam... Quote
Tyśka) Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Trzymam kciuki za kastrację. Ogłosiłam Ogórka na Gdańsk, a teraz modzę coś na Sopot. Niestety, na Gdańsk ogłoszenie wisi do sprawdzenia... ja nie wiem, może moderatorzy chcą psa o tak oryginalnym imieniu na wyłączność, że ogłoszenia nie puścili dalej...? Dawno tak długo nie czekałam na akceptację. EDIT: Ogłoszenie na GDAŃSK Ogłoszenie na SOPOT Przyznaję, że mam dośc fatalny czas i inne myśli zaprzątają mi głowę, więc pisanie idzie mi ostatnio nie najlepiej. Bardzo proszę o sugestie co zmienić, co poprawić. 1 Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Trzymam kciuki za kastrację. Ogłosiłam Ogórka na Gdańsk, a teraz modzę coś na Sopot. Niestety, na Gdańsk ogłoszenie wisi do sprawdzenia... ja nie wiem, może moderatorzy chcą psa o tak oryginalnym imieniu na wyłączność, że ogłoszenia nie puścili dalej...? Dawno tak długo nie czekałam na akceptację. EDIT: Ogłoszenie na GDAŃSK Ogłoszenie na SOPOT Przyznaję, że mam dośc fatalny czas i inne myśli zaprzątają mi głowę, więc pisanie idzie mi ostatnio nie najlepiej. Bardzo proszę o sugestie co zmienić, co poprawić. Dziękuję, Tysiu To na Sopot oczywiście lepsze, bardziej serdeczne. Dodaj/ zamień zdjęcia, o Ogórku wiele mówią te: Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 W ramach pobytu jajecznego w Lecznicy poprosiłam też o czip. O ile będzie zarejestrowany od razu w Safe Animal. Rejestracja - moim zdaniem - na obecny DT. Quote
Recommended Posts