Jump to content
Dogomania

['] ***** OGÓREK *** czyste złoto piesek ***** JUŻ w Domu Stałym *** DZIĘKUJĘ!!! ***

Recommended Posts

Posted
8 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Kos :))) Ojjj, znam ja tego jegomościa :) U mnie też siadają pojedynczo na czubkach drzew i nawołują. 

Moja mama nazywa je truskawkowy ptaszek :))) Pięknie śpiewa. A taki niby zwyczajny, czarny gościu :)

Posted

Ja im zimą nadziewam połówki jabłek na siatkę ogrodzeniową : ) i daję rodzynki, bo one są głównie owocożerne. I siedzą u mnie w jałowcach, bo ich owoce też bardzo lubią : )

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Aska7 napisał:

Ja im zimą nadziewam połówki jabłek na siatkę ogrodzeniową : ) i daję rodzynki, bo one są głównie owocożerne. I siedzą u mnie w jałowcach, bo ich owoce też bardzo lubią : )

U mnie mają spiżarnię na dzikiej róży :))) I nie tylko one. 

Mam dwa krzaki dzikiej róży. Każdego roku jeden na nalewkę, drugi jako spiżarnia dla ptaków, i tak na zmianę.

• Like 1
Posted
6 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Dajcie tu Ogórka! Bo nam się wątek ornitologiczny robi :))) 

Po południu poproszę o jakąś fotkę. Chyba że chcesz plik audio, jak Ogórek śpiewa, zostawiony w mieszkaniu   :D

• Like 1
Posted
34 minuty temu, rozi napisał:

Po południu poproszę o jakąś fotkę. Chyba że chcesz plik audio, jak Ogórek śpiewa, zostawiony w mieszkaniu   :D

Ja chcę

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Aska7 napisał:

Ja chcę

Niemaniema.

Uwaga, donoszę!!!

Ogórek nasz jest umówiony na kastrację w klinice Tygrysek w Słupsku na czwartek, na 10:00

Klinika ma podobno bardzo dobre opinie.

Będzie miał badania podstawowe (w tym nerkowe i wątrobowe), cena 80zł.

Przy okazji narkozy będzie obejrzany, czy wszystko w porządku, uszy, zęby, pazurki, co tam tylko.

Cena kastracji 350zł.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Trzymam kciuki za kastrację.

Ogłosiłam Ogórka na Gdańsk, a teraz modzę coś na Sopot. Niestety, na Gdańsk ogłoszenie wisi do sprawdzenia... ja nie wiem, może moderatorzy chcą psa o tak oryginalnym imieniu na wyłączność, że ogłoszenia nie puścili dalej...? Dawno tak długo nie czekałam na akceptację.

EDIT: Ogłoszenie na GDAŃSK
Ogłoszenie na SOPOT

Przyznaję, że mam dośc fatalny czas i inne myśli zaprzątają mi głowę, więc pisanie idzie mi ostatnio nie najlepiej. Bardzo proszę o sugestie co zmienić, co poprawić.

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Trzymam kciuki za kastrację.

Ogłosiłam Ogórka na Gdańsk, a teraz modzę coś na Sopot. Niestety, na Gdańsk ogłoszenie wisi do sprawdzenia... ja nie wiem, może moderatorzy chcą psa o tak oryginalnym imieniu na wyłączność, że ogłoszenia nie puścili dalej...? Dawno tak długo nie czekałam na akceptację.

EDIT: Ogłoszenie na GDAŃSK
Ogłoszenie na SOPOT

Przyznaję, że mam dośc fatalny czas i inne myśli zaprzątają mi głowę, więc pisanie idzie mi ostatnio nie najlepiej. Bardzo proszę o sugestie co zmienić, co poprawić.

Dziękuję, Tysiu     milosc.gif

To na Sopot oczywiście lepsze, bardziej serdeczne. Dodaj/ zamień zdjęcia, o Ogórku wiele mówią te:

775789b3ae9bf1f5gen.jpg

bd8f572ba9d055e6gen.jpg

30c2e1145889793agen.jpg

ce3ed02dc2f353dbgen.jpg

Posted

W ramach pobytu jajecznego w Lecznicy poprosiłam też o czip. O ile będzie zarejestrowany od razu w Safe Animal.

Rejestracja - moim zdaniem - na obecny DT.