Aska7 Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 I Pani udało się zarejestrować w ciągu kilku minut i przeczytać cały wątek ? To miała szczęście, bo ostatnio po zmianach na dogo nowi użytkownicy czekali na zatwierdzenie rejestracji 2-3 dni. Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 19 minut temu, Aska7 napisał: I Pani udało się zarejestrować w ciągu kilku minut i przeczytać cały wątek ? To miała szczęście, bo ostatnio po zmianach na dogo nowi użytkownicy czekali na zatwierdzenie rejestracji 2-3 dni. Dogo można czytać bez rejestracji. Quote
Aska7 Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 5 minut temu, rozi napisał: Dogo można czytać bez rejestracji. Forum ??? Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 Dostałam sms od Pati!!! " MAŁY W AUCIE :) RUSZAM" Przyszło też parę zdjęć, wyślę do Uxmal, może wstawi. 1 1 Quote
Dusia-Duszka Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Żeby ten Ogóras kochany wiedział, jak kobity za nim szaleją :))))))) 3 Quote
mdk8 Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Powiem Wam .że. Na FB ta cudowna P.Ola robi z dogomaniakow wariatki. Cały czas nas szkaluje a oni jej przyklaskują. Quote
agat21 Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 Pies najważniejszy, nie ma co się wdawać w jakieś awantury. 1 Quote
Tianku Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 2 godziny temu, Aska7 napisał: Niech się walą : )))) Jest nasz : ) W punkt :D 1 Quote
bou Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 4 godziny temu, mdk8 napisał: Powiem Wam .że. Na FB ta cudowna P.Ola robi z dogomaniakow wariatki. Cały czas nas szkaluje a oni jej przyklaskują. ano nic,nic... 2 Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 Niech niech. Wykończona jestem po tych aferach. Ciekawa jestem (to pytanie do kiyoshi), czy osoba, która do mnie dzwoniła, to ta sama, która zamówiła transport dla psów niezarezerwowanych, znaczy tych, co ich nie znaleźli. Bo już wtedy ciśnienie mi podniosła. A dziś potraktowała mnie tak arogancko, że żadna dbałość o pieski tego nie tłumaczy. Teraz się rozłącza, kiedyś to było rzucenie słuchawką. No tragedia, jej koleżanka pieska nie dostała. A piesek w schronie od dawna, nagle się ocknęła? I jeszcze coś mówiła, że ta koleżanka (z Wrocławia!!!) może Ogórka przejąć od Patrycji gdzieś w trasie. W trasie z Radys do Słupska, przypominam. Strasznie się denerwowałam, bo jak mi tą słuchawką rzuciła, to się przestraszyłam, że ze mną nie chce rozmawiać, a pewnie ma układy w Radysach, no sto razy lepsze, niż ja, sierota, więc póki Pati nie dała znać o zapakowaniu, to siedziałam na bombie. No nic, jadą :))) Uxmal pewnie nie ma czasu, a ja cierpliwości dziś, w każdym razie przysięgam!!! że widziałam zdjęcia Ogórka naszego, w kenelu w samochodzie. Natomiast jeśli ta pani z Wrocławia nadal będzie się starać o adopcję, to sprawa jest o tyle łatwa, że Kasia (DT) regularnie we Wrocławiu bywa i może zrobić PA. Razem z Poker najlepiej. Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 3 minuty temu, Alaa napisał: Poprosze namiary na watek fejsbukowy. Daj spokój, Alaa, oni też pomagają psom. Tylko głupi są chyba, a z głupkami nie należy dyskutować. Quote
kiyoshi Posted March 13, 2020 Posted March 13, 2020 DZIEQCZYNY bardzo prosze chociaż tutaj zachowajmy się z taktem...błagam... Dziewczyna która chaiła dać dom miała dobre intencje, to dobra osoba....pisałam z nią potem na priv i wyjasniłyśmy wszystko Ale teraz INNE osoby mędrkują się.... Prosze tutaj chociaż nie bądźmy takie...nie można gradzić kimś kto chciał dać dom, a nie wiedział o istnieniu dogomanii Prosze pisać co u pieska Rozi, przepraszam Cie za ta sytuacje....nie potrzebnie w ogóle zareagowałam na ten wpis o DS...myślałam, że to się tak ułoży jak było np w przypadku Blusi...którą też Pani wypatrzyła prawie równoczesnie z Agat która zabrała ja na DT...wtedy nie było kłopotu i suni z DT poszła na DS który się zakochał w poście na fb na stronie radyskiej....spodziewałam się po prostu że ta Pani Ola uzna że ok, adoptuje go na spokojnie za kilka dni....no ja nie sądziłam...no zresztą, brakuje już słów... ps....i chciałam powiedziec że ja nie mogłam zaręczyć czy potwierdzić że ten dom jest ok...jak mogłam? widząc tylko czyjś profil na fb? pelno pośredników....pełno ludzi do motania:( sama stałam się pośrednikiem :( eh...zawsze się w coś wkopie...mam do tego talent jak nikt 2 Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 9 minut temu, kiyoshi napisał: DZIEQCZYNY bardzo prosze chociaż tutaj zachowajmy się z taktem...błagam... Dziewczyna która chaiła dać dom miała dobre intencje, to dobra osoba....pisałam z nią potem na priv i wyjasniłyśmy wszystko Ale teraz INNE osoby mędrkują się.... Prosze tutaj chociaż nie bądźmy takie...nie można gradzić kimś kto chciał dać dom, a nie wiedział o istnieniu dogomanii Prosze pisać co u pieska Rozi, przepraszam Cie za ta sytuacje....nie potrzebnie w ogóle zareagowałam na ten wpis o DS...myślałam, że to się tak ułoży jak było np w przypadku Blusi...którą też Pani wypatrzyła prawie równoczesnie z Agat która zabrała ja na DT...wtedy nie było kłopotu i suni z DT poszła na DS który się zakochał w poście na fb na stronie radyskiej....spodziewałam się po prostu że ta Pani Ola uzna że ok, adoptuje go na spokojnie za kilka dni....no ja nie sądziłam...no zresztą, brakuje już słów... ps....i chciałam powiedziec że ja nie mogłam zaręczyć czy potwierdzić że ten dom jest ok...jak mogłam? widząc tylko czyjś profil na fb? pelno pośredników....pełno ludzi do motania:( sama stałam się pośrednikiem :( eh...zawsze się w coś wkopie...mam do tego talent jak nikt Zapomnij o temacie. Tutaj się znamy i wszystko w porządku już, a że się pakujesz, to już Ci kiedyś pisałam, że masz złote serce, w moim rozumieniu. Quote
rozi Posted March 13, 2020 Author Posted March 13, 2020 Uxmal wstawia zdjęcia, jedzie piesunio nasz :))) Quote
Recommended Posts