rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 4 godziny temu, uxmal napisał: A ta restauracja jest wegańska czy mieszana? Krzywdy by mu nie zrobili, ale się podkopał i zwiał do Jordanka. Tam hulał, jak pijany zając, huśtał się i nie dopuszczał dzieci do karuzeli więc go zabrałam. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 2 godziny temu, Poker napisał: Przyda mi się maska przeciw smrodowa. Dziękuję,' bardzo dobry pomysł:) Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Krzywdy by mu nie zrobili, ale się podkopał i zwiał do Jordanka. Tam hulał, jak pijany zając, huśtał się i nie dopuszczał dzieci do karuzeli więc go zabrałam. Dobrze że Cię rodzice nie pogonili z tym prosiaczkiem. A szczepiony jest? Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 50 minut temu, Radek napisał: Coś niegrzeczny ten świnek. Może Behawiorysta by coś poradził? Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 16 minut temu, uxmal napisał: Dobrze że Cię rodzice nie pogonili z tym prosiaczkiem. A szczepiony jest? Kiedy go miałam szczepić? Wzięłam i zaraz zwiał przecież. Rodzice wpatrzeni w smartfony. Quote
Poker Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 2 minuty temu, rozi napisał: Kiedy go miałam szczepić? Wzięłam i zaraz zwiał przecież. Rodzice wpatrzeni w smartfony. W dzisiejszych czasach to normalka. Zresztą dzieci tez wpatrzone.Nawet roczne :( Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, Poker napisał: W dzisiejszych czasach to normalka. Zresztą dzieci tez wpatrzone.Nawet roczne :( Żeby z psami się tak dało, z kotami, to ludzie mieliby po kilkanaście. W kącie gdzieś, razem z chomikami. Ale zwierzaki, na szczęście, normalne. Ja cholery dostaję, jak widzę piesunia na smyczy, coś robi, węszy sobie, a ta p... sms-y wysyła i go ciągnie, nie patrząc. 2 1 Quote
elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Żeby z psami się tak dało, z kotami, to ludzie mieliby po kilkanaście. W kącie gdzieś, razem z chomikami. Ale zwierzaki, na szczęście, normalne. Ja cholery dostaję, jak widzę piesunia na smyczy, coś robi, węszy sobie, a ta p... sms-y wysyła i go ciągnie, nie patrząc. Ja dostaję cholery, ale nie tylko. Drę gębę na babę, bo to najczęściej tak kobity robią. Albo nawet jak nie gapi się w telefon, to i tak leci, jakby ją stado wilków gnało i nie da biednemu zwierzęciu powęszyć, pogadać z innymi psiakami. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 16 minut temu, Onaa napisał: Zaglądam, żeby zobaczyć jak idą prace :). :))) zwierzęta uwalniamy, mamy sprzęt do zrobienia oczka wodnego i rozpoczynamy rekultywację wysypiska śmieci. Pierszwa jest Poker. Założyła maskę przeciwsmrodową :) Quote
Dusia-Duszka Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 12 minut temu, elik napisał: Ja dostaję cholery, ale nie tylko. Drę gębę na babę, bo to najczęściej tak kobity robią. Albo nawet jak nie gapi się w telefon, to i tak leci, jakby ją stado wilków gnało i nie da biednemu zwierzęciu powęszyć, pogadać z innymi psiakami. Nooo... , przyznam, że mi się też zdarzyło warknąć: "Czemu go tak ciągniesz (szarpiesz) cym-ba-le!!!??? A gdyby był silniejszy od Ciebie to cooo?!?!". Reakcje były różne :))) Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 14 minut temu, elik napisał: Ja dostaję cholery, ale nie tylko. Drę gębę na babę, bo to najczęściej tak kobity robią. Albo nawet jak nie gapi się w telefon, to i tak leci, jakby ją stado wilków gnało i nie da biednemu zwierzęciu powęszyć, pogadać z innymi psiakami. Ja dostaje nerwicy kiedy widzę w parku człowieka -najczęściej kobietę - z psem na rękach. Po co ludzie biorą psiaka skoro nie szanują jego potrzeb. 1 Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 3 minuty temu, uxmal napisał: Ja dostaje nerwicy kiedy widzę w parku człowieka -najczęściej kobietę - z psem na rękach. Po co ludzie biorą psiaka skoro nie szanują jego potrzeb. Mnie widziałaś? Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Mnie widziałaś? Widziałam ale to nie był park. Quote
rozi Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Widziałam ale to nie był park. Ale z psem na rękach Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, rozi napisał: Ale z psem na rękach Ale nie w parku. :) Tyko bardzo Cię proszę odbioru fantów nie organizuj w parku... :) Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 Z tym wysypiskiem nic się nie da zrobić :( Trawę trzeba posiać i już! Za 1000 lat archeolodzy będą mieć frajdę !!!!! Quote
Radek Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Ja cholery dostaję, jak widzę piesunia na smyczy, coś robi, węszy sobie, a ta p... sms-y wysyła U mnie na osiedlu bywasz;) Quote
elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 14 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Nooo... , przyznam, że mi się też zdarzyło warknąć: "Czemu go tak ciągniesz (szarpiesz) cym-ba-le!!!??? A gdyby był silniejszy od Ciebie to cooo?!?!". Reakcje były różne :))) Chyba biorę przez zaskoczenie :) Nie spodziewają się, że z ust szacownej staruszki mogą padać TAKIE słowa hi hi hi Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 Przed chwilą, jola&tina napisał: Z tym wysypiskiem nic się nie da zrobić :( Trawę trzeba posiać i już! Za 1000 lat archeolodzy będą mieć frajdę !!!!! A nie chcesz pogrzebać łopatą albo grabiami przed wysiewem? Tam tyle skarbów. Quote
uxmal Posted February 2, 2020 Author Posted February 2, 2020 37 minut temu, elik napisał: Ja dostaję cholery, ale nie tylko. Drę gębę na babę, bo to najczęściej tak kobity robią. Albo nawet jak nie gapi się w telefon, to i tak leci, jakby ją stado wilków gnało i nie da biednemu zwierzęciu powęszyć, pogadać z innymi psiakami. 19 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Nooo... , przyznam, że mi się też zdarzyło warknąć: "Czemu go tak ciągniesz (szarpiesz) cym-ba-le!!!??? A gdyby był silniejszy od Ciebie to cooo?!?!". Reakcje były różne :))) To byście się na mnie wydarły. Mój Felek to koneser zapachów. Potrafi jedno źdźbło trawy wąchać od korzonka do czubka. Stroi i wącha 10 CM 2 przez kilkanaście minut. No muszę do popedzić lekko. Quote
jola&tina Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 16 minut temu, uxmal napisał: A nie chcesz pogrzebać łopatą albo grabiami przed wysiewem? Tam tyle skarbów. Ooooo nieeeeeeeee. Nie chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
elik Posted February 2, 2020 Posted February 2, 2020 10 minut temu, uxmal napisał: No muszę go popędzić lekko. Nooo nie wiem, czy on ma takie samo zdanie. Nie wiem. Quote
Recommended Posts