amikat Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Prośba o pomoc wynika też stad ze niestety Fundacja musi żebrać o każdy grosz. Jezlii pies był z katowickiego schronu a na psy z tgeo miejsca zbiera sie kasę to miło by było gdyby koszt utrzymania Lajli nie spoczywał tylko na nas. Dzieuje Maciaszku za pomoc. BARDZO Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 amikat napisał(a):Prośba o pomoc wynika też stad ze niestety Fundacja musi żebrać o każdy grosz. Jezlii pies był z katowickiego schronu a na psy z tgeo miejsca zbiera sie kasę to miło by było gdyby koszt utrzymania Lajli nie spoczywał tylko na nas. Dzieuje Maciaszku za pomoc. BARDZO My to wiemy Amikat. Tylko teraz nie ma kto się zająć wątkiem pozyskiwaniem funduszy, to jest dobijające :shake: Quote
maciaszek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Amikat, jeśli sytuacja będzie gardłowa (a pewnie taka jest?), będzie potrzeba, żeby wspomóc Lajlę jeszcze, ponad te 150 zł, to pisz! Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='maciaszek']Amikat, jeśli sytuacja będzie gardłowa (a pewnie taka jest?), będzie potrzeba, żeby wspomóc Lajlę jeszcze, ponad te 150 zł, to pisz! Kurcze, a jakieś bazarki na Laylę? maciaszku, masz jakieś rzeczy do wystawienia? Quote
maciaszek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Robię bazarki na katowickie schronisko na Fundację SOS, czyli... na Lajlę ;), bo jest finansowana i z tego i z tego źródła. Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 maciaszek napisał(a):Robię bazarki na katowickie schronisko na Fundację SOS, czyli... na Lajlę ;), bo jest finansowana i z tego i z tego źródła. No tak... kapuję. Ja nawet nie wiem kogo tu zaprosić, ciotki są już tak spłukane, na inne psy... Może zmasowana akcja ogłoszeniowa? Ona chyba nie ma ogłoszeń?? żadnych albo nie dużo? ktoś pamięta? Quote
Ola la Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Jestem jestem. 11 wrzesnika wrocilam z wyjazdu sluzbowego. Pisuje od kumpla. |Sama neta nimam i nie wiadomo kiedy miec będe...ale to inna historia. Jutro przejde sie do kafejki i porobie ogloszenia bo kiepskawo z nimi a wlasciwie nijako. a co u Lajli. Miała mieć dom.Wszystko było obgadane ....tylko ludzie nagle się rozpłyneli....a Lajla została. Poleciłam ją teraz znajomej ale jakos trace wiare w ludzkie zdecydowanie:shake: mam tez kupe rzeczy na bazarek.Moge komus przeslac zdjecia na maila????? Quote
maciaszek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Możesz przesłać mnie. Fotki. Opisy. Propozycje cen. Jutro/pojutrze wystawię. [email protected] Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Już maciaszek się zgłosiła :) Może ciotka jestem wredna też mi prześle zdjęcia na bazarek. To by było już coś dziewczyny ;) Quote
Ola la Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Kurcze tylko jak to teraz zrobic bo mam je na swoim kompie.Zgrac na plytke najlepiej i do kafejki wio? to sa glownie cuchy ,ktore przeslala mi randall i troche moich. to jutro wam poprzesylam . Quote
maciaszek Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ola, tylko pamiętaj, żeby dokładnie opisać ciuchy - podać ich wymiary (szerokość w biuście, długość rękawków/nogawek, itp.), rodzaj materiału, z jakiego są zrobione. Bo ludziska na pewno będą pytać. Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Oooo, jak ciuchy to już się doczekać nie umiem :diabloti: nie mam kasy, ale chociaż popatrzę na nie :diabloti: Quote
Ola la Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 maciaszku no ja bym zapomniala:evil_lol:znajac mnie. ok to wysle jutro. Laro ano ciuszki fajne:cool3:te od ranall wszystkie w rozmiarze s ale moje to m'ki. tez bym cos nowego ciuszkowego seeee kupiła....ale musze kupić garsonke i "eleganckie" buty :angryy: dobra to jutro wysylam zdjecia i zrobie cafeanimala i allegro iiiii alegratke Quote
__Lara Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ola la napisał(a):maciaszku no ja bym zapomniala:evil_lol:znajac mnie. ok to wysle jutro. Laro ano ciuszki fajne:cool3:te od ranall wszystkie w rozmiarze s ale moje to m'ki. tez bym cos nowego ciuszkowego seeee kupiła....ale musze kupić garsonke i "eleganckie" buty :angryy: dobra to jutro wysylam zdjecia i zrobie cafeanimala i allegro iiiii alegratke S-M, to moje rozmiary :loveu: Ooo, a co to cioteczko, masz nową pracę??? Quote
maciaszek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fotki jeszcze nie dotarły. Czekam cierpliwie :). Quote
jestem_wredna Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Wysmażyłam bazarek w ramach przerwy od pisania magisterki (Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!). Zapraszam. http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-czarnej-przerazonej-obawy-piesek-czarny-piesek-bialy-solniczki-do-24-09-a-146775/#post12987625 Quote
BoUnTy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ola la napisał(a):Kurcze tylko jak to teraz zrobic bo mam je na swoim kompie.Zgrac na plytke najlepiej i do kafejki wio? to sa glownie cuchy ,ktore przeslala mi randall i troche moich. to jutro wam poprzesylam . LoLa czym chata bogata, zawsze mozesz wpaśc do mnie, a kase z kafejki dać na Lajlę/ Marsa czy cholera wie jakiego innego psa ;> A u mnie to i cały dzien siedziec możesz - opłąt jak w kafejce :evil_lol: Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='jestem_wredna']Wysmażyłam bazarek w ramach przerwy od pisania magisterki (Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!). Zapraszam. http://www.dogomania.pl/forum/f99/dla-czarnej-przerazonej-obawy-piesek-czarny-piesek-bialy-solniczki-do-24-09-a-146775/#post12987625 Coś o tym wiem :diabloti: Dziękujemy za bazarek! :loveu: Quote
Ola la Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Porobiłam Lajli pare ogłoszeń.Jutro jeszcze cosik dorobie. Kurcze ależ "zabgrejjjjjdowali" tego cafeanimala .... 10 minut jedno ogłoszenie dodawałam. maciaszku zaraz Ci prześle bazarkowe fotki.Konczę opisy. Lajla - pies idealny - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Schroniska dla zwierząt - Przygarnij.pl Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Lajla to niewielka czarna 2 letnia sunia / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Lajla - niewielka sunia prosi o dom / Psy > Pozostałe - Bytom, Stroszek Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa Darmowe ogłoszenia drobne na Gumtree Katowice Baton skorzystam ale przy tobie ciężko będzie mi sie skupić na czymś sensownym:evil_lol:dwa waryjoty jak sie spotkaja to bywa ciekawie:cool3: ojej jestem_wredna dziękujemy pięknie za bazareczek dobra kobieto!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BoUnTy Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ola la napisał(a): Baton skorzystam ale przy tobie ciężko będzie mi sie skupić na czymś sensownym:evil_lol:dwa waryjoty jak sie spotkaja to bywa ciekawie:cool3: Ja będe grzeczna... usiąde z boczku i popije kawkę, Tobie tez kawki zaparzyć? Czy może herbatke z melissą i pomarańczą na uspokojenie? ]:-> Spoko maroko, ja ładnie pomogę, a przy okazji pogadmy i marsik sie ucieszy [oczywiscie z opłaty kafejkowej :diabloti:] ;P Fanci się ladnie do Ciebie pouśmiecha - ptrz jaka kusząca oferta ;P Zawsze mozesz przyjśc pod ręke z 'pluskwą' która nas zdzieli jak bedziemy za bardzo niegrzeczne ;P Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ola, wow, ile ogłoszeń :cool2::cool2::cool2::cool2: Quote
Ola la Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 __Lara napisał(a):Ola, wow, ile ogłoszeń :cool2::cool2::cool2::cool2: nio bejbe :lol: jeszcze dorobie :-D trza się wziać za fraki :evil_lol: kurcze czeka mnie prasowanie bazarkowych ciuchów:huh: :evil_lol: Quote
Ola la Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 ufff. maciaszku zdjęcia i opisy fatalaszkow na bazarek wyslane :-D Quote
__Lara Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ola la napisał(a):nio bejbe :lol: jeszcze dorobie :-D trza się wziać za fraki :evil_lol: kurcze czeka mnie prasowanie bazarkowych ciuchów:huh: :evil_lol: :biggrina: A wiesz, że my się na akcji nie spotkamy? :( ja będę w sobotę, a Ty w niedzielę :( Quote
Ola la Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 __Lara napisał(a)::biggrina: A wiesz, że my się na akcji nie spotkamy? :( ja będę w sobotę, a Ty w niedzielę :( o jasne kurczaki:crazyeye: o wiem :thinkerg: przyyyyjdź Ti też w niedziele:shiny: wybacz moj mozg juz ledwo zipi :-D Quote
Recommended Posts