Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

B-busiu bardzo Ci dziękuję.

Wkradła się zabawna  literówka :) : wdzięczną śpią przyjaciółką.  Co do kotków, to lepiej napisz ,że domek bez nich.

i sunia nie jest ruda, raczej brązowa.

Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

B-busiu bardzo Ci dziękuję.

Wkradła się zabawna  literówka :) : wdzięczną śpią przyjaciółką.  Co do kotków, to lepiej napisz ,że domek bez nich.

i sunia nie jest ruda, raczej brązowa.

Poprawione :)

Posted

No właśnie cisza. 

Był telefon od 66. letniej pani . Brzmiała całkiem nieźle. Spytałam  co się stanie z sunią w razie problemów zdrowotnych pani na co odpowiedziała , że syn z synowa zajmą się nią . Stwierdziłam więc , że na wizycie przed adopcyjnej będą musieli oboje to  potwierdzić . I skończyła się rozmowa.

Sunia jest bardzo kochana i coraz bardziej zapuszcza korzenie w DT.

Dziś ponownie wyróżnię ogłoszenie na Wrocław.

Posted

chyba za mało jest ogłoszeń, albo coś ze zdjęciami...

Przerzuciłam samowolnie swoja Frytke z Opola na Wrocław Krzyki, bo na Opole praktycznie nie było wejśc w ogłoszenie... :(

Posted

Niestety bez promowania ogłoszenia ono za chwilę spada coraz dalej i dalej  i praktycznie rzadko kto zagląda na te dalsze strony. Przeglądają po 2-3 strony i już tam zawsze coś chętnemu wpadnie w oko.

U mnie na Poznań też teraz mało wejść.

Posted
18 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Naprawdę cisza? Niesamowite...

No też się dziwię. Taka fajna sunia. I charakter super.

6 godzin temu, kiyoshi napisał:

chyba za mało jest ogłoszeń, albo coś ze zdjęciami...

Przerzuciłam samowolnie swoja Frytke z Opola na Wrocław Krzyki, bo na Opole praktycznie nie było wejśc w ogłoszenie... :(

bardzo dziękuję

10 minut temu, kropka73 napisał:

wyróżnione

Ale niespodzianka. Dziękuję.

6 minut temu, kropka73 napisał:

wyróżnione

I tu się powtórzę.

Posted
5 godzin temu, kropka73 napisał:

wyróżnione

Potwierdzam i dziękuję w imieniu małej :))

Licznik wyzerowany. zobaczymy jak wyróżnienie zadziała :)

1231.jpg

Posted

Chyba wyróżnienie zadziałało , bo był telefon w sprawie Frytki od młodego małżeństwa z Wrocławia. Byli już na spotkaniu z sunią. Panu bardzo się spodobała, ale pani jeszcze ogląda inne psy. Pan miał psy w domu rodzinnym , a dla pani byłby to pierwszy pies, więc potrzebuje więcej czasu.

Pan ma zadzwonić w tygodniu. Zobaczymy , nie nakręcam się , bo chciałabym  , żeby Frytka była tym i tylko tym psem .

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

Chyba wyróżnienie zadziałało , bo był telefon w sprawie Frytki od młodego małżeństwa z Wrocławia. Byli już na spotkaniu z sunią. Panu bardzo się spodobała, ale pani jeszcze ogląda inne psy. Pan miał psy w domu rodzinnym , a dla pani byłby to pierwszy pies, więc potrzebuje więcej czasu.

Pan ma zadzwonić w tygodniu. Zobaczymy , nie nakręcam się , bo chciałabym  , żeby Frytka był tym i tylko tym psem .

Masz rację, trzeba spokojnie do tego podchodzić, jak sunia rodzinie przeznaczona to tak się stanie:).

Trzymam kciuki!

Posted
3 minuty temu, Poker napisał:

Pan ma zadzwonić w tygodniu. Zobaczymy , nie nakręcam się , bo chciałabym  , żeby Frytka był tym i tylko tym psem .

trzymam kciuki, najważniejsze, że się ruszyło :)

Posted

No i ruszyło się.

Wczoraj odezwał się pan , który był z żoną u Frytki z info , że są na nią zdecydowani. powiedziałam mu , e do suni ustawiła się kolejka.

Z humorem spytał czy będzie wobec tego casting, powiedziałam , że oczywiście. Prosił , żeby go ustawić w kolejce .Czeka na odpowiedź.

Wczoraj dzwoniła młoda dziewczyna , która mieszka koło Lipska w RFN ,a studiuje i pracuje we Wrocławiu. Też czeka na mój sygnał.

Ale ten najlepszy telefon był pod wieczór. Zadzwoniła pani , myślę , że tak ok. 50 lat. Mieszka z mężem , córka wyprowadziła się.

We wrześniu umarł im 14.letni jorczek , wcześniej mieli 2 psy w typie polskiego owczarka nizinnego. Mieszkają niedaleko od mnie w poniemieckiej kamienicy , ale na 1 piętrze. Mają blisko tereny spacerowe. Pani mówiła , że ostatni piesio nie leżał tylko na kanapie , bo maszerował z nimi po górach.

Powiedziałam pani , że Frytka lubi spacerować i tropić , co dla pani nie jest problemem. Ważne też jest to , że pani ma elastyczny czas pracy i może się dostosować do potrzeb suni.

Jadę dziś na wizytę PA. Jeżeli wypadnie dobrze, to w sobotę Frycia pojedzie do DS.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Suupper, wieści wspaniałe :) Trzymam mocno kciuki!!!

Poker.....a czy moge prosić.......jak jakiś fajny masz inny dom, co Frytki nie dostanie...to ja mam u Kasi Szpulke i Sali w sumie tez ;)...może je podpowiesz? albo chociaż innego pieska żeby domów nie "zmarnować" jak fajne ;))