sharka Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 20 minut temu, elik napisał: A przeciesz sharka jest właśnie ze Skarpety Talcott, jeśli się nie mylę :) Sharko, czy mogłabyś wystąpić o pomoc dla naszego staruszka? Bardzo prosimy :) Mogę jako deklarowicz skarpety złożyć prośbę o wsparcie bezzwrotne, zawnioskuje jutro 2 Quote
elik Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 7 minut temu, sharka napisał: Mogę jako deklarowicz skarpety złożyć prośbę o wsparcie bezzwrotne, zawnioskuje Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 12 godzin temu, sharka napisał: Mogę jako deklarowicz skarpety złożyć prośbę o wsparcie bezzwrotne, zawnioskuje jutro 12 godzin temu, elik napisał: Bardzo, bardzo serdecznie dziękujemy Bardzo serdecznie dziękujemy. Za chwilę bedziemy kupować kolejne jedzonko dla staruszka. Quote
Ewa Marta Posted November 8, 2019 Author Posted November 8, 2019 51 minut temu, sharka napisał: Ile Fido ma lat? Oceniony jest na 10-12 lat Quote
Ewa Marta Posted November 10, 2019 Author Posted November 10, 2019 Nie wiem, jak można było odmówić pomocy kolejnemu psiakowi, Jeśli ktoś umie, poproszę o korepetycje. Od wczoraj mamy nowego podopiecznego. Zapraszamy na jego wątek: https://www.dogomania.com/forum/topic/350811-bezdomny-działkowicz-smutna-historia-która-musi-mieć-szczęśliwe-zakończenie/ 1 Quote
sharka Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Ewa, na razie jest jeden głos za przyznaniem wsparcia dla Fido, ale zawiadomiłam już na FB asikowską że potrzebny jej głos. Prześlij proszę do niej na priv konto do wpłaty, ona jest skarbnikiem skarpety. asikowska Quote
Ewa Marta Posted November 12, 2019 Author Posted November 12, 2019 3 godziny temu, sharka napisał: Ewa, na razie jest jeden głos za przyznaniem wsparcia dla Fido, ale zawiadomiłam już na FB asikowską że potrzebny jej głos. Prześlij proszę do niej na priv konto do wpłaty, ona jest skarbnikiem skarpety. asikowska Sharka, serdecznie dziękujemy w imienu Fido i własnym. To byłaby wielka pomoc:) Poproszę tylko o instrukcje, co mam zrobić po otrzymaniu kasy na konto. Oczywiście poza wpisaniem w rozliczenia:) Fiduś czuje się dużo lepiej. Merda już ogonkiem i cieszy się życiem. Kikou mówi, że straszny z niego Gapcio. Nie może załapać, do czego służy bramka do wychodzenia dla psiaków w drzwiach. Stoi i czeka aż Ona go poinstruuje. Quote
sharka Posted November 13, 2019 Posted November 13, 2019 Przekopiuję z wątku Skarpety: „Od stycznia 2015 prosimy opiekunów psów, które otrzymały wsparcie ze Skarpety im.Talcott o umieszczenie gdzieś w pierwszych postach wątku takiej informacji o sponsoringu Skarpety. Prosimy obdarowanych o wklejenie tej grafiki na wątki- wystarczy zrobić: kopiuj-wklej:” :) Możesz też potwierdzić na wątku Skarpety ze pieniądze wpłynęły, wejście przez moją sygnaturkę :) 1 Quote
Ewa Marta Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 1 godzinę temu, sharka napisał: Przekopiuję z wątku Skarpety: „Od stycznia 2015 prosimy opiekunów psów, które otrzymały wsparcie ze Skarpety im.Talcott o umieszczenie gdzieś w pierwszych postach wątku takiej informacji o sponsoringu Skarpety. Prosimy obdarowanych o wklejenie tej grafiki na wątki- wystarczy zrobić: kopiuj-wklej:” :) Możesz też potwierdzić na wątku Skarpety ze pieniądze wpłynęły, wejście przez moją sygnaturkę :) Jasne, bardzo dziękujemy :) Quote
Ewa Marta Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Dostałam informację, że przelew poszedł:) Jak tylko dojdzie (pewnie jutro) zapiszę wszystko:) Quote
Ewa Marta Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Stanowczo napisalam dzisiaj w sprawie rozliczenia kosztów pierwszego weta, u którego byl Fiduś. Po raz pierwszy spotykam się z takim wetem, który przez miesiąc nie może podliczyć swoich należności. Nie wiem, czy 190, które czeka w Fuindacji wystarczy na pokrycie tych wizyt i stresuję się, skąd potem na to weźmiemy. Są przecież bieżące wydatki na staruszka. Kikou kupiła mu enzymy i inne leki, niebawem będziemy to rozliczać. Za chwilę kończy się karma... Ech, zła jestem, chociaż oczywiście wdzięczna, że maluch czekal na wyjazd do kikou w domu, a nie w schronisku:( Quote
Ewa Marta Posted November 13, 2019 Author Posted November 13, 2019 Dotarła do nas wpłata 200 zl ze skarpety im. Talcott. Bardzo pięknie dziękujemy i jesteśmy bardzo wdzięczne za pomoc! W pierwszym poście wgrałam banerek skarpety:) 1 Quote
ewu Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Tak się cieszę,że Fido ma się coraz lepiej. Quote
Ewa Marta Posted November 14, 2019 Author Posted November 14, 2019 Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę stałej w wysokości 40 zł za listopad Agnieszce - znajomej Elik. Quote
Ewa Marta Posted November 16, 2019 Author Posted November 16, 2019 Mamy wieści od Kikou na temat Fido:) Fiduś w formie, pałaszuje, biega, macha ogonkiem i już mu żeberek nie widać przez skórę. Cudowne wiadomości, oby tak dalej Fidusiu:) Przelałam kasę za leki Fido. Probiotyk, witaminę B12 i enzymy trawienne. Podawania ich zdecydowanie poprawia stan Fido. Poniżej paragony: Quote
elik Posted November 16, 2019 Posted November 16, 2019 15 minut temu, Ewa Marta napisał: Mamy wieści od Kikou na temat Fido:) Fiduś w formie, pałaszuje, biega, macha ogonkiem i już mu żeberek nie widać przez skórę. Cudowne wiadomości, oby tak dalej Fidusiu:) Przelałam kasę za leki Fido. Probiotyk, witaminę B12 i enzymy trawienne. Podawania ich zdecydowanie poprawia stan Fido. Poniżej paragony: Czyli jest już prawie dobrze, a będzie jeszcze lepiej :) 2 Quote
kikou Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Otrzymalismy karme (m.in gastro intestinal) od fundacji z którą współpracuję, dla ich piesków ale także dla pieskow dogomaniackich. Tak więc Fiduś tez jest zabezpieczony przynajmniej do konca stycznia. Quote
Ewa Marta Posted November 17, 2019 Author Posted November 17, 2019 52 minuty temu, kikou napisał: Otrzymalismy karme (m.in gastro intestinal) od fundacji z którą współpracuję, dla ich piesków ale także dla pieskow dogomaniackich. Tak więc Fiduś tez jest zabezpieczony przynajmniej do konca stycznia. Ale cudownie:) bardzo dziekujemy:) Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 Mam w końcu fakturę za pierwszego weterynarza Fido. To były dwie wizyty, sporo kroplówek i badanie krwi. Dużo wyszło, w sumie 307,15. Ponieważ w fundacji jest 190 zl przelewam do nich dzisiaj 117,15 zł, żeby mogli przelać całość za fakturę. Fakturę mam w pdf-ie. Jakos spróbuję przekonwertować na jpg i wrzucę tutaj. Quote
Ewa Marta Posted November 18, 2019 Author Posted November 18, 2019 Faktura za pierwsze wizyty Fidusia: Quote
Ellig Posted November 19, 2019 Posted November 19, 2019 17 godzin temu, Ewa Marta napisał: Faktura za pierwsze wizyty Fidusia: Kosmiczne ceny...myślałam ,ze w Warszawie jest drogo. Quote
Recommended Posts