bakusiowa Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Trzeba wstawić jakieś imię na początek tytułu. Quote
Nesiowata Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 6 godzin temu, Isabel napisał: Mało tu odwiedzających :( Bo pewnie sporo zagląda tak ja ja - po prostu czyta i nie odzywa się. Quote
Nadziejka Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Malneczko kokana jestm i juz mam kompa z naprawy ale ale dalej niczego nie sposob wklejac ...ni zdjec sprobuje skonczyc bazareczek kt zaczelam dla Ciebie czarnuniu moze sie uda ...komp mi pada co tropszke i trzeba bedzie sprawic sobie chyba topka laptopka Quote
Nadziejka Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Dla Majeczki juz kramcik gotowy lada moment ale ale czesc fantuskow bez zdjec tylko ze skopiowac linkow tez nie sposob ...ech zapraszamy z Nadziejkowa serduchem calem ale nie moge linku wkleic ...no masz ... Quote
DORA1020 Posted October 15, 2019 Author Posted October 15, 2019 56 minut temu, Nadziejka napisał: Dla Majeczki juz kramcik gotowy lada moment ale ale czesc fantuskow bez zdjec tylko ze skopiowac linkow tez nie sposob ...ech zapraszamy z Nadziejkowa serduchem calem ale nie moge linku wkleic ...no masz ... Dziękuję Nadziejko:) Quote
anica Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 Witam się i ja u Majeczki, niestety na razie mogę jedynie wspierać duchowo :) ponieważ tam gdzie jeżdżę na wieś , są? widziałam psy , które żyją w podobnych warunkach jak Majeczka :( proszę Dora ,napisz jakim cudem ją wyrwałyście z tego koszmaru? 1 Quote
Tyśka) Posted October 15, 2019 Posted October 15, 2019 13 godzin temu, Nesiowata napisał: Bo pewnie sporo zagląda tak ja ja - po prostu czyta i nie odzywa się. Melduję się jako czajnik Quote
DORA1020 Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 22 godziny temu, anica napisał: Witam się i ja u Majeczki, niestety na razie mogę jedynie wspierać duchowo :) ponieważ tam gdzie jeżdżę na wieś , są? widziałam psy , które żyją w podobnych warunkach jak Majeczka :( proszę Dora ,napisz jakim cudem ją wyrwałyście z tego koszmaru? Maja była u siostry kobiety,która mieszka w Szczebrzeszynie i to ona prosiła o zabranie suczki wysłała zdjęcie i tak to się zaczęło sunia w takich warunkach:( i rozmnażająca się:( musiałam zabrac,ale wiadomo jakim kosztem:( bez żadnego finasowego wsparcia:( Quote
anica Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 2 godziny temu, DORA1020 napisał: Maja była u siostry kobiety,która mieszka w Szczebrzeszynie i to ona prosiła o zabranie suczki wysłała zdjęcie i tak to się zaczęło sunia w takich warunkach:( i rozmnażająca się:( musiałam zabrac,ale wiadomo jakim kosztem:( bez żadnego finasowego wsparcia:( Przygotowuję się do bazareczku , który mam nadzieję zrobi nasza Elik, jeśli uda mi się wyadoptować mojego Lakusia to jego część oddam na sunię, mam też wielką nadzieję ,że szybko znajdzie domek ,bo to jest śliczna sunia :) może pomóc robić ogłoszenia? Quote
DORA1020 Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 7 godzin temu, anica napisał: Przygotowuję się do bazareczku , który mam nadzieję zrobi nasza Elik, jeśli uda mi się wyadoptować mojego Lakusia to jego część oddam na sunię, mam też wielką nadzieję ,że szybko znajdzie domek ,bo to jest śliczna sunia :) może pomóc robić ogłoszenia? Dziękuję:) Może Murka wstawi jakieś fotki,wtedy można będzie ogłaszac kochana sunieczkę Quote
Murka Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 4 godziny temu, DORA1020 napisał: Dziękuję:) Może Murka wstawi jakieś fotki,wtedy można będzie ogłaszac kochana sunieczkę Koło weekendu postaram się zrobić suni trochę fotek, żeby można było ogłaszać jeszcze przed sterylką - jak komuś będzie zależeć to poczeka ten tydzień czy dwa. 1 1 Quote
sharka Posted October 18, 2019 Posted October 18, 2019 deklaruję 20 zł/ msc na młodą, prześlę do Murki 1 Quote
DORA1020 Posted October 18, 2019 Author Posted October 18, 2019 7 godzin temu, sharka napisał: deklaruję 20 zł/ msc na młodą, prześlę do Murki Bardzo dziękuję:) Quote
anica Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 I ja również w biegu, zajrzę do ślicznotki :) Quote
dwbem Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Zaglądam ale na razie nie moge wspomóc sunia ładna, jak mozna było trzymac ją na zardzewiałym łańcuchu, nawet na obrożę n ie było tych nieludzi stać? Szkoda i tej drugiej suczki, tacy ludzie nie powinni mieć żadnych psów, polska wiocha jest niereformowalna. Quote
Murka Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 5 godzin temu, dwbem napisał: Zaglądam ale na razie nie moge wspomóc sunia ładna, jak mozna było trzymac ją na zardzewiałym łańcuchu, nawet na obrożę n ie było tych nieludzi stać? Szkoda i tej drugiej suczki, tacy ludzie nie powinni mieć żadnych psów, polska wiocha jest niereformowalna. To była zardzewiała kolczatka... nawet zdjąć ją było ciężko, ledwo przeszła przez głowę. Quote
Murka Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Trochę fotek suni. Trochę monotematycznie, ale sunia się jeszcze nie potrafi bawić zabawkami. Natomiast szybko załapała zachowywanie czystości:) 1 Quote
DORA1020 Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 Murko bardzo dziękuje za fotki suni. Quote
DORA1020 Posted October 21, 2019 Author Posted October 21, 2019 Przed chwilą, Olena84 napisał: Sunia cudna, ale jaka duża! Duża , w typie labradora,taki tez charakter 1 Quote
Recommended Posts