Livka Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Śliczny Dolarek :) Bardzo do Lolcia podobny. edit. to przecież Marlonek a nie Dolarek. Do Dolarka też podobny chociaż Dolar to gigant przy nim ;) Quote
Poker Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 6 minut temu, Livka napisał: Śliczny Dolarek :) Bardzo do Lolcia podobny. Marlonek , nie Dolarek. Mój piesio to Dolarek. Quote
Livka Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Już edytowałam :) Poker pamiętasz tego dużego Dolara u Hop ? Quote
Poker Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 10 minut temu, Livka napisał: Już edytowałam :) Poker pamiętasz tego dużego Dolara u Hop ? Jasne , że pamiętam. Też czarno -biały chłopak tylko przy Marlonku to gigant. 1 Quote
seramarias Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 Śliczny piesek, wyszorowany, wyczesany nie jedno serce skradnie. Smyczkę opanuje jak tylko zobaczy, że nikt go to tu nie chce zjeść i strachy pójdą precz. Quote
ona03 Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 7 godzin temu, Poker napisał: Kochane Ciocie! pierwszy miesiąc finansuję sama , ale na następne miesiące potrzebne wsparcie. POMOŻECIE ? Pokerku kofffffany, toż pewno, że pomożemy, prawda CIOCIE :)))))) Quote
Poker Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 2 godziny temu, ona03 napisał: Pokerku kofffffany, toż pewno, że pomożemy, prawda CIOCIE :)))))) Bardzo się cieszę i dziękuję z góry. Quote
Anula Posted September 1, 2019 Posted September 1, 2019 I ja zawitałam do Marlona.Poproszę o dane do przelewu,wpłacę 50zł na pierwsze potrzeby. Quote
Poker Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 14 minut temu, Anula napisał: I ja zawitałam do Marlona.Poproszę o dane do przelewu,wpłacę 50zł na pierwsze potrzeby. Anulo, bardzo dziękuję.Kasa przyda się bardzo jak nie już , to w przyszłym miesiącu. Quote
Poker Posted September 1, 2019 Author Posted September 1, 2019 Marlonku , mam nadzieję ,że dziś coś zjadłeś , a teraz będziesz spokojnie spał. Quote
Poker Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Dzień dobry Marlonku. Ciekawe czy już wstałeś. Quote
Nesiowata Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 O tej porze to już nam pewno. Ciekawe tylko czy przekonał się do jedzenia. Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Dzień dobry:) Marlonek podobno dużo lepiej i nawet lepiej radzi sobie na smyczy niż nasza Usia:) Zniknęło to przerażenie w oczkach i jest szansa, że nauczy się chodzić na smyczy. Zaczął jeść i pić!!! 5 2 Quote
Ewa Marta Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 A na koncie mamy pierwszą wpłatę 20 zł dla Marlona - od niezastąpionej Nesiowatej:) Bardzo dziękujemy !! Quote
Poker Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Ewa Marta, bardzo dziękuję za dobre wieści o Marlonku. Ja jeszcze dziś nie znalazłam czasy , by zadzwonić do Anecik. Nesiowata, bardzo dziękuję w imieniu Marlonka i swoim. Ewa Marta , nie mam Twojego konta. Quote
Poker Posted September 2, 2019 Author Posted September 2, 2019 Rozmawiałam z Anecik o chłopaku. Dziś jest znacznie lepiej. Zjadł, wypił. Wyglada na to ,że jest młodziutki , bo siusia jak sunia. Zachowuje czystość, na smyczy chodzi coraz lepiej. Na razie ogonek schowany. Ale jak na 2 doby jest całkiem nieźle. 1 Quote
Tyśka) Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Prześliczny Marlonek - prawie Lolek :) U anecik wyjdzie na piesie i będzie wszystkim kradł serca. 2 Quote
Poker Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Dzień dobry pieseczku, ciekawe jak ci noc minęła. Quote
Moli@ Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 12 godzin temu, Poker napisał: Rozmawiałam z Anecik o chłopaku. Dziś jest znacznie lepiej. Zjadł, wypił. Wyglada na to ,że jest młodziutki , bo siusia jak sunia. Zachowuje czystość, na smyczy chodzi coraz lepiej. Na razie ogonek schowany. Ale jak na 2 doby jest całkiem nieźle. Dlaczego Anecik - hotelik sam nie pisze o piesku...na wątku? Dziwna moda zapanowała na dogo :( Quote
Tyśka) Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Anecik od bardzo dawna nie zagląda na forum. Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Dostałam bardzo fajne filmiki od Anecik z prośbą o wstawienie na dog, co czynie z radością:) Czekam na takie same z naszą maleńką. Zobaczcie, jaka metamorfoza:) 4 Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Marlon to cudowny psiaczek. Za chwile będzie do niego kolejka:) 3 Quote
Ewa Marta Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Doszła dzisiaj wpłata od Poker:) 210 zł z kasy Kofi i 80 zł deklaracja stała Poker. Bardzo dziękujemy:) Quote
ona03 Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Cudny Lolusiowaty Marlonek, chyba za długo nie zagrzeje miejsca u anecik. Oj wymiziałabym czorta :) Quote
Poker Posted September 3, 2019 Author Posted September 3, 2019 Bardzo dziękuję za wklejenie filmików. Widac ,że piesio oswaja się coraz bardziej. Rozmawiałam dziś z Anecik. Mówiła , że Marlonek macha już ogonkiem, nie ucieka przed dotykiem. Apetyt ma wielki i dobrze, bo jest chudziutki. Miał bardzo dużo pcheł , dlatego na filmiku widać jak się drapie. Jeszcze trochę ich ma. Mąż go teraz widział i jest zachwycony.Stwierdził ,że tylko całować go można. 4 1 Quote
Recommended Posts