Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Livka napisał:

Już edytowałam :)

Poker pamiętasz tego dużego Dolara u Hop ?

Jasne , że pamiętam. Też czarno -biały chłopak tylko przy Marlonku to gigant.

• Like 1
Posted
7 godzin temu, Poker napisał:

Kochane Ciocie! pierwszy miesiąc finansuję  sama , ale na następne miesiące potrzebne wsparcie.  POMOŻECIE ?

Pokerku kofffffany, toż pewno, że pomożemy, prawda CIOCIE  :))))))

Posted
2 godziny temu, ona03 napisał:

Pokerku kofffffany, toż pewno, że pomożemy, prawda CIOCIE  :))))))

Bardzo się cieszę i dziękuję z góry.

Posted
14 minut temu, Anula napisał:

I ja zawitałam do Marlona.Poproszę o dane do przelewu,wpłacę 50zł na pierwsze potrzeby.

Anulo, bardzo dziękuję.Kasa przyda się bardzo jak nie już , to w przyszłym miesiącu.

Posted

Dzień dobry:) Marlonek podobno dużo lepiej i nawet lepiej radzi sobie na smyczy niż nasza Usia:) Zniknęło to przerażenie w oczkach i jest szansa, że nauczy się chodzić na smyczy. Zaczął jeść i pić!!!

• Like 5
  • Upvote 2
Posted

Ewa Marta, bardzo dziękuję za dobre wieści o Marlonku. Ja jeszcze dziś nie znalazłam czasy , by zadzwonić do Anecik.

Nesiowata, bardzo dziękuję  w imieniu Marlonka i swoim.

Ewa Marta , nie mam Twojego konta.

Posted

Rozmawiałam z Anecik o chłopaku. Dziś  jest znacznie lepiej. Zjadł, wypił. Wyglada na to ,że jest młodziutki , bo siusia jak sunia. Zachowuje czystość, na smyczy chodzi coraz lepiej. Na razie ogonek schowany. Ale jak na 2 doby jest całkiem nieźle.

• Like 1
Posted
12 godzin temu, Poker napisał:

Rozmawiałam z Anecik o chłopaku. Dziś  jest znacznie lepiej. Zjadł, wypił. Wyglada na to ,że jest młodziutki , bo siusia jak sunia. Zachowuje czystość, na smyczy chodzi coraz lepiej. Na razie ogonek schowany. Ale jak na 2 doby jest całkiem nieźle.

Dlaczego Anecik - hotelik sam nie pisze o piesku...na wątku? Dziwna moda zapanowała na dogo :(

Posted

Bardzo dziękuję za wklejenie filmików. Widac ,że piesio oswaja się coraz bardziej. Rozmawiałam dziś z Anecik.

Mówiła , że Marlonek macha już ogonkiem, nie ucieka przed dotykiem. Apetyt ma wielki i dobrze, bo jest chudziutki.

Miał bardzo dużo pcheł , dlatego na filmiku widać jak się drapie. Jeszcze trochę ich ma.

Mąż go teraz widział i jest zachwycony.Stwierdził ,że tylko całować go można.

• Like 4
  • Upvote 1