Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 godzin temu, Jaaga napisał:

Rewelacyjna dziewczyna. Myślę, że szybciutko znajdzie dom.

Niestety na początku bardzo obszczekuje nowych ludzi i mocno się wycofuje. Aneta ćwiczy w tej chwili na ludziach, którzy ja odwiedzają, żeby Usia przyzwyczajała się do takich sytuacji.

Posted
5 godzin temu, Ewa Marta napisał:

Niestety na początku bardzo obszczekuje nowych ludzi i mocno się wycofuje. Aneta ćwiczy w tej chwili na ludziach, którzy ja odwiedzają, żeby Usia przyzwyczajała się do takich sytuacji.

Byle nie gryzła. Wczoraj rano pojechała od nas Megan, która zachowywała się podobnie i bez problemu zaakceptowała nowego pana, jeszcze pani się boi. Tylko została dowieziona do nowego domu, ludzie nie przyjechali po nią, więc nie miała okazji u nas potraktować ich jako obcych. Po kilkugodzinnym pobycie za panem zasuwała ponoć przez cały ogród.

• Like 2
Posted

Pora na podsumowanie wysatków Usi. Okazało się, że przeoczyłyśmy brak szczepienia przeciw wściekliźnie. To o tyle dziwne, że zabierane ze schroniska psiaki zawsze mają szczepienie. Tym razem sunia miala wirusówki, a nie miała wścieklizny. Teraz jest już zaszczepiona.

Wydatki przedstawiają się tak (wgrywam paragony i fakturę, za sterylkę wgrałam wcześniej):

Podsumowanie.jpg.495e2b6db05dc6e1ca312d871aab23d4.jpg

Par1.jpg.cc3316488617c50d3db3a07c2a5068fc.jpgPar2.jpg.3c8becc9c501d45efe28b46e61226e6e.jpgPar3.jpg.b8e66f078d1a9d2720e9dfc5aeb44284.jpg

Przelałam już całą kwotę dla Usi. 

Posted

Szczęściara Usia dostała ogromną pomoc (po raz kolejny) od naszych stałych Aniołów Małgosi i Rafała:) Jej konto zasiliła kwota 500 zł, która pokryła bieżące wydatki! Bardzo dziękujemy!!!! W pas się kłaniamy!!!

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Mimiśka też obszczekuje nowych ludzi - mnie podobno obszczekiwała wyjątkowo mało. Mam nadzieję, że Usia szybko załapie, że nie ma czego się bać i zbuduje pozytywne skojarzenia z ludźmi. 
A poza tym ma naprawdę niespotykaną urodę ;)

Posted
14 godzin temu, b-b napisał:

Jeśłi będzie potrzeba mogę podkraść tekst i zrobić jej ogłoszenie :)

Super, oczywiście, z góry dziękujemy.

Posted
Dnia 5.10.2019 o 15:00, Ellig napisał:

Usia ,otrzymuje z bazarku 250 zł

https://www.dogomania.com/forum/topic/350506-bazarek-artystyczny-zakończony-rozliczamy/

proszę Ewuniu o potwierdzenie.

Oczywiście potwierdzam i bardzo dziękuję Eluś, że podzieliłas sie z suniami takimi pięknymi Aniolami:)

Usia podobno biega jak szalona na spacerze, zachęca do zabawy wszystkie psiaki. Wpadki siusiania w domu są coraz rzadsze, tylko domku nie widać. Nikt nie zadzwonił jeszcze:(

• Like 2